Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
kuchařky

Bylinky pro děti a maminky - 20%
(2x)
Knížka je určená pro všechny maminky, které chtějí používat dostupné přírodní prostředky pro zdraví své a svých dětí. Publikace je přehledná a především srozumitelná pro české maminky, zaměřuje se na využití fytoterapie a zdravé přírodní stravy.
kuchařky
Ukázky

Bylinky pro děti a maminky

365 Kč
292 Kč
Káva jako životní styl - 20%
Určitě se vám už někdy stalo, že jste si pozvali na návštěvu pár přátel a vymýšleli jste jakou specialitu jim připravit. Což takhle tradiční kávu trochu netradičně?
kuchařky
Ukázky

Káva jako životní styl

166 Kč
133 Kč
Fermentujeme se Superkvašáky - 20%

Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny.

kuchařky
Ukázky

Fermentujeme se Superkvašáky

269 Kč
215 Kč
Jak říct ne masu - 20%
Zbrusu nová příručka z řady Jak říct ne nabízí praktické rady, jak vyřadit maso nebo ho jen omezit. Přesvědčte se, že můžete změnit jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl.
kuchařky
Ukázky

Jak říct ne masu

119 Kč
95 Kč
Matla - 20%

Nejlepší recepty i životní příběh vítěze kuchařské soutěže MasterChef Česko 2020 Hokejka, kuchař, trenér, běžec, cestovatel a bůhvíco ještě. Těch nálepek už jsem měl hodně. Chcete vědět, jak jsem k nim přišel? O tom vám teď povím všechno.

kuchařky
Ukázky

Matla

299 Kč
239 Kč
Pivař a blondýna - 20%
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky.
kuchařky
Ukázky

Pivař a blondýna

219 Kč
175 Kč
S chutí - 20%

Kuchařka plná zdravých bezmasých receptů na skvělou snídani, oběd či večeři, ve které si přijdou na své i milovníci sladkého. Mladá kuchařka ve své knize ukazuje, že vaření a pečení není žádná nuda. Ve čtyřech kapitolách najdete spoustu zdravých receptů na bezmasé pokrmy, ze kterých si snadno připravíte snídani, oběd či večeři. Na své si přijdou milovníci slaného i sladkého. Jídla nejsou nijak složitá na přípravu, naopak, některé z nich vám zaberou jen chvilku a k jejich přípravě budete potřebovat jen běžně dostupné suroviny. Inspiraci v knize můžete hledat celý rok, obsahuje totiž řadu sezonních dobrot.

kuchařky
Ukázky

S chutí

389 Kč
311 Kč
Téměř zapomenuté recepty - 20%
Recepty na domácí koláče, zákusky, chléb nebo pečivo, které najdete v této knize, už možná trochu zapadaly prachem.
kuchařky
Ukázky

Téměř zapomenuté recepty

382 Kč
306 Kč
Útěk z talíře - 20%
Je těžké učinit ono prvotní rozhodnutí vzdát se masa. Jako většina změn i tato s sebou přináší určitý strach, obavy i potíže, které se na bezmasé cestě mohou objevit.
kuchařky
Ukázky

Útěk z talíře

249 Kč
199 Kč
Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany - 20%
Velké množství raw receptů! Tato kniha vám může být inspirací, jak jíst zdravě, bezlepkově a s klidem v duši... Je napsaná českým odborníkem na veganskou stravu, všechny suroviny použité v knize jsou dostupné v ČR.
kuchařky
Ukázky

Bezlepková kuchařka vhodná i pro vegany

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 101 - 110 z 158 položek
<< < 1 .. 9 10 11 12 13 .. 16 > >>