Nejprodávanější tituly v roce 2021
hip-hop

Made in Strašnice
Kato si na sedmou studiovou desku pozval tři spřízněné duše z řad tuzemských MCs, na desce hostují Rest a MC Gey z labelu Ty Nikdy a Hugo Toxxx. Kato na desce znovu dokazuje, že patří k nejtalentovanějším žonglérům se slovy!
hip-hop

Made in Strašnice

314 Kč
Smrt žije
Sympaticky odvážný způsob, jakým se kapela snaží navzdory svému datu založení provokovat a šťourat do hudebního vkusu i světonázoru posluchačů. Deska je, co se týče témat i nálad, asi nejlépe poskládané album Prago Union a Kato by měl dostat cenu za rým.
hip-hop

Smrt žije

242 Kč
Car Sing-A-Long
Skvělý výběr 100 skladeb na 5 CD, se kterým vám sebedelší cesta uteče jako nic, ať už budete jen poslouchat nebo si třeba i zpívat sami nebo celá posádka.
hip-hop

Car Sing-A-Long

143 Kč
Hudba k láske
Funkčný veterán a Zeus hiphopové prérie, někdejší člen legendárních Trosek patří k reprezentantům nejstarší generace hiphopových interpretů na území bývalé federace.
hip-hop

Hudba k láske

287 Kč
Černej kůň
Brněnský Maniak se na nové desce spojil s legendou tuzemského hip hopu. Vřele přijaté album nabízí čtrnáct tracků, v nichž hostují třeba Maniakův label kolega a Andělem čerstvě oceněný zpěvák 7krát3, legendární PSH, slovenský Dame nebo veterán Indy.
hip-hop

Černej kůň

287 Kč
RTJ4
Americké hiphopové duo tvoří rapper a producent El-P a rapper Killer Mike. „RTJ4“ je, jak už název napovídá, čtvrtým album skupiny, obsahuje 11 skladeb vcelkové délce 40 minut.
hip-hop

RTJ4

710 Kč