Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
předškoláci

Pohybové hrátky v netradiční dny - 20%
Publikace nabízí učitelkám, cvičitelkám i rodičům pohybová cvičení a hry pro předškolní a mladší školní děti, která lze využít v nevšední dny spojené s významnými událostmi v roce, např. o Velikonocích, během karnevalu, při oslavách Dne matek...
předškoláci
Ukázky

Pohybové hrátky v netradiční dny

111 Kč
89 Kč
Nejlepší nápady pro děti - 20%
Výtvarná tvorba je pro děti velice oblíbenou a zajímavou činností. Je pro ně hrou, ale i možností sebevyjádření, způsobem relaxace i terapie. Děti baví tvořit, zkoušet nové, pro ně neznámé techniky, objevovat a experimentovat.
předškoláci
Ukázky

Nejlepší nápady pro děti

144 Kč
115 Kč
Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi - 20%
Kniha zkušených lektorek pohybové výchovy je obohacující především pro rodiče dětí od kojeneckého do batolecího věku. Nabízí detailní a bohatě ilustrované návody k posilovacím, uvolňovacím a protahovacím cvičením a hrátkám s malými dětmi.
předškoláci
Ukázky

Cvičíme, posilujeme a hrajeme si s dětmi

135 Kč
108 Kč
Dětský lékař - 20%
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat.
předškoláci

Dětský lékař

135 Kč
108 Kč
Hry pro odpočinek a zábavu - 20%
Kdybychom měli vypočítat vlastnosti příznačné pro člověka, museli bychom na prvním místě uvést především hravost. A právě hry by měly rozvíjet dětskou fantazii, cvičit postřeh a jemnou motoriku. To vše a mnohem víc přináší kniha Jany Havířové.
předškoláci
Ukázky

Hry pro odpočinek a zábavu

149 Kč
119 Kč
Společenské hry - 20%
Praktická a přehledná kniha plná originálních her pro děti od 6 do 11 let je určena pedagogům, eventuálně i rodičům dětí na prvním stupni. Hry můžou využít učitelé v hodině dramatické výchovy, ve školní družině nebo rodiče doma.
předškoláci
Ukázky

Společenské hry

149 Kč
119 Kč
Zábavná matematika pod polštář - 20%
(2x)
Chcete, aby vaše děti měly matematiku rády stejně jako své oblíbené pohádky? Zábavná matematika pod polštář, úžasná knížka plná vtipných příkladů a ilustrací, udělá z počítání společnou zábavnou kratochvíli namísto strašáka, který děti v noci budí.
předškoláci
Ukázky

Zábavná matematika pod polštář

127 Kč
102 Kč
Hravá škola hádání - 20%
Co děti nikdy neomrzí? Hádanky! Ale také vyprávění. Knížka přináší dětem obojí - vyprávění tety Cecilky a různě obtížné veršované hádanky, které doprovázejí neodolatelné ilustrace Drahomíra Trsťana. Nepřehlédněte půvabnou a zábavnou knihu!
předškoláci
Ukázky

Hravá škola hádání

139 Kč
111 Kč
Dětské hry - games - 20%
Autoři z Pražské skupiny školní etnografie se věnují pojmu hry, dětské hry, poté dětským skupinovým hrám na sbírce 1600 záznamů od 1. do 9. třídy.
předškoláci
Ukázky

Dětské hry - games

300 Kč
240 Kč
Střepy snů - 20%

Staňte se na chvíli scénáristy, herci, režiséry nebo designéry a hraním vytvořte s přáteli nezapomenutelný příběh. Vezměte na sebe role smyšlených postav a sehrajte hru o jejich osudu. Střepy snů jsou tvůrčí hra o lidských snech a touhách.

předškoláci
Ukázky

Střepy snů

180 Kč
144 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 12 položek
1 2 > >>