Nejprodávanější Kniha v roce 2021
Biologie

Odmaturuj! z biologie - 11%
Edice Odmaturuj! je primárně určena na přípravu k maturitní zkoušce, a to především k maturitní zkoušce v části profilové.
Biologie

Odmaturuj! z biologie

251 Kč
223 Kč
Biologie rostlin - 15%
Text je rozdělen do kapitol: Stavba rostlinné buňky, Stavba a funkce rostlinných orgánů, Systém a evoluce rostlin, Systém a evoluce hub. Nechybí ani problematika geneticky modifikovaných rostlin. Názornost zvyšují obrázky, grafy a tabulky.
Biologie

Biologie rostlin

243 Kč
207 Kč
Biologie živočichů pro gymnázia - 15%
Učebnice představuje přehled biologie živočichů a heterotrofních prvoků, vychází z jejich srovnávací a funkční anatomie, fyziologie, biologie, ekologie a etologie. Jsou nastíněny i aspekty fylogenetické.
Biologie

Biologie živočichů pro gymnázia

243 Kč
207 Kč
Zoologie - 11%

Aktualizované vydání oblíbené učebnice, vycházející z nejnovějších poznatků v oboru. Kromě systematického přiehledu, morfologie, anatomie (u parazitických druhů včetně životních cyklů) obsahuje množství poznatků z fyziologie...

Biologie

Zoologie

189 Kč
168 Kč
Obecná biologie pro gymnázia - 15%
Jde o úvodní text pro středoškolskou biologii. Učivo je zde koncipováno s důrazem na vztahy a souvislosti. Text je rozdělen na tři tematické celky - Život a jeho poznávání, Prokaryotní organismy, Eukariotní buňka.
Biologie

Obecná biologie pro gymnázia

140 Kč
119 Kč
Biologie člověka pro gymnázia - 15%
Koncepce učiva představuje lidský organismus jako funkční a fungující celek.
Biologie

Biologie člověka pro gymnázia

243 Kč
207 Kč
Obecná biologie - 11%
Máte před sebou učebnici, která je zaměřena na otázky biologické evoluce, biologie buňky a genetiky. Zahrnuje tedy jen výsek středoškolského učiva biologie.
Biologie

Obecná biologie

248 Kč
220 Kč
Genetika pro gymnázia - 15%
Nejen ti, kteří budou studovat na přírodovědeckých nebo lékařských fakultách, ale všichni vzdělaní středoškoláci se budou stále častěji setkávat s pojmy z genetiky.
Biologie

Genetika pro gymnázia

197 Kč
168 Kč
Somatologie – Anatomie fyziologie člověka - 11%
Příručka s testovými otázkami z anatomie a fyziologie člověka pro střední zdravotnické školy. Pomůže procvičit a zopakovat učivo a bude výborná pro přípravu k přijímacím zkouškám na různé obory lékařských fakult.
Biologie

Somatologie – Anatomie fyziologie člověka

248 Kč
220 Kč
Zdravotní nauka 1. díl - 11%
Učebnice je určena především pro žáky středních odborných škol se zaměřením na problematiku sociální péče. V textu prvního dílu je zpracován přehled základních znalostí ze somatologie - seznamuje se základy anatomie a fyziologie lidského těla.
Biologie

Zdravotní nauka 1. díl

251 Kč
223 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>