Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
sci-fi

Poslední planeta - 20%
Jednou přijde den, kdy nám naše planeta všechno vrátí. Možná bude pozdě. A lidé? Pochopí? Půjdou to zkusit jinam? I ostatní planety se dokáží bránit. Příběh o proměně měkkého Pozemšťana v tvrdého bojovníka za život a Matku.
sci-fi
Ukázky

Poslední planeta

129 Kč
103 Kč
Stalpi - 20%
Když věříte na trolly, jste prostě jenom zvláštní, ale když víte, že existují, je to jako prokletí.
sci-fi
Ukázky

Stalpi

229 Kč
183 Kč
Star Trek: Discovery – Nejtěžší chvíle - 20%
Během služby na palubě hvězdné lodi Shenzhou je poručík Michael Burnhamová, pozemšťanka vychovaná a vzdělávaná Vulkánci, povýšena na dočasného prvního důstojníka. Avšak aby si svůj nový post udržela, musí kapitánce Philippě Georgiou dokázat, že si jej zaslouží.
sci-fi
Ukázky

Star Trek: Discovery – Nejtěžší chvíle

249 Kč
199 Kč
Špinavá práce+ - 20%
Rychlé bouráky, ostří hoši v italských kvádrech, lehká holka na každém rohu, a do toho jako všudypřítomná hudba štěkání samopalů a kvílení policejních sirén. Prostě gangsterská Amerika, jak ji znáte ze starých filmů. Ale něco je přece jen jinak.
sci-fi
Ukázky

Špinavá práce+

199 Kč
159 Kč
Antihrdina - 20%
Sedmadvacetiletý Antti Hrdina přijíždí do konzumního KoroNova ze severní země zvané Utopie, která je založená na ideologických heslech a obrovských obětech, díky nimž mohou lidé, zvířata i rostliny žít v náručí Matky přírody.
sci-fi
Ukázky

Antihrdina

249 Kč
199 Kč
Obsidio - 20%
(4x)
Poté co se Kady, Ezra, Hanna a Nik zachránili a porušili přitom všechny existující zákony, musí se společně s několika tisíci přeživšími dostat do trvale osídlené části vesmíru.
sci-fi
Ukázky

Obsidio

279 Kč
223 Kč
Přes dravé moře - 20%
Federace se pozvolna zotavuje z ničivých událostí popsaných v trilogii Volání osudu. U.S.S. Titan a jeho kapitán, William T. Riker, přebírají nové rozkazy – mají pokračovat v průzkumu hlubokého vesmíru, aby tak stvrdili, že mírové bádání je stále tím hlavním posláním Hvězdné flotily.
sci-fi
Ukázky

Přes dravé moře

249 Kč
199 Kč
Případ Caisová: Zločin z Měsíce - 20%
V době, kdy lunární města vzkvétají a bohatnou a kdy ze Země přicházejí opakované snahy vrátit nezávislý Měsíc zpět pod její nadvládu, vstupuje na scénu nezkušený, ale ambiciózní policista, vyšetřující smrt jedné z prvních kolonistek.
sci-fi
Ukázky

Případ Caisová: Zločin z Měsíce

121 Kč
97 Kč
Eroticonus - 20%
(3x)
Komiksový SCIFI příběh zpracovaný dle námětu knihy Eroticonus - má cesta k zasvěcení.
sci-fi
Ukázky

Eroticonus

99 Kč
79 Kč
Na barvě vesmíru nezáleží - 20%
(1x)
Reprezentativní výbor těch nejlepších povídek z pera legendy české literární sci-fi scény, z nichž některé daly vzniknout pozdějším kultovním románům.
sci-fi
Ukázky

Na barvě vesmíru nezáleží

199 Kč
159 Kč
Nachové pustiny - 20%
(1x)
Sedmnáct let uplynulo od chvíle, kdy OSN schválilo bombardování Prahy. Katastrofu to neodvrátilo. Agresivní parazit pohlcuje zbytky zdevastované civilizace a proměnil krajinu v Nachové pustiny.
sci-fi
Ukázky

Nachové pustiny

159 Kč
127 Kč
Peklo Beneš - 20%
(1x)
Prezidentu Edvardu Benešovi se podaří zabránit Mnichovské dohodě a Československo se stává neutrálním státem. Od této chvíle se odvíjí řetěz napínavých událostí, zákulisních intrik a operací tajných služeb, v nichž jednu z nejdůležitějších rolí hraje tajemný vynález Indinet.
sci-fi
Ukázky

Peklo Beneš

209 Kč
167 Kč
Placen za život - 20%
(1x)
Píše se první eón na planetě Regis 1 a hlavní hrdina tak tak přežívá o kousku červa do úst a bez střechy nad hlavou, spolu se svým letitým kamarádem.
sci-fi
Ukázky

Placen za život

119 Kč
95 Kč
Psohlavec - 20%
(1x)
Izolované pouští a zahalené do oblaků páry, dvě sesterská města spojuje jediná železniční tepna. Mocnější Parapole ovládá důležité zdroje, chudší Autopoli sužují noční elektrické bouře, po kterých má obyvatelstvo výpadky paměti.
sci-fi
Ukázky

Psohlavec

99 Kč
79 Kč
A zrodí se píseň - 20%
(2x)

Žádné bezpečí. Žádná kapitulace. Po krvavé bitvě proti mnoha různým protivníkům je Paige Mahoneyová jako Kmotryně vládnoucí londýnskému podsvětí v neustálém ohrožení.

sci-fi
Ukázky

A zrodí se píseň

249 Kč
199 Kč
Epos o panáčkovi - 20%
Strhující akční sci-fi román, který vás vezme na okružní jízdu světem, kde přežijí jen ti nejsilnější ze silných - pokud budou mít štěstí!
sci-fi
Ukázky

Epos o panáčkovi

159 Kč
127 Kč
Sfinga - 20%
Kniha představuje čtenáři nové hrdiny, kteří neváhají nasadit život při dobývání vesmíru. Detektivy, kteří rozplétají síť mocenských intrik na pozadí vyšetřování zločinu, nebo nevšední techniky, posouvající lidské vědění za hranice fantazie.
sci-fi
Ukázky

Sfinga

69 Kč
55 Kč
Bouřlivé duny - 21%
Šarkon je zapadlá pouštní planeta, kde si v klidu lebedí několik desítek vojáků ve vojenských depozitních skladech. Až jednoho dne obdrží zásilku, která je uložení poněkud nevhodná. A která se ani sama uložit nechce, právě naopak...
sci-fi
Ukázky

Bouřlivé duny

29 Kč
23 Kč
Grafoon - 20%
(1x)
Poutavý sci-fi příběh s romantickým nádechem o posádce vemírné lodi, jejíž mise se změní na boj o vlastní záchranu. Vše je okořeněno vztahy, které během letu i mise vzniknou i nečekanými zvraty, na které posádka nebyla připravena.
sci-fi
Ukázky

Grafoon

97 Kč
78 Kč
Habitat - 20%
Post-apokalyptické young adult sci-fi s odvážnou 17-letou dívkou, která se dostala do setsakramentských problémů, na které se neměla jak připravit.
sci-fi
Ukázky

Habitat

99 Kč
79 Kč
Zobrazuji 261 - 280 z 311 položek
<< < 1 .. 12 13 14 15 16 > >>