Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
ekonomie

Znalostní management a proces jeho zavádění - 20%
Firemní manažeři a studenti v knize najdou ucelený pohled na znalostní management jako moderní manažerskou disciplinu. Po seznámení se s základními pojmy se čtenáři dozví praktické informace o znalostním managementu z různých úhlů pohledu.
ekonomie
Ukázky

Znalostní management a proces jeho zavádění

302 Kč
242 Kč
Firemní strategie pro praxi - 20%
Ať už jste manažer nebo majitel malé či střední firmy, nahraďte konečně pouhý dlouhodobý plán své firmy skutečnou podnikatelskou strategií, která vám pomůže úspěšně a dlouhodobě působit na trhu a zvítězit nad konkurencí.
ekonomie
Ukázky

Firemní strategie pro praxi

246 Kč
197 Kč
Inventarizace v praxi - 20%
Uznávaný odborník odpovídá na všechny možné otázky — provede vás všemi povinnostmi, které souvisejí s prováděním inventarizace majetků a závazků v praxi účetních jednotek.
ekonomie
Ukázky

Inventarizace v praxi

220 Kč
176 Kč
Manažerka a stres - 20%
Budování kariéry a plánování rodiny představuje pro mnoho žen zásadní okamžiky jejich života. Bohužel často dochází k tomu, že žena je nucena zvolit jen jednu z těchto dvou možností seberealizace.
ekonomie
Ukázky

Manažerka a stres

111 Kč
89 Kč
Platební karty - 20%
Ojedinělá publikace na našem i světovém trhu podává komplexní pohled na historii platebních karet. Zajímavým a poutavým způsobem přibližuje vývoj jednotlivých typů platebních karet v USA, v Evropě a Japonsku a vznik mezinárodních kartových asociací.
ekonomie
Ukázky

Platební karty

594 Kč
475 Kč
Sociologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové, přepracované a rozšířené vydání úspěšné publikace přináší nejnovější poznatky o tom, jak účinně využít sociologické přístupy ve firmách a jiných organizacích, v řízení a vedení lidí a pracovních skupin.
ekonomie
Ukázky

Sociologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Marketing a management muzeí a památek - 20%
(1x)
Jakým dilematům a rizikům čelí kulturní organizace u nás i ve světě? Jsou zahraniční modely a zkušenosti aplikovatelné v českých podmínkách?
ekonomie
Ukázky

Marketing a management muzeí a památek

297 Kč
238 Kč
Pokročilé metody manažerského rozhodování - 20%
Na trhu ojedinělá publikace, určená manažerům, podnikatelům, specialistům a studentům, vysvětluje nové pokročilé metody manažerského rozhodování, seznamuje s jejich principy a možnostmi využití a uvádí konkrétní aplikace v podnikání.
ekonomie
Ukázky

Pokročilé metody manažerského rozhodování

212 Kč
170 Kč
Manažerské kompetence - 20%
Rozvoj manažerských způsobilostí patří ke klíčovým nástrojům řízení lidských zdrojů pro dosahování strategických cílů firmy.
ekonomie
Ukázky

Manažerské kompetence

203 Kč
162 Kč
Jak začít multilevelmarketing - 20%
Od počátku mého působení v multi - level marketingu (dále jen MLM) slýchávám o problémech, které mají lidé vstupující do našeho obchodu. I já jsem měl, ale po delší době jsem zjistil, že jsem si je vytvářel sám.
ekonomie
Ukázky

Jak začít multilevelmarketing

79 Kč
63 Kč
Zobrazuji 361 - 380 z 370 položek
<< < 1 .. 17 18 19