Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
naučné

Jirkův tajný klíč k vesmíru - 20%
Za vším je útěk Jirkova ochočeného prasátka. Díky němu se Jirka seznámí se svými sousedy - Aničkou a jejím otcem Erikem, který se zabývá vědou. Erik má nejvýkonnější počítač na světě a říká mu Kosmo. Ten dokáže vyslat Jirku a jeho kamarády na jakékoli místo ve vesmíru.
naučné
Ukázky

Jirkův tajný klíč k vesmíru

249 Kč
199 Kč
Zábavná matematika a logika pro bystré děti - 20%

Rozvíjejte matematicko-logické nadání svých dětí! Podpořte matematické nadání svých dětí! Publikace je zaměřená na rozvoj matematicko-logické stránky intelektu. Bude skvělá pro děti, které hledají mezi informacemi souvislosti, logiku a smysl.

naučné
Ukázky

Zábavná matematika a logika pro bystré děti

129 Kč
103 Kč
Orbis Sensualium Pictus - 20%
(1x)
Po více než dvaceti letech opět vychází jedinečné dílo Jana Amose Komenského – ORBIS SENSUALIUM PICTUS (Svět v obrazech), které by nemělo chybět v žádné rodinné i školní knihovně. .
naučné
Ukázky

Orbis Sensualium Pictus

149 Kč
119 Kč
Český rok - 20%
Víte, kde mají své kořeny české a moravské lidové zvyky, rituály a tradice, které nás provázely či provázejí celým rokem, a které mezi dny běžnými vystupují do popředí jako dny výjimečné a sváteční? Pokud se to chcete dozvědět, sáhněte po této knize.
naučné
Ukázky

Český rok

149 Kč
119 Kč
Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů - 20%
Zapomeňte na dinosaury! Na Zemi v minulosti byli ještě pozoruhodnější tvorové. Třeba želvy s extra dlouhými krky a opancéřované ryby velké jako autobus!
naučné
Ukázky

Ilustrovaný atlas nejpodivnějších pravěkých tvorů

209 Kč
167 Kč
Příručka pro nezkušené spisovatele - 20%

Všechno, co potřebuješ vědět o psaní (a nemáš se na to koho zeptat)! Máš touhu psát příběhy, blogy, články, divadelní hry nebo dokonce básně? Tak si pořiď tuhle skvělou příručku!

naučné
Ukázky

Příručka pro nezkušené spisovatele

199 Kč
159 Kč
Měli dinosauři blechy? - 20%
(1x)

Odhalte tajemství, co se skrývá uvnitř Země!  Kniha nenásilnou formou seznamuje mladé čtenáře se základními geologickými pojmy, je pro děti ve věku 8 až 13 let. Začtěte se do vyprávění Vildy a Fíny o jejich výletech s dědečkem geologem za záhadnými kameny, zkamenělinami a zajímavými místy po českých zemích. Dozvíte se například to, kde u nás můžeme nalézt propasti, kde leží nejbližší kráter a co všechno se dá objevit pod zemí. Můžete pomoci Vildovi s jeho zápisy v deníku. Věrně doprovázet vás bude také Čert a Andělka.

naučné
Ukázky

Měli dinosauři blechy?

209 Kč
167 Kč
Korea - 20%
Co všechno se musí stát, aby se naplnila před dávnými věky vyřčená věštba? A má člověk vůbec možnost ji ovlivnit? Zejména když ví, že na jejím splnění závisí něčí život, ale tím, že o ní promluví, riskuje ten svůj?
naučné
Ukázky

Korea

169 Kč
135 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

naučné
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Vánoce - historie, zvyky, tradice - 20%
Vánoce – jeden z nejvýznamnějších křesťanských svátků, který slaví lidé po celém světě. Proč jsou tak oblíbené a jaká je jejich historie? Odpovědi najdete v této bohatě ilustrované publikaci.
naučné
Ukázky

Vánoce - historie, zvyky, tradice

209 Kč
167 Kč
Tereza, etiketa pro dívky - 20%
Tereza je obyčejná šestnáctiletá holka, která se seznámí na Facebooku s klukem o něco starším, a společně prožívají všechny situace, do kterých se dostávají mladí lidé jejich věku. Řeší svůj vztah, rozchody a návraty, ale i chování k rodičům, ke kamarádům, učí se základům chování v restauraci…
naučné
Ukázky

Tereza, etiketa pro dívky

179 Kč
143 Kč
Vědecké kladivo - 20%
(1x)

Zábavná sbírka odpovědí na otázky moderní vědy od populárního youtubera V dnešní době informačního chaosu existuje řada rozšířených mýtů – a vědecké kladivo je tady od toho, aby je rozbilo napadrť. Youtuber a vloger Martin Rota se na svém kanále už přes sedm let věnuje nejrůznějším námětům: od fungování lidského těla po otázky současné fyziky.

naučné
Ukázky

Vědecké kladivo

209 Kč
167 Kč
Dobývání vesmíru pozemšťany - 20%
Kniha představuje nejen vesmírné technologie současné a budoucí, ale taky ukázku toho, co se děje s lidským tělem ve vesmíru - zda tam jde plakat, zda-li mohou pít astronauti alkohol nebo jak hoří svíce a chová se voda, stav beztíže a mnoho dalšího .
naučné
Ukázky

Dobývání vesmíru pozemšťany

89 Kč
71 Kč
Sídla českých panovníků - 20%
(1x)
Poznejte s námi nejvýznamnější knížecí hradiště a panovnické hrady a zámky.
naučné
Ukázky

Sídla českých panovníků

280 Kč
224 Kč
Spolkla mě knihovna - 20%
Schválně, jaká nejpodivnější věc se ti s knihou stala? Tak třeba Davida a jeho kocoura spolkla knihovna. Jen si to představ: v klidu si chceš číst a najednou jsi uprostřed té nejbláznivější a nejdivočejší výpravy do knižní historie!
naučné
Ukázky

Spolkla mě knihovna

169 Kč
135 Kč
Mia a svět - 20%
(1x)

Napínavé vyprávění o světě, který se nenávratně mění Naše planeta i život na ní se proměňují – a to rychleji než kdy předtím. Devítiletá Mia má proto spoustu otázek: Proč někde lidé trpí hlady, zatímco jinde se jídlo vyhazuje? Kvůli čemu se válčí? Jak ovlivňujeme přírodu a zvířata?

naučné
Ukázky

Mia a svět

209 Kč
167 Kč
Byl jednou jeden život – srdce - 20%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu! Vydejte se spolu s Maestrem, Pierrotem, Pierrem a jejich přáteli do hlubin lidského těla. Sledujte, jak bojují s viry a bakteriemi a starají se o to, aby zůstalo zdravé a šlapalo jako hodinky.
naučné
Ukázky

Byl jednou jeden život – srdce

209 Kč
167 Kč
Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví - 20%
Určitě, čas od času, zaslechnete někoho říci: „nevstoupíš dvakrát do téže řeky" nebo „byl to husarský kousek". Možná přesně nevíte, co tato úsloví znamenají a odkud se vzala. Srozumitelnou odpověď najdete v této knize.
naučné
Ukázky

Proč se říká… ? Bojovat s větrnými mlýny… a další oblíbená úsloví

189 Kč
151 Kč
České dějiny podle kata Mydláře - 20%

Netradiční pohled na české dějiny Prostřednictvím mistra popravčího Jana Mydláře nahlédnete do Čech v těžkých dobách, do let 1601–1635. Kat vypráví o lidech, s kterými se setkal, o těch, které podrobil útrpnému právu, o těch, které sťal či oběsil.

naučné
Ukázky

České dějiny podle kata Mydláře

189 Kč
151 Kč
Pohledem divokých zvířat - 20%

Pojďme se podívat na svět trochu jinýma očima… Knížka Pohledem divokých zvířat nabízí deset povídek, ve kterých spolu s hlavními hrdiny – zvířaty prožijeme jejich životní osudy. Vydáme se na zmrzlé severské pláně mezi vlky, poplujeme světovými moři s delfíny, budeme provázet tygřici džunglí, staneme se svědky souboje paroží v českém lese.

naučné
Ukázky

Pohledem divokých zvířat

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 32 položek
1 2 > >>