Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
přírodní vědy

Co je nového v biologii - 20%
(1x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v biologii

160 Kč
128 Kč
Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní! - 20%

Zapomeňte na klasickou encyklopedii plnou notoricky známých skutečností! Profesor Tim Flannery už dokázal mnohé: objevoval nové živočichy, vykopával kosti dinosaurů nebo se potápěl v řekách plných krokodýlů.

přírodní vědy
Ukázky

Objevuj svět zvířat – Podivní, divocí, úžasní!

279 Kč
223 Kč
Stephen Hawking: Paměti o přátelství a fyzice - 20%
Stephen Hawking byl jedním z nejvýznamnějších fyziků naší doby, který ovlivnil životy milionů lidí. Fyzik a spisovatel Leonard Mlodinow ve své nové knize nabízí unikátní a nanejvýš osobní portrét jedinečného muže...
přírodní vědy
Ukázky

Stephen Hawking: Paměti o přátelství a fyzice

249 Kč
199 Kč
Stop době plastové! - 20%
Zelenina ve fólii, plastové hračky či lahvičky od šamponu – s plasty se setkáváme všude a mnohdy zbytečně.
přírodní vědy
Ukázky

Stop době plastové!

212 Kč
170 Kč
Světové klenoty UNESCO - 20%
Snahou mezinárodní organizace UNESCO je napomáhat udržování mírových vztahů, prosperity, vzdělanosti a mezikulturního dialogu mezi národy.
přírodní vědy
Ukázky

Světové klenoty UNESCO

599 Kč
479 Kč
Úžasná zvířata a jejich superschopnosti - 20%
Říše zvířat je plná tvorů, kteří disponují superschopnostmi, nad nimiž jen nevěřícně kroutíme hlavou. Pokud chcete o zvířecích supermanech zjistit to nejzajímavější, sáhněte po této úžasné obrazové encyklopedii. Zjistíte, proč se někteří ptáci stěhují na zimu do teplých krajin nebo proč si bobři staví své hráze.
přírodní vědy
Ukázky

Úžasná zvířata a jejich superschopnosti

149 Kč
119 Kč
Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů - 20%
(1x)

V poslední době se setkáváme se stále větším zájmem o dřeviny, tedy stromy a keře. Tento zájem je patrný zejména u okrasných rodů a druhů, kde úzce souvisí se snahou o dokonalejší a také pestřejší uspořádání veřejných i soukromých sadovnických úprav. Dřeviny mají také značný význam národohospodářský a biologicko-ekologický. Tato encyklopedie představuje detailním způsobem skupinu dřevin jehličnatých. Je to skupina ve srovnání s listnáči skromnější na rody a druhy, ale mnohdy velmi bohatá na kultivary (odrůdy). V publikaci je obsaženo více jak 230 druhů a přes 2 000 kultivarů, variet, forem a subspecií. Kniha se snaží nejen stručně popsat většinu jehličnatých stromů a keřů, se kterými se můžeme setkat v našich zeměpisných šířkách – včetně jejich nároků na stanovištní podmínky, ošetřování, uplatnění a množení – ale zejména je i názorně předvést množstvím vyobrazení. Věříme, že tato publikace bude všem zájemcům platným pomocníkem při poznávání, pěstování, použití i množení popsaného druhového a odrůdového sortimentu jehličnanů.

přírodní vědy
Ukázky

Encyklopedie jehličnatých stromů a keřů

599 Kč
479 Kč
Geografie „okrajem“ - 20%
Pár let po vydání knihy Prostor(y) geografie se jen málo obměněný autorský kolektiv opět spojil dohromady a výsledkem je publikace, jejíž ambicí je posunout zájem o časoprostorové zkušenosti z pomyslného „okraje“ geografie do jejího „jádra“.
přírodní vědy
Ukázky

Geografie „okrajem“

290 Kč
232 Kč
Jak pozorovat ptáky - 20%
V rukou držíte unikátního průvodce, jenž je určen nejen zkušeným ornitologům, ale i laikům, kteří chtějí proniknout do ptačí říše a poznat nejznámější druhy vyskytující se na našem území.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pozorovat ptáky

269 Kč
215 Kč
Kouzelný herbář skřítka Bolhoje - 20%
Lesní skřítkové jsou různí, mají všelijaké vlastnosti a návyky, trampoty, mnozí pilně pracují, ale někdy i lumpačí. A tak se mezi nimi najdou vzteklouni, bručouni, bázlivci, skrblíci, zvědavci či posměváčci.
přírodní vědy
Ukázky

Kouzelný herbář skřítka Bolhoje

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 151 - 160 z 175 položek
<< < 1 .. 14 15 16 17 18 > >>