Nejprodávanější hudba v roce 2021
ostatní

Jablko jejího peří
Reedice legendárního alba kapely Květy. Nahrávka je kompletně remastrerovaná a navíc je rozšířená o tři doposud nevydané skladby. Svým nekonvenčním akustickým bigbeatem se skupina Květy řadí ke špičce brněnské alternativní scény.
ostatní

Jablko jejího peří

269 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.
ostatní

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Houky
První oficiální album kapely obsahuje 16 skladeb, ve většině z nich dominuje akordeon a zpěv lídra Helemese Jirky Hilčera, současně hlavního autora hudby i textů. Průnik folku, šansonu a bigbítu, pub-rocku, kapela svůj styl označuje jako trash-folk či šraml-šanson.
ostatní

Houky

134 Kč
Fifty–fifty
Autorský projekt obsahuje 13 písní, které vznikaly během více než třicetileté spolupráce Zory Jandové a Zdenka Merty – jde tedy o téměř bilanční průřez.
ostatní

Fifty–fifty

224 Kč
Reprezent
Rok a půl po vydání zlaté desky Romano Hip Hop, po hektickém čase, který úspěch alba přinesl, vydávají Gipsy.cz album Reprezent. CD navazuje na debutovou nahrávku a přináší s sebou rozvinutý romano hip-hop style, skvěle kombinující hip hop, rap romskou tradiční hudbu i popové a R´n´B prvky.
ostatní

Reprezent

269 Kč
Slunci ležím v rukou
Album obsahuje dvanáct písní, které všechny složila a otextovala Dáša Voňková. Na albu ji doprovází pianista Zdeněk Zdeněk, který je jí na desce rovnoceným partnerem.
ostatní

Slunci ležím v rukou

269 Kč
déja vu live
Pavol Hammel a Radim Hladík – dvě legendy československého rocku vydávají živé album, které nahráli v brněnském klubu Stará Pekárna v květnu 2007. Album dokazuje starou pravdu, že nemáme moc autorů a zpěváků jako Pavol Hammel a virtuózních kytaristů jako Radim Hladík.
ostatní
Ukázky

déja vu live

269 Kč
MCH BAND 1982 - 1989
Souhrnné a kompletní vydání nahrávek Mikoláše Chadimy a jeho MCH Bandu z 80. let. V minulých edicích vždy chyběly některé skladby nebo byly s ohledem na hrací délku nosiče kráceny. Album "Feeling Fine..." zde vychází vůbec poprvé. Jde o komplet 6 CD
ostatní

MCH BAND 1982 - 1989

539 Kč
Přesletec
Doma i v zahraničí respektovaný výtvarník Petr Nikl právě vydává novou desku nazvanou Přesletec. Ve spolupráci s Lakomými Barkami tentokrát připravil rovnou 2CD, které vychází u vydavatelství Black Point Music.
ostatní

Přesletec

449 Kč
Elida
Za podpory Carnegie Hall napsala Iva Bittová, první žena tuzemské alternativní scény, pro soubor Bang on a Can All-Stars hudební projekt s názvem Elida. Táhlé linie piana se prolínají se smyčci, zatímco improvizace klarinetu se setkává s hlukem elektrické kytary. Hudba je zároveň promyšlená a přímá, ostrá i nostalgická, mísící klasickou hudbu východní Evropy a lidové tradice. Netradiční spojení zpěvu Ivy Bittové a klavíru pak vytváří inspirující melodie.
ostatní

Elida

314 Kč
Zobrazuji 181 - 190 z 202 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 > >>