Nejprodávanější Kniha v roce 2021
horory

Dítě tmy - 11%
Nová kniha českobudějovického autora Miroslava Pecha. Po knize Mainstream jeho druhý horor. Měla to být jen opuštěná továrna, která bude chátrat tak dlouho, až se rozpadne. A ten mladík, co se potuloval kolem, se nezdál nebezpečný...
horory

Dítě tmy

179 Kč
159 Kč
Dům do krajiny bezbožných
Dvě nevšední hororové povídky, v nichž se autor nechává unášet mytologickými aspekty děl H.P.Lovecrafta. Příběhy zavádí čtenáře do tajemných krajin, kde šepot těch Starobylých je ozvěnou lidské touhy a svádí slabého člověka k bezbožným rituálům.
horory

Dům do krajiny bezbožných

139 Kč
Hellboy 10: Paskřivec a další příběhy - 11%
V jubilejní desáté knize „Paskřivec“ se Hellboy musí vypořádat s ďábelským případem čarodějnictví, bezhlavým pirátem, posedlým malířem i vlastním mateřským znaménkem.
horory

Hellboy 10: Paskřivec a další příběhy

539 Kč
479 Kč
Conan 3: Sloní věž - 11%
Veleúspěšná komiksová řada věrně odrážející původní předlohu spisovatele Roberta E. Howarda.
horory

Conan 3: Sloní věž

629 Kč
559 Kč
Lovec čarodějnic 2: Zatracen navěky - 11%
Součást Hellboy universa. Viktoriánský okultní detektiv Edward Grey se ocitá daleko mimo civilizaci, až na samých hranicích amerického Divokého západu, kde bude muset čelit strašlivé čarodějnici, krvežíznivým zločincům a zombie kovbojům!
horory

Lovec čarodějnic 2: Zatracen navěky

539 Kč
479 Kč
Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení - 11%
Velké vydání nádherně malované komiksové série! Tři díly v jedné knize! Když se člověk probudí v pekle, začne přemýšlet, jestli byl opravdu tak dobrý člověk, jak si myslel.
horory

Requiem, upíří rytíř 1: Vzkříšení

539 Kč
479 Kč
V duchu Edgara Allana Poea - 11%
Antologie polské fantastiky známých i dnes méně známých polských autorů z přelomu 19. a 20. století. Mezi ty známé patří bezesporu dva polští nositelé Nobelovy ceny za literaturu - Władysław Reymont a Henryk Sienkiewicz -, ...
horory

V duchu Edgara Allana Poea

314 Kč
279 Kč
Kamenný dům - 11%

Poblíž školy Coal Hill stojí starý kamenný dům. Lidé kolem něj většinou procházejí se sklopenou hlavou. Všichni vědí, co se o tom místě povídá. Kdo se však před domem zastaví a podívá se nahoru, spatří obličej přitisknutý na okenní tabulku.

horory

Kamenný dům

269 Kč
239 Kč
Podivné historky ze života - 11%
(1x)
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
horory
Ukázky

Podivné historky ze života

300 Kč
266 Kč
Prokletá kaple
(3x)
Výborně vystavěný horor o tajemných lidech z nenápadné vsi Medovice, které dostihne pradávná kletba.
horory

Prokletá kaple

144 Kč
Zobrazuji 111 - 120 z 158 položek
<< < 1 .. 10 11 12 13 14 .. 16 > >>