Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
přírodní vědy

Malý chemik - 20%
Láká vás či vaše dítě chemie, ale bojíte se nebezpečných látek? Chcete dělat pokusy, ale nechce se vám shánět složité laboratorní vybavení? Rádi byste se vyhnuli dějům, které by mohly zapálit váš byt? Vybrali jsme pro vás více než šedesát experimentů, které hravě zvládne i malé dítě.
přírodní vědy
Ukázky

Malý chemik

149 Kč
119 Kč
Metody průzkumu historických materiálů - 20%
Publikace je určena především restaurátorům, kurátorům sbírek nebo historikům umění. Tedy těm, kteří nemají speciální přírodovědné znalosti, ale přicházejí do styku s materiálovými průzkumy uměleckých děl a často je také sami zadávají.
přírodní vědy
Ukázky

Metody průzkumu historických materiálů

169 Kč
135 Kč
Orchideje České republiky - 20%

Objevte kouzlo českých orchidejí ve druhém, rozšířeném vydání této výpravné celobarevné publikaci! Na jejích stránkách zavedeme čtenáře do fascinujícího světa orchidejí, který udivuje rozmanitostí forem, nápaditostí životních strategií, pestrostí barev a tvarů, ale jenž je zároveň nesmírně křehký a zranitelný.

přírodní vědy
Ukázky

Orchideje České republiky

399 Kč
319 Kč
Orientace v přírodě - 20%
Máte rádi přírodu a trávíte každou volnou chvíli venku? Tahle knížka promění každou procházku ve fascinující výpravu. Rostliny, zvířata, nebe představují nevyčerpatelné zdroje informací o světě kolem. Chcete se dozvědět víc?
přírodní vědy
Ukázky

Orientace v přírodě

305 Kč
244 Kč
Zelené dějiny světa - 20%
(2x)
Publikace přináší nový pohled na dějiny lidstva, vzestup velkých civilizací a příčiny jejich pádu. Upozorňuje na to, jak zásadním se stalo vyčerpání dostupných přírodních zdrojů při zhroucení velkých kultur v historii lidstva.
přírodní vědy
Ukázky

Zelené dějiny světa

320 Kč
256 Kč
Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie - 20%
Německo se po havárii jaderné elektrárny ve Fukušimě rozhodlo urychleně ukončit provoz všech svých jaderných elektráren. Jaderná energie přitom po řadu desetiletí představovala nepostradatelný zdroj elektrické energie.
přírodní vědy
Ukázky

Německo bez jádra? SRN na cestě k odklonu od jaderné energie

140 Kč
112 Kč
Povídání o srnčí zvěři - 20%
Josef Drmota, vedoucí původního autorského kolektivu, se tentokrát pokouší představit výrazně odlehčenou formou srnčí zvěř jako společníka člověka v ekosystémech současné kulturní krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Povídání o srnčí zvěři

254 Kč
203 Kč
Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí - 20%
Pozoruhodná odborná publikace z roku 1908, podrobnýsoupis všech tehdy u nás známých cizíchrostlin. Reprint je doplněnúvodem Václava Větvičky.
přírodní vědy
Ukázky

Užitkové a pamětihodné rostliny cizích zemí

349 Kč
279 Kč
Pěstujeme révu vinnou - 20%
Nestor českého vinařství, profesor Vilém Kraus, připravil aktualizované vydání své velmi úspěšné knihy, v níž vás seznamuje s nejnovějšími odrůdami révy vinné.
přírodní vědy
Ukázky

Pěstujeme révu vinnou

161 Kč
129 Kč
Plantáže dřevin pro biomasu, vánoční stromky a zalesňování zemědělských půd - 20%
Tato publikace je zaměřena na tři příbuzné činnosti v krajině: provoz plantáží rychle rostoucích dřevin, plantáže vánočních stromků, porosty vzniklé zalesňováním zemědělských půd. Autoři nabízí praktický pohled na tento perspektivní segment krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Plantáže dřevin pro biomasu, vánoční stromky a zalesňování zemědělských půd

152 Kč
122 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 175 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>