Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
horory

Doktor Spánek
(1x)
Stephen King v knize Doktor Spánek navazuje na svůj předchozí román Osvícení, takže se opět setkáme se známými hrdiny. Malý Danny dospěl a přes svá dobrá předsevzetí se vydal v otcových stopách alkoholismu a záchvatů zuřivosti.
horory

Doktor Spánek

450 Kč
Hellboy: Půlnoční cirkus
Malý Hellboy v noci uteče z Úřadu paranormálního výzkumu a obrany a po cestě narazí na fantaskní cirkus, který možná přijel až ze samotných hlubin pekelných. A možná ne.
horory

Hellboy: Půlnoční cirkus

359 Kč
Křižovatky
(1x)

Žánrově patří Křižovatky k westernu-hororu. Jsou tu „praví“ chlapi i padouši, krásné ženy a jeden zelenáč, hrají se karty a hodně se střílí. Ale protože tuto knihu napsal Jack Ketchum, buďte si jisti, že všechno bude trochu jinak. Hodně jinak.

horory

Křižovatky

151 Kč
Tramvaj č. 1852
Představme si, že v roce 1934 obdrží spisovatel H. P. Lovecraft dráždivou výzvu k napsání povídky pro avantgardní literární časopis Erotesque. Je mu nabídnut velkorysý honorář a příslib, že jeho dílo bude vydáno pod pseudonymem.
horory

Tramvaj č. 1852

197 Kč
Temné léto
(1x)
Píše se léto 1960, a v malém městečku Elm Haven v Illinois vzniká mezi pěti dvanáctiletými chlapci pouto, které nezpřetrhá ani nepředvídatelný běh života.
horory

Temné léto

449 Kč
Trajekt
Dvanáct set natěšených pasažérů se vydává na plavbu mezi Švédskem a Finskem. Jenže na palubě lodi číhá zlo. Trajekt se uprostřed noci ocitne v naprosté izolaci od okolního světa. Není kam utéct. Není jak se spojit s pevninou.
horory

Trajekt

332 Kč
Conan 7: Cimerie
Kniha popisuje přelomové období v životě mladého Conana, neboť hrdina opouští civilizovaný svět a vrací se do sice milované, leč drsné Cimerie, kde se narodil a byl vychován.
horory

Conan 7: Cimerie

629 Kč
Conan 8: Černý kolos
Conan se tentokrát rozhodne zkusit své štěstí jako válečník a vstupuje do žoldáckých jednotek, aby si přivydělal jako řadový voják. Avšak síla mnohem větší než Štěstěna ho žene do střetu s tou nejmocnější a nejpodivnější armádou, jakou kdy viděl!
horory

Conan 8: Černý kolos

629 Kč
Černá palice 1945
Svět Černé palice tentokrát přináší akční dobrodružný příběh z druhé světové války! Svazek obsahuje sešity č. 1–4 série Černá palice 1945 od týmu zkušených autorů, Jeffa Lemirea, Raye Fawkese a Matta Kindta, a jako bonus také skicář s poznámkami.
horory

Černá palice 1945

539 Kč
Oko čarodějnice
Sofie byla obyčejná osmnáctiletá dívka potýkající se s vlastními problémy dospívání a nevydařenými vztahy. Vše se změnilo poté, co její matka, milovnice starožitností, pověsila na stěnu zrcadlo...
horory

Oko čarodějnice

143 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 157 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 16 > >>