Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
pedagogika, didaktika

Věci, které dobře známe, do říkanky zamícháme - 11%
Publikace je určená zejména pedagogům v mateřských školách a dětských skupinách, mateřských centrech, případně rodičům předškolních dětí. Obsahuje množství nápadů a aktivit – říkanek, rytmizací, melodizací, pohybových či relaxačních her...
pedagogika, didaktika

Věci, které dobře známe, do říkanky zamícháme

194 Kč
172 Kč
Hrátky se sportem pro děti - 11%

O sportu zábavně a s tužkou v ruce! Zajímavé informace ze světa 29 sportovních disciplín, kde nechybí fotbal, hokej, tenis, šerm, házená, kanoistika či rychlobruslení, čeká na všechny.

pedagogika, didaktika

Hrátky se sportem pro děti

152 Kč
135 Kč
Montessori - aktivity pro děti - 11%
Knížka je plná nejrůznějších činností pro děti od 4 do 7 let.Zahrnuté aktivity vycházejí z moderního vzdělávacího směru "Montessori" a podporují děti v tom, aby vlastním přičiněním poznaly okolní svět a lépe mu porozuměly.
pedagogika, didaktika

Montessori - aktivity pro děti

359 Kč
319 Kč
Prevence a účinné řešení šikany - 11%
Publikace se věnuje problematice šikany u dětí s Aspergerovým syndromem a vysoce funkčním autismem. Autoři navrhují nejen její řešení, ale především čtenáře seznamují s možnostmi prevence tohoto jevu, který je u dětí s autismem velmi častý.
pedagogika, didaktika

Prevence a účinné řešení šikany

198 Kč
176 Kč
Zlatý klíček - 11%
Děti se názorně a hravě seznamují se zákonitostmi sluneční soustavy a pozemské přírody a jejich projevy v našem každodenním životě. Tvořivou a zábavnou formou experimentují s přírodními materiály a osvojují si i některé principy fyzikálních jevů.
pedagogika, didaktika

Zlatý klíček

311 Kč
276 Kč
Polytechnické činnosti - 11%
Nová publikace Polytechnické činnosti v předškolním vzdělávání je určena zejména učitelkám a vychovatelkám mateřských škol a vychází z aktuálních potřeb školství, ale i celé společnosti, pro kterou je rozvoj vědy a techniky klíčovové téma.
pedagogika, didaktika

Polytechnické činnosti

431 Kč
383 Kč
Předškoláci ve školce - 11%
Soubor pracovních listů, s nimiž se děti mohou vydat na cestu poznání – objevovat vzájemné vztahy mezi objekty okolního světa, rozeznávat nejjednodušší geometrické útvary, osvojovat si číselné představy a posilovat vědomí logických vazeb.
pedagogika, didaktika

Předškoláci ve školce

149 Kč
132 Kč
Rozvíjíme city, vůli, sebepojetí a komunikaci dětí - 11%
Publikace Rozvíjíme city, vůli, sebepojetí a komunikaci dětí poslouží jako užitečná příručka k výuce vzdělávací oblasti Dítě a jeho psychika a její podoblasti Sebepojetí, city, vůle a také vzdělávací oblasti Dítě a ten druhý nejen v mateř. školách.
pedagogika, didaktika

Rozvíjíme city, vůli, sebepojetí a komunikaci dětí

323 Kč
287 Kč
Dítě a mateřská škola - 11%
Kniha systematicky popisuje specifika rozvoje a výchovy dětí do šesti let v rodině a se zaměřením na vzdělávací práci v mateřských školách.
pedagogika, didaktika

Dítě a mateřská škola

314 Kč
279 Kč
Předškolní pedagogika - 11%
Kniha poskytuje základní úvod do studia předškolní pedagogiky jako hlavního studijního oboru na středních a vyšších odborných školách pedagogického směru.
pedagogika, didaktika

Předškolní pedagogika

266 Kč
236 Kč
Zobrazuji 161 - 170 z 196 položek
<< < 1 .. 15 16 17 18 19 20 > >>