Nejprodávanější knihy v roce 2021
sport

Wim Hof. Ledový muž - 11%
(7x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
sport
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

358 Kč
318 Kč
David Limberský - Byla to jízda - 11%
Autorizovaný životopis plzeňské fotbalové legendy, bývalého českého reprezentanta a především muže s kontroverzní pověstí. Pohled nejen na fotbalové trávníky, ale i do zákulisí. Popis fotbalových úspěchů i životních karambolů.
sport
Ukázky

David Limberský - Byla to jízda

332 Kč
295 Kč
Zátopek - 6%
(10x)
Největší úspěchy Emila Zátopka i jeho seznámení s celoživotní láskou Danou můžeme znovu prožít díky libretu Jana Nováka a vizuálně opojnému provedení Jaromíra 99.
sport
Ukázky

Zátopek

398 Kč
374 Kč
Čáslavská - 11%
(1x)
První komiksové zpracování příběhu výjimečné ženy Věry Čáslavské zavede čtenáře do hlavního města Mexika i do léčebny v Bohnicích, na mistrovství světa i do vyšetřoven Státní bezpečnosti.
sport
Ukázky

Čáslavská

403 Kč
358 Kč
Rakoncaj - 11%
Vzpomínky legendárního českého horolezce.
sport

Rakoncaj

538 Kč
478 Kč
Trpišovský: Úplný příběh milionového trenéra - 11%
Patří mezi nejpopulárnější tváře české fotbalové scény.
sport

Trpišovský: Úplný příběh milionového trenéra

314 Kč
279 Kč
Wim Hof. Cesta Ledového muže - 11%
Jak podpořit svůj imunitní systém a zůstat zdravý na těle i na duchu! Příručka WH plná praktických postupů, metod a návodů zohledňujících konkrétních onemocnění. Součástí je také 30denní výzva.
sport

Wim Hof. Cesta Ledového muže

331 Kč
294 Kč
Život na uzdě - 11%

"Poznávat svět kolem nestačí: musíme poznat i sami sebe"

Žijeme v éře paradoxů: zatímco společnost bohatne, my lidé nejsme šťastnější. Psychických problémů přibývá a mnozí z nás hledají úlevu tam, kde není. Co se to s námi vlastně děje?

sport

Život na uzdě

314 Kč
279 Kč
Sám sobě psem
(1x)
V knize najdete sbírku netradičních a často mrazivých zážitků. Možná, že i vám bude při čtení zima, budou vás bolet nohy a začnete mít halucinace. Ale rozhodně se i zasmějete.
sport

Sám sobě psem

52 Kč
Jágr, legenda - 11%
„Já jsem jednou řekl, že chci bejt nejlepší na světě, a já na tom pořád trvám,“ prohlásil ve svých dvaceti letech Jaromír Jágr.
sport
Ukázky

Jágr, legenda

448 Kč
398 Kč
Eva Romanová - Vzpomínky - 11%
Eva Romanová spolu se svým bratrem Pavlem tvořila náš nejslavnější krasobruslařský pár.
sport

Eva Romanová - Vzpomínky

269 Kč
239 Kč
Zápasy, které změnily můj život - Poločas první 1974-2002 - 11%
Jaromír Bosák vzpomíná na zápasy, které zásadním způsobem ovlivnily jeho život. Mnohé z nich sledoval ještě jako fanoušek, jiné už jako televizní komentátor.
sport

Zápasy, které změnily můj život - Poločas první 1974-2002

449 Kč
399 Kč
Váňa: Dělám si, co chci! - 11%
Je živým symbolem Velké pardubické. Žokej Josef Váňa nejslavnější český dostih vyhrál osmkrát, poslední vítěznou jízdou krátce před svou šedesátkou navíc spustil v zemi regulérní Váňamánii. Je to muž se srdcem žokeje. Vždycky měl v sobě, co je třeba.
sport

Váňa: Dělám si, co chci!

314 Kč
279 Kč
Bez frází 4 - 11%
Čtvrtá nálož inspirace od sportovních osobností. Pokračování žádané knižní série Bez frází, tentokrát s exkluzivním příběhem olympijské vítězky Mirky Topinkové Knapkové.
sport
Ukázky

Bez frází 4

539 Kč
479 Kč
Koller: Byl to víc než sen - Životní zpověď nejlepšího střelce fotbalové reprezentace - 11%
První autorizovaná a velmi upřímná zpověď nejlepšího střelce české fotbalové reprezentace.
sport

Koller: Byl to víc než sen - Životní zpověď nejlepšího střelce fotbalové reprezentace

323 Kč
287 Kč
Zátopek - 11%
Fenomenální běžec Emil Zátopek posunul hranice lidských možností, je čtyřnásobným olympijským vítězem a držitelem mnoha světových rekordů.
sport
Ukázky

Zátopek

269 Kč
239 Kč
Václav Kadlec: Já to nevzdám! - 11%
Patřil k největším talentům českého fotbalu za posledních 30 let. Svoji kariéru spojil především s pražskou Spartou.
sport

Václav Kadlec: Já to nevzdám!

359 Kč
319 Kč
Emil Běžec - 11%
(2x)
Chcete vědět, jak žil člověk, který objevil to, pro co byl stvořen, a dělal to? Pokud ano, pak je pro vás odpovědí první ucelený životopis legendárního běžce Emila Zátopka.
sport

Emil Běžec

359 Kč
319 Kč
Bez frází 3 - 11%
Další porce inspirace od sportovních osobností. Třetí kniha Bez frází přináší jako exkluzivní titulní příběh vyprávění fotbalové legendy Petra Čecha.
sport
Ukázky

Bez frází 3

539 Kč
479 Kč
Nejúžasnější příběhy z olympijských her - 11%

Letní olympijské hry jsou opravdovým sportovním vrcholem, kterého se účastní sportovci a sportovkyně ze všech zemí naší planety. Kniha Nejúžasnější příběhy z olympijských her mapuje novodobou historii této akce, tedy od roku 1896. Netradičně se však zaměřuje na největší kuriozity a překvapivé historky, které jistě pobaví, avšak zároveň vyzdvihnou lidskou stránku svých hlavních protagonistů. Šampion ve střelbě ze sportovní pistole, který přišel o pravačku během války, se naučil střílet levačkou tak skvěle, že hned dvakrát získal zlato. Maratonský běžec na pokraji sil, jenž si svůj běh prodloužil o více než kilometr, protože ho pronásledoval rozzuřený pes. Portugalský vytrvalec, jehož srazil automobil, avšak i přesto deset dní nato v Los Angeles dokázal zvítězit v maratonu, a to dokonce ve světovém rekordu. Závodník v regatě, který vzdal závod, aby pomohl dvěma topícím se rivalům. To jsou jen některé z více než čtyř set příběhů, které jsou namíchány v tomto zlatavém koktejlu olympijských historek.

sport

Nejúžasnější příběhy z olympijských her

323 Kč
287 Kč
Zobrazuji 1 - 20 z 119 položek
1 2 3 .. 6 > >>