Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
křesťanství

Čím dál větší Bůh - 20%
Irský jezuita Brian O’Leary vychází z pestré zkušenosti dlouhodobě přednášejícího na různých institutech, ale rovněž ze zkušenosti exercitátora v několika světových centrech spirituality Ignáce z Loyoly.
křesťanství
Ukázky

Čím dál větší Bůh

110 Kč
88 Kč
Křesťanství a jóga - 20%
(1x)
Kniha přibližuje základní křesťanské principy s použitím biblických i mimobiblických textů a srovnává je s učením jógy.
křesťanství
Ukázky

Křesťanství a jóga

170 Kč
136 Kč
Suďte sami! - 20%
(1x)
Kniha Suďte sami!, s podtitulem „Ke zkušení sebe samého, doporučeno současnosti“, vyšla až zásluhou P. Chr. Kierkegaarda (bratra SAK) více jak dvacet let po autorově smrti.
křesťanství
Ukázky

Suďte sami!

255 Kč
204 Kč
Tolkienovo vidění světa - 20%
(2x)
Dobrodružný a strhující svět Tolkienových děl nelze napodobit. Přitažlivá však může být i „výprava“ do myšlenkového světa tohoto autora, který do svých knih ukryl bohaté křesťanské poselství.
křesťanství
Ukázky

Tolkienovo vidění světa

175 Kč
140 Kč
Vavřín víry - 21%
V devíti teologických rozjímáních nad křesťanskou vírou v dnešním světě rozvíjí autor v různých souvislostech na pozadí současných poměrů několik biblických motivů, především novozákonních, kterými se opakovaně zabýval.
křesťanství
Ukázky

Vavřín víry

19 Kč
15 Kč
Skrytý modlitební život - 20%
Modlitební život lze chápat jako stoupání duše před tvář Boží. Podobá se planetám, jež se nastavují světlu klidné tváře slunce, nebo květině, jež se natahuje ke světlu, prozářená krásou, koupající se ve vůni.
křesťanství
Ukázky

Skrytý modlitební život

79 Kč
63 Kč
Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost - 20%
Monografie Ctirada V. Pospíšila přináší podstatné rozšíření předchozích výzkumů v oblasti vztahů katolické teologie k poznatkům přírodních věd v minulém a předminulém století.
křesťanství
Ukázky

Zápolení o pravdu, naději a lidskou důstojnost

260 Kč
208 Kč
Žít, žít - 20%
Dosud nevydané texty otce Jeronýma, které čtenář nalezne v tomto svazku, se týkají Eucharistie. Nepojednávají o ní vyčerpávajícím způsobem, vyslovují však podstatné.
křesťanství
Ukázky

Žít, žít

108 Kč
86 Kč
O zkáze Antikrista - 20%
(1x)
Autor Poutníkovy cesty, jedné z nejoblíbenějších knih niterně zbožných křesťanů pietistického a probuzeneckého hnutí, uvažuje v tomto svém dalším spise nad zosobněným „tajemstvím nepravosti“, jak je vylíčeno v symbolech Zjevení Janova.
křesťanství
Ukázky

O zkáze Antikrista

79 Kč
63 Kč
Protestant 2016/9 - 18%
Listopadové číslo otevírá rozhovor s letošním laureátem Templetonovy ceny, rabínem Jonathanem Sacksem o tom, co sourozenecké potýkání v příbězích Tóry znamená pro stýkání a potýkání židů, křesťanů a muslimů. Přináší pozdrav T. Bíska P. Uhlovi, ...
křesťanství
Ukázky

Protestant 2016/9

22 Kč
18 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 120 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 > >>