Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2021
Chemie

Organická chemie - 11%
Učebnice organické chemie J. McMurry: Organic Chemistry patří mezi standardní příručky, podle kterých se studenti na řadě amerických univerzit (a nejen amerických) učí základům moderní organické chemie a která se dočkala řady aktualizovaných vydání.
Chemie
Ukázky

Organická chemie

1 440 Kč
1 280 Kč
Analytická chemie - 11%
Učebnice Analytická chemie vznikla jako překlad devátého vydání světově používané učebnice Fundamentals of Analytical Chemistry, která si již od svého prvního vydání v roce 1963 získala trvalé celosvětové uznání.
Chemie
Ukázky

Analytická chemie

1 080 Kč
960 Kč
Farmakochemie - 11%
Třetí upravené a rozšířené vydání publikace Farmakochemie autorů Františka Hampla, Stanislava Rádla a Jaroslava Palečka vychází z předešlých vydání z let 2002 a 2007.
Chemie
Ukázky

Farmakochemie

581 Kč
517 Kč
Anorganické názvosloví v kostce - 11%
Skriptum je věnováno českému názvosloví anorganické chemie podle posledního doporučení IUPAC z roku 2005 v rozsahu odpovídajícímu požadavkům předmětů Obecná a anorganická chemie I a II na VŠCHT Praha.
Chemie
Ukázky

Anorganické názvosloví v kostce

207 Kč
184 Kč
Názvosloví anorganické chemie podle IUPAC - 11%
Jakýkoliv názvoslovný systém odpovídá stupni vývoje a úrovni vědění v době, kdy vznikl, a jeho přizpůsobení novým poznatkům často vede k porušení vnitřní konzistence, vzniku paralelních nomenklaturních systémů a celkovému nárůstu komplexity.
Chemie

Názvosloví anorganické chemie podle IUPAC

405 Kč
360 Kč
Hydrochemie - 11%
Těžiště knihy spočívá ve shrnutí geneze, výskytu, vlastností a významu jednotlivých anorganických a organických složek vod a ve studiu procesů ovlivňujících jejich distribuci a cirkulaci v prostředí.
Chemie

Hydrochemie

648 Kč
576 Kč
Materiály a jejich mezní stavy - 11%
Knižní publikace Materiály a jejich mezní stavy je rozdělena na dvě hlavní části a část příloh. První část obsahuje základní skupiny materiálů, a to materiály kovové, anorganické nekovové, polymerní a kompozitní.
Chemie

Materiály a jejich mezní stavy

293 Kč
260 Kč
Písanka organické chemie - 11%
Písanka organické chemie je, zcela v souladu s jejím názvem, pracovním sešitem pro začínající chemiky, kteří s její pomocí získají základní dovednosti potřebné k úspěšnému zvládnutí základů organické chemie.
Chemie

Písanka organické chemie

27 Kč
24 Kč
Metody výroby neželezných kovů a zpracování odpadů - 11%
V knize jsou souhrnně vyloženy hlavní principy fyzikálních a chemických procesů umožňujících extrakci kovů z rudných surovin nebo kovonosných odpadů a rafinaci vyrobených kovů. Tematicky je kniha rozdělena do čtyř částí.
Chemie

Metody výroby neželezných kovů a zpracování odpadů

324 Kč
288 Kč
Chemické a analytické tabulky - 11%
Internet, i přestože umožňuje stále snadnější přístup do mnoha databází, neposkytuje prozatím lepší možnosti než tištěné chemické a analytické tabulky.
Chemie

Chemické a analytické tabulky

494 Kč
439 Kč