Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021
poezie

Káva se Suzanne
Koláž textů z básní a korespondence Suzanne Renaudové a Bohuslava Reynka. Také z vyprávění jejich syna Daniela a Jiřího Reynkových.
poezie

Káva se Suzanne

299 Kč
Jak se hladí duše
Sbírka soustřeďuje výběr básní a drobných esejistických textů, které je možno charakterizovat jako lyrické miniatury, tematicky vycházející z těch nejběžnějších situací a zážitků.
poezie

Jak se hladí duše

224 Kč
Uspávanky
Poezie, která se má číst dětem, aby lépe spaly. Obsahuje napínavé, dobrodružné a zábavné příběhy pro děti, např. Uspávanka s vosou, která píchla Viktorii, Uspávanka s plavčíkem a velrybou, Uspávanka s loupežníky a nebojácným chlapcem, atd.
poezie

Uspávanky

224 Kč
Kytice
(2x)
Veršované skladby baladického rázu založené na pověstech národů slovanských i jiných. Recituje Jaroslava Adamová.
poezie

Kytice

152 Kč
Petr Halmay
Petr Halmay čte básně a prózy ze svých sbírek.
poezie

Petr Halmay

179 Kč
Elegie
Básník Jiří Orten (1919-1941) oslovuje svojí lyrikou již řadu generací čtenářů. Několik týdnů před tragickou smrtí v okupované Praze roku 1941 dokončil soubor devíti elegií, podivuhodný básnický testament, jímž se rozloučil se svým životem.
poezie

Elegie

225 Kč
Kominické lodě
K básníkovu jubileu vznikla podle jeho předposlední sbírky tato nahrávka v interpretaci nejen řady skvělých herců, ale i autora samotného.
poezie

Kominické lodě

142 Kč
Věra Koubová
Překladatelka čte ze svých překladů dramatu Kdokoli Huga von Hofmannsthala, dopisů Franze Kafky přátelům a poezie Richarda Pietraße, Friedricha Nietzscheho a Franze Wurma.
poezie

Věra Koubová

179 Kč
Píseň písní

Krása veršů, která k nám doléhá ze vzdálených časů, umocněná nepřekonatelným překladem Jaroslava Seiferta, promlouvá k vnímavým srdcím dnešních čtenářů se stejnou nádherou a tajemností, jak to činí již stovky let.

poezie

Píseň písní

161 Kč
Kolotoč a copánek
Komplet sestavený ze dvou zajímavých nahrávek pro nejmenší, současně didaktických i zábavných.
poezie

Kolotoč a copánek

177 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 11 položek
1 2 > >>