Nejprodávanější hudba v roce 2021
rap

Made in Strašnice - 11%
Kato si na sedmou studiovou desku pozval tři spřízněné duše z řad tuzemských MCs, na desce hostují Rest a MC Gey z labelu Ty Nikdy a Hugo Toxxx. Kato na desce znovu dokazuje, že patří k nejtalentovanějším žonglérům se slovy!
rap

Made in Strašnice

314 Kč
279 Kč
Barvy - 11%
Viktor Sheen patří k nejpopulárnějším rapperům na tuzemské scéně. Pochází z Kazachstánu, ale trvale žije v Čechách. Poprvé o něm bylo slyšet už v roce 2012, kdy vydal mixtape Sektor 5.
rap

Barvy

332 Kč
295 Kč
Music To Be Murdered By - Side B - 11%
Marshall Bruce Mathers III. , spíše známý jako Eminem, je americký rapper, hudební producent, herec a zakladatel nahrávací společnosti Shady Records.
rap

Music To Be Murdered By - Side B

1 322 Kč
1 175 Kč
Ksicht - 11%
Patronát nad debutovým albem Paina převzal Idea, šéf labelu Ty Nikdy a jeden znejkreativnějších lidí na tuzemské scéně. Tohle je real rap. Album, co má ksicht!
rap

Ksicht

287 Kč
255 Kč
El Trap De Amor - 11%
Debutové album El Trap Del Amor od rappera Skinnyho Barbera, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero. Ten pro mladou českou rapovou scénu překvapivě spojuje pop-punkové kytary s tradičním beatem.
rap

El Trap De Amor

287 Kč
255 Kč
Music To Be Murdered By - 11%
Legendární americký rapper Eminem vydává v pořadí jedenácté studiové album Music to Be Murdered By, které stejně jako předchozí deska Kamikaze vychází bez předchozího oznámení a pod jménem Eminemova „reinkarnovaného” alter ega Slim Shadyho.
rap

Music To Be Murdered By

1 061 Kč
943 Kč
Pouzar - 11%
Robin Zoot je rapper původem z Ústí nad Labem. Působí pod labelem Milion+ a je jeho nedílnou součástí už od samotného vzniku.
rap

Pouzar

296 Kč
263 Kč
Confessions Of A Dangerous Mind - 11%
Páté album Sira Roberta Brysona Halla, amerického rappera, zpěváka, skladatele a producenta, známého jako Logic.
rap

Confessions Of A Dangerous Mind

287 Kč
255 Kč