Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi

Hospodyně - 20%
(1x)
Rok 2066 přijde jen za padesát let, pro někoho to může být věčnost, pro jiného chvilka. Není den, aby vědci nepřicházeli s novými a převratnými objevy, které nenápadně, ale o to důrazněji mění náš život, a co teprve za padesát let?
sci-fi
Ukázky

Hospodyně

99 Kč
79 Kč
Jezdci na vlnách světla - 21%
Třicet sedm krátkých a velmi krátkých nejen vědeckofantastických povídek.
sci-fi
Ukázky

Jezdci na vlnách světla

29 Kč
23 Kč
JFK 36 - Horká půda - 20%
Nález mapy Austrálie pocházející z paralelního, technicky vyspělejšího světa vyprovokuje útok na Kovářovu obchodně-pašeráckou společnost v New Orleans.
sci-fi
Ukázky

JFK 36 - Horká půda

108 Kč
86 Kč
Nesnáze v čase - 21%
Takřka rutinní let kosmické nákladní lodi skončil katastrofou a její pilot se propadl do minulosti. Snad se mu podaří dostat zpět. A pokud ano, zůstane minulost jen vzpomínkami?
sci-fi
Ukázky

Nesnáze v čase

29 Kč
23 Kč
Thonis - 20%
Podle čeho si vrah vybírá své oběti, kterým likviduje mozek, aniž by jim poškodil lebku? K vraždám přitom dochází na nejbezpečnějším území Euro-Ruské unie, a to v Thonisu, který vzdává poctu starověkému Egyptu.
sci-fi
Ukázky

Thonis

69 Kč
55 Kč
Trosečníci v čase 1 – Setkání - 20%
První díl bestsellerové série, kterou přečtete jedním dechem. Jonáš a jeho kamarád Karlos od malička věděli, že jsou adoptovaní. Nikdy po svých rodičích nepátrali a nepřišlo jim to nikterak zajímavé. Jednoho dne oba dostanou podivný dopis, ve kterém stojí: Měj se na pozoru, jdou si pro tebe! A následují další stejně zlověstné anonymy.
sci-fi
Ukázky

Trosečníci v čase 1 – Setkání

129 Kč
103 Kč
V tom domě straší - 20%
Bubáci, mimozemšťané, cesty časem či do jiných světů, to vše v dvaceti šesti více či méně fantastických povídkách.
sci-fi
Ukázky

V tom domě straší

35 Kč
28 Kč
Aktivní kovy - 20%
(1x)
Vojín De Klerk byl nejdokonalejší superzabiják, kterého galaktická armáda kdy měla. Neznal nic než rozkazy, nehovořil jinak než jazykem vojenských hlášení a nezdravil civilisty jiným pozdravem než „Dobrý den, střeva ven“.
sci-fi
Ukázky

Aktivní kovy

189 Kč
151 Kč
Zombíci... - 20%
Zábavný komiks s originální zápletkou i provedením vás vtáhne do děje a opravdu velmi vás pobaví.
sci-fi
Ukázky

Zombíci...

169 Kč
135 Kč
Obydlený ostrov - 20%
(2x)
Na planetě Sarakš přistane průzkumné kosmické plavidlo ze Země. Jeho posádku tvoří jediný muž, mladík jménem Maxim Kammerer. Povoláním je progresor, tedy člověk, který zkoumá vývoj jednotlivých objevených civilizací.
sci-fi
Ukázky

Obydlený ostrov

169 Kč
135 Kč
S kocourem Vavřincem od jara do zimy - 20%
Kniha poprvé v této podobě představí veselé i dobrodružné příhody této čtveřice, jak vycházely v Mateřídoušce, v úplnosti a bude tak zajímavým protějškem Velké knihy kocoura Vavřince, která vyšla v roce 2006.
sci-fi
Ukázky

S kocourem Vavřincem od jara do zimy

149 Kč
119 Kč
Zamrzlý vesmír - 20%
Zamrzlý vesmír je kříženec space opery a military sci-fi. Federace, nadnárodní korporace i jednotliví dobrodruzi pronikají do Sluneční soustavy, ale k životu potřebují energii.
sci-fi
Ukázky

Zamrzlý vesmír

79 Kč
63 Kč
Blackout - 20%
První náraz Elektrické smrti zachytili policisté, hasiči, zdravotníci, zatímco jiní kradli a šplhali se k moci. Po rozpadu technologických sítí zmizely i struktury sociální a mocenské. Sci-fi román.
sci-fi
Ukázky

Blackout

79 Kč
63 Kč
Cesta do jabloňového sadu - 20%
Jeren, Ier, Ierwgar – tolik jmen mu dali, kolik existovalo světů. Světů, kterým přinášel naději, jejich zkáze však zabránit nedokázal. Zanikaly a hroutily se do sebe působením mocných sil.
sci-fi
Ukázky

Cesta do jabloňového sadu

149 Kč
119 Kč
Jidáš byl ufon - 21%
Proč dostal támhle Pamuk Nobelovu cenu? A dostane ji i Dan Brown? Co všechno s tím mají společného ufoni a jak je možné, že SS přežila dodnes?
sci-fi
Ukázky

Jidáš byl ufon

78 Kč
62 Kč
Krakatit - 20%
Čapkův slavný román.
sci-fi
Ukázky

Krakatit

99 Kč
79 Kč
Kyberpunk & Heavy - 20%
Třináct povídek z bizarních světů plných násilí a magie.
sci-fi
Ukázky

Kyberpunk & Heavy

119 Kč
95 Kč
Malé sci-fi povídky - 20%
Děj některých povídek je zasazen do historicky známých období a to přináší otázku, zda se to opravdu mohlo stát? Jiné povídky jsou rámovány místopisem autorova rodného kraje a proto čtenáři znalého jižního Plzeňska mohou být některé názvy známé.
sci-fi
Ukázky

Malé sci-fi povídky

99 Kč
79 Kč
Nahé slunce - 20%
(2x)
Po úspěšném objasnění vraždy Vesmířana na Zemi je Elijáš Baley požádán, aby vyřešil další případ – vraždu na Solarii, světě izolovaných panství, jejichž obyvatelé se spolu fyzicky téměř nesetkávají.
sci-fi
Ukázky

Nahé slunce

199 Kč
159 Kč
Okrajový stopník - 20%
České sci-fi z pera Zdeňka Rosenbauma.
sci-fi
Ukázky

Okrajový stopník

90 Kč
72 Kč
Zobrazuji 281 - 300 z 311 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>