Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
naučné

Jirkův tajný klíč k vesmíru - 20%
Za vším je útěk Jirkova ochočeného prasátka. Díky němu se Jirka seznámí se svými sousedy - Aničkou a jejím otcem Erikem, který se zabývá vědou. Erik má nejvýkonnější počítač na světě a říká mu Kosmo. Ten dokáže vyslat Jirku a jeho kamarády na jakékoli místo ve vesmíru.
naučné
Ukázky

Jirkův tajný klíč k vesmíru

249 Kč
199 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

naučné
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
naučné
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Vznik ČSR 1918 - 20%
(2x)
Další Bářino napínavé putování časem a historií. Tentokrát prožijete napínavé dobrodružství, jehož prostřednictvím se dozvíte, jak v roce 1918 vzniklo Československo.
naučné
Ukázky

Vznik ČSR 1918

212 Kč
170 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
naučné
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Chci to vědět: Co umí zvířata - 20%
Spousta zajímavostí i legrační ilustrace ti otevřou oči: zvířata jsou tak zvláštní,divoká, krásná a neuvěřitelná stvoření! A jistě se zase budeš ptát.
naučné
Ukázky

Chci to vědět: Co umí zvířata

149 Kč
119 Kč
Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů - 20%
Zapomeňte na dinosaury! Na Zemi v minulosti byli ještě pozoruhodnější tvorové. Třeba želvy s extra dlouhými krky a opancéřované ryby velké jako autobus!
naučné
Ukázky

Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů

209 Kč
167 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

naučné
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Čeština zajímavě a komunikativně I - 20%
(1x)
Kniha je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům vysokých škol oboru český jazyk.
naučné
Ukázky

Čeština zajímavě a komunikativně I

297 Kč
238 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
naučné
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

naučné
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Kouzelná hmyzí škola - 20%
V knížce Kouzelná hmyzí škola nás autor prostřednictvím skřítka Rubínka zavede do kouzelné a tajné hmyzí školy. Ve veselých a vtipných příbězích poznáme nejrůznější hmyz – jak vypadá, co dělá a jaké rošťárny během školní výuky Rubínkovi provede.
naučné
Ukázky

Kouzelná hmyzí škola

209 Kč
167 Kč
Příběh odpadu - 20%

Vysvětlete malým průzkumníkům, jak přírodu nazahltit odpadem Honzík rád navštěvuje babičku a dědečka, kteří ho vlídně provázejí při cestách za poznáním zajímavostí v okolí. Tentokrát se Honzík spolu s kamarádem Tondou snaží zjistit, kde se bere tolik odpadu a zda je možné ho znovu účelně využít.

naučné
Ukázky

Příběh odpadu

109 Kč
87 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
naučné
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

naučné
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
naučné
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Sídla českých panovníků - 20%
(1x)
Poznejte s námi nejvýznamnější knížecí hradiště a panovnické hrady a zámky.
naučné
Ukázky

Sídla českých panovníků

280 Kč
224 Kč
Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
naučné
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

naučné
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Byl jednou jeden život – srdce - 20%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem, Pierrotem, Pierrem a jejich přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky.
naučné
Ukázky

Byl jednou jeden život – srdce

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 39 položek
1 2 > >>