Nejprodávanější tituly v roce 2021
rap

Made in Strašnice
Kato si na sedmou studiovou desku pozval tři spřízněné duše z řad tuzemských MCs, na desce hostují Rest a MC Gey z labelu Ty Nikdy a Hugo Toxxx. Kato na desce znovu dokazuje, že patří k nejtalentovanějším žonglérům se slovy!
rap

Made in Strašnice

314 Kč
Barvy
Viktor Sheen patří k nejpopulárnějším rapperům na tuzemské scéně. Pochází z Kazachstánu, ale trvale žije v Čechách. Poprvé o něm bylo slyšet už v roce 2012, kdy vydal mixtape Sektor 5.
rap

Barvy

332 Kč
Music To Be Murdered By - Side B
Marshall Bruce Mathers III. , spíše známý jako Eminem, je americký rapper, hudební producent, herec a zakladatel nahrávací společnosti Shady Records.
rap

Music To Be Murdered By - Side B

1 322 Kč
Ksicht
Patronát nad debutovým albem Paina převzal Idea, šéf labelu Ty Nikdy a jeden znejkreativnějších lidí na tuzemské scéně. Tohle je real rap. Album, co má ksicht!
rap

Ksicht

287 Kč
El Trap De Amor
Debutové album El Trap Del Amor od rappera Skinnyho Barbera, který si v minulosti říkal Barber nebo Barber Ferrero. Ten pro mladou českou rapovou scénu překvapivě spojuje pop-punkové kytary s tradičním beatem.
rap

El Trap De Amor

287 Kč
Music To Be Murdered By
Legendární americký rapper Eminem vydává v pořadí jedenácté studiové album Music to Be Murdered By, které stejně jako předchozí deska Kamikaze vychází bez předchozího oznámení a pod jménem Eminemova „reinkarnovaného” alter ega Slim Shadyho.
rap

Music To Be Murdered By

1 061 Kč
Pouzar
Robin Zoot je rapper původem z Ústí nad Labem. Působí pod labelem Milion+ a je jeho nedílnou součástí už od samotného vzniku.
rap

Pouzar

296 Kč
Confessions Of A Dangerous Mind
Páté album Sira Roberta Brysona Halla, amerického rappera, zpěváka, skladatele a producenta, známého jako Logic.
rap

Confessions Of A Dangerous Mind

287 Kč