Nejprodávanější tituly v roce 2021
svět

Francouzská Riviera - Poznejte
Francouzská Riviéra nabízí okouzlující mix velkoleposti a půvabu spolu s různorodými architektonickými památkami, počínaje secesní promenade des Anglais a konče románskými chrámy a středověkými vesničkami v kopcích.
svět

Francouzská Riviera - Poznejte

269 Kč
Jednou úžasnou cestou okolo Islandu
Kniha odlehčeným až humorným stylem popisuje cestu okolo Islandu, kde jsme točili dokument. Přesný itinerář jsme neměli – rozhodli jsme se jet po hlavní islandské silnici kolem dokola a nechávali se překvapovat krásami tohoto fascinujícího ostrova.
svět

Jednou úžasnou cestou okolo Islandu

315 Kč
Kuba - Lonely Planet
Omšelá, ale nádherná, zchátralá, ale přesto důstojná, Kuba je nepopsatelně magická země, jež stojí na prahu změn.
svět

Kuba - Lonely Planet

314 Kč
Nechte psa doma
Kniha o tříměsíčním putování po Thajsku a Vietnamu.
svět

Nechte psa doma

243 Kč
Neznámý Bangladéš
Cestopis z výpravy několika fotografů, kteří zamířili do vzdáleného a dosud méně známého Bangladéše. Bangladéš, exotická země, jednou tak velká jako Česká republika, ale s bezmála 158 milióny obyvatel, patří k nejlidnatějším státům světa.
svět

Neznámý Bangladéš

225 Kč
Pieniny 1:25 000
Jednostranná mapa Peniny 1:25 000 na topografickém podkladu se stínovaným reliéfem. Do této podkladové mapy je zakresleno turistické, cykloturistické pásové značení doplněné o místní značení, naučné stezky, časové údaje a turistická informační místa.
svět

Pieniny 1:25 000

147 Kč
Praha 1:20 000 + Česká republika 1:1 000 000
Aktualizované vydání plánu Prahy v měřítku 1: 20 000, doplněné mapou České republiky v měřítku 1:1 000 000, průjezdním plánkem Prahy, schématem městské dopravy a správního uspořádání České republiky a tabulkou vzdáleností mezi největšími městy.
svět

Praha 1:20 000 + Česká republika 1:1 000 000

35 Kč
Slovenský raj
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane je vlastivedný informátor, mapa roklín v podrobnej mierke 1:25 000, schematická mapka značkovaných chodníkov Slovenského raja.
svět

Slovenský raj

119 Kč
Syrien
Als ich zusammen mit meiner Frau Margret vor 20 Jahren Syrien bereisten, gab es keinen Anlass über diese Reise zu berichten.
svět

Syrien

178 Kč
Štiavnické vrchy
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii, s kilometrovými vzdialenosťami na cyklotrasách.
svět

Štiavnické vrchy

119 Kč
Tatry Vysoké, Západné, Belianske
Turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:50 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Zobrazuje celé územie Tatier Vysokých, Západných a Belianskych v mierke 1:50 000 od Zuberca a Habovky po Tatranskú kotlinu.
svět

Tatry Vysoké, Západné, Belianske

119 Kč
Thajsko
Nový průvodce Thajsko obsahuje osm místopisných kapitol, které postupují od hlavního města Bangkoku na sever, k hranici s Laosem a Myanmarem. Poté se průvodce obrací směrem na daleký jih, lemující Thajský záliv.
svět

Thajsko

565 Kč
Tschechische republik
Die junge Tschechische Republik mit ihren zehn Millionen Einwohnern stützt sich auf eine Vergangenheit mit Königen und Kaisern, Architektur, Kunst und Gelehrsamkeit während sie sich gleichzeitig den vielen Herausforderungen der Gegenwart stellt.
svět

Tschechische republik

224 Kč
Turecké pobřeží
Turecké pobřeží dosahuje úctyhodné délky 7200 km. Užijete si výjimečnou nádheru útesů omývaných čistou mořskou vodou, vůni pinií v žáru letního slunce, mihotání měsíčního úplňku nad travertinovými kaskádami v Pamukkale, prostou pohodu okamžiku.
svět

Turecké pobřeží

89 Kč
Západné Tatry
(1x)
Podrobná turistická a cykloturistická mapa v mierke 1:25 000 v slovenskej jazykovej mutácii. Na zadnej strane: krajinovedný sprievodca, popis vybraných túr, informácie o horských chatách na slovenskej a poľskej strane pohoria.
svět

Západné Tatry

132 Kč
Hongkong - inspirace na cesty
Vzrušující, tajemný, okouzlující – těmito slovy je Hongkong popisován už více než jedno století. Atmosféra města, v jehož ulicích pulzuje život dnem i nocí, je vskutku opojná. Hongkong je však poněkud přelidněný, nicméně je příjemným místem k životu.
svět

Hongkong - inspirace na cesty

89 Kč
Island
Autora už od mládí přitahoval ten zvláštní ostrov, který se nachází na atlantickém švu mezi dvěma kontinenty: Evropou a Amerikou. Frekventovaná sopečná činnost ho neustále nově vytváří a tvaruje.
svět
Ukázky

Island

179 Kč
Istanbul a egejské pobřeží
Istanbul je jedno z nejpodivuhodnějších měst světa. Jako jediné se rozkládá na dvou kontinentech. Po celá staletí bylo město otevřené vlivům ze Západu i z Východu a toto prolínání idejí pomohlo vytvořit jednu z nejbarvitějších kultur.
svět

Istanbul a egejské pobřeží

206 Kč
Nové rozhledny ČR
Pojďte s námi na nové rozhledny! V naší knize najdete více než 101 rozhleden a vyhlídkových staveb v ČR postavených po roce 2013. Jsou seřazeny přehledně podle krajů a o každé se dozvíte maximum možných informací.
svět

Nové rozhledny ČR

269 Kč
Operace Sibirjak
Cestopis o výpravě tří českých tuláků a jedné tulačky do sibiřské tajgy – Východních Sajan a jižního Jakutska.
svět
Ukázky

Operace Sibirjak

150 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 421 položek
<< < 1 .. 17 18 19 20 21 22 > >>