Nejprodávanější tituly v roce 2021
etno

Ej, ženy, ženy, poradteže mi
Melodie z moravsko-slovenského pomezí, především z Horňácka a Kopanic, ozvláštňuje hudebně zdařilé aranžmá Petra Pavlince a Miroslava Kolacii, muzikantsky precizní provedení souboru Musica Folklorica a citlivý, emotivní projev zpěvačky Veroniky Malatincové.
etno

Ej, ženy, ženy, poradteže mi

224 Kč
Hodovnice
Hodovnice je původní staroslovanský název beskydské hory Godula. První a poslední písnička (Hodovnice a Godula) mají proto stejná slova i melodii (i když jde spíše o zaříkávání), rozdíl je v aranžích. Mezi těmito dvěma písničkami zazní devět dalších, které jsou odkazem na staré předkřesťanské zvyky.
etno

Hodovnice

224 Kč
Čikori
Skladby nesou typický vklad umění Vladimíra Václavka a Ivy Bittové. Vzácně vyrovnaná deska, kde perfektní zvládnutí nástrojů je povinnost, snáší i ta nejpřísnější měřítka, přes laťku nastavenou Bílým Infernem se Čikori přehupují s nevídanou lehkostí.
etno

Čikori

449 Kč
Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)
(1x)
Album zprostředkovává podobu a atmosféru přirozeného lidového muzicírování, tak jak byla obvyklá na Horňácku i v některých dalších regionech ještě v první polovině tohoto století.
etno

Zpívání z Horňácka & bonus CD (2CD)

224 Kč
Antologie moravské lidové hudby 4
Čtvrté album z výpravné čtyřdiskové edice Antologie moravské lidové hudby počátku 21. století se věnuje Valašsku, Lašsku, Zlínsku a Luhačovskému zálesí.
etno

Antologie moravské lidové hudby 4

224 Kč
Dobře nám
Album Dobře nám je druhou samostatnou nahrávkou skupiny Koa. Kapela přidává reggae nebo funky a v několika písních se objeví dosud kapelou nevyužívaná elektrická kytara. Kromě češtiny se na CD zpívá španělsky, francouzsky, turecky, anglicky, romsky a slovensky.
etno

Dobře nám

269 Kč
Staré slzy
Emoce, smutek, láska a víra jsou na albu Staré slzy uloženy v mnoha vrstvách a je opravdovým zážitkem poslouchat naši nejlepší interpretku romských písní vlastnící silný, emotivní, přesvědčivý, temný, hluboký, sametově zastřený hlas, jak jazzové a cikánské muzikanství jde báječně dohromady.
etno

Staré slzy

224 Kč
Zimnice
(1x)
Sólový hudební projekt zpěvačky a hudebnice Kateřiny Göttlichové z kapely BraAgas.
etno

Zimnice

269 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 13 položek
1 2 > >>