Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
příběhy ze života

Rošťák Oliver - 20%
Šestiletý Oliver je kluk jako buk. Přesto se mu stává, že ho lidé oslovují jako holčičku. Jak je to možné? Všechno mají na svědomí krásné blonďaté kučery spadající mu až na ramena. Jednoho dne, když zůstane sám, toho má Oliver dost. Vezme nůžky – a šmik šmik!
příběhy ze života
Ukázky

Rošťák Oliver

179 Kč
143 Kč
Rychlý jako vítr: Návrat - 20%
Majka je štěstím bez sebe, že může jet na prázdniny se svou nejlepší kamarádkou Fanny na venkov k babičce a trávit léto se svým milovaným koněm Severákem.
příběhy ze života
Ukázky

Rychlý jako vítr: Návrat

189 Kč
151 Kč
Řád sladkého sněhuláka - 20%
(1x)
Přemek chodí do páté třídy, má spoustu plánů do budoucna, chtěl by se stát slavným karatistou. Po jednom náročném sportovním soustředění se mu udělá špatně. Odvezou ho do nemocnice a tam se dozví diagnózu – cukrovka.
příběhy ze života
Ukázky

Řád sladkého sněhuláka

339 Kč
271 Kč
Sloník Mumba a dobrodružná výprava - 20%
Úžasné sloní dobrodružství právě začíná!
příběhy ze života
Ukázky

Sloník Mumba a dobrodružná výprava

139 Kč
111 Kč
Takhle se na koni neskáče! - 20%
Lili se učí jezdit na koni a nemůže se toho nasytit! Brzy si ale uvědomí, že majitelky jezdecké farmy mají finanční problémy. Navíc je hřebec Hurikán podivně nepřátelský a neklidný… Lili naštěstí rozumí jeho zoufalému ržání!
příběhy ze života
Ukázky

Takhle se na koni neskáče!

140 Kč
112 Kč
Táta to motá - 20%
(1x)
Možná že už znáte tetu Bětu, která plete svetry, čepice, rukavice a šály. Nejradši ze všeho však vypráví Šárce a Vašíkovi popletené pohádky. A co jich už bylo! Tentokrát teta Běta nemá čas.
příběhy ze života
Ukázky

Táta to motá

149 Kč
119 Kč
Valentýnka a narozeniny - 20%

První díl nové řady od autorky bestsellerové série o Aničce Devítiletá Valentýnka je trochu snílek, trochu průzkumnice. Tahle kombinace z ní dělá neobyčejnou holčičku, která se dostává do dramatických i vtipných situací. Valentýnka žije s rodiči, babičkou, tetou, strýcem a psem Hugem ve starém domě se zahradou.

příběhy ze života
Ukázky

Valentýnka a narozeniny

179 Kč
143 Kč
Vánoční tramvaj - 20%
Venku sněží, prvňáček Víťa se těší na Ježíška a na tatínka, který se vrací domů z daleké ciziny. Vánoce oslaví všichni tři spolu! Večer, než Víťa usne, ještě vyskočí z postýlky, aby se podíval na konečnou stanici pod okny. Víťa má totiž rád tramvaje – a zrovna jedna přijíždí! Když zastaví, pan řidič vystoupí, jde k blízkému křoví a jakoby s někým mluví.
příběhy ze života
Ukázky

Vánoční tramvaj

189 Kč
151 Kč
Zozomba - 20%

Napínavý příběh o odvaze a síle skutečného přátelství Quido a Frida nejsou tak docela kamarádi, když ale o víkendu ve starém domě u hřbitova odemknou tajemné dveře, začne jejich velké dobrodružství. Pomocí prastaré knihy a Zeleného prášku probuzení přivolají neobyčejnou bytost: zombie holku, kterou pojmenují Zozomba.

příběhy ze života
Ukázky

Zozomba

209 Kč
167 Kč
Strom přání - 20%
"Když v předvečer narozenin vlezeš do postele levou nohou napřed, a než si lehneš, převrátíš polštář, pak se může stát cokoli," píše William Faulkner v kouzelném, rozmarném příběhu.
příběhy ze života
Ukázky

Strom přání

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 171 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 > >>