Nejprodávanější tituly v roce 2021
hobby

Setkání se Sv. Helenou - 11%
Publikace je pestrým zrcadlem pocitů, zážitků, setkání a příhod na palubě Niké při její plavbě z Kapského Města v jižní Africe až ke skalnatým břehům ostrova Sv.Heleny.
hobby

Setkání se Sv. Helenou

494 Kč
439 Kč
Aranžování a vazba květin - 20%
Naše publikace je určena začínajícím floristům i těm, kdo si chtějí zkrášlit interiér bytu či pracoviště květinovými dekoracemi nebo obdarovat své blízké.
hobby
Ukázky

Aranžování a vazba květin

319 Kč
255 Kč
Čínská výšivka - 20%
O čínské výšivce dosud není na českém trhu žádná publikace, jedná se tedy o první práci na toto téma. Autorka je sinologem s publikačními zkušenostmi. Výšivka je v moderní Číně považována za umění, které je úzce spjato s malířstvím. V historických dobách
hobby
Ukázky

Čínská výšivka

246 Kč
197 Kč
Drátované šperky III - 20%
Tato kniha se zaměřuje na méně tradiční způsoby výroby šperků. Její snahou je dodat všem odvahu k vytváření nejen drátovaných, ale i tepaných, žíhaných a letovaných šperků a to vše v domácích podmínkách s běžně dostupnými materiály a pomůckami.
hobby
Ukázky

Drátované šperky III

254 Kč
203 Kč
Fimo - 20%
Publikace, která přináší ucelený přehled o základních technikách práce s polymerovou hmotou (FIMO atd.) speciálně se zaměřující na výrobu korálků a šperků.
hobby
Ukázky

Fimo

246 Kč
197 Kč
Kouzelné krajky z papíru - 20%
Tato publikace, na českém trhu jedinečná, vám umožní nahlédnout do tajů výroby křehké jemné papírové krajky.
hobby
Ukázky

Kouzelné krajky z papíru

169 Kč
135 Kč
Mozaikování - 20%
Kniha je věnována technice mozaikování. Mozaika je výzdoba poskládaná z drobných segmentů - mozaikových kamenů, které mohou být ze skla, kamínků, keramiky, porcelánu i dalších materiálů.
hobby
Ukázky

Mozaikování

157 Kč
126 Kč
Salsa - 20%
Jedinečná instruktážní celobarevná publikace vás provede krok za krokem tajemstvím salsy, fascinujícího a smyslného tance, jímž žije nejen Latinská Amerika, ale stále více mu přichází na chuť i Evropa.
hobby
Ukázky

Salsa

139 Kč
111 Kč
Skládané hvězdy na okna - 20%
(1x)
Výtvarná technika popsaná v knize je zaměřena na práci s průsvitným pergamenovým papírem. Dává nám možnost vstoupit do hry světla a stínů, barevnost papírů přináší do interiéru silné umocnění jasu a radosti.
hobby
Ukázky

Skládané hvězdy na okna

157 Kč
126 Kč
Tkaní na rámu - 20%
Autorka v knize popisuje techniku výroby textilií, která je stará více, než několik tisíc let. Popsaná technika ručního tkaní je stále využívána nejen v rámci amatérských aktivit, ale též při tvorbě uměleckých předmětů.
hobby
Ukázky

Tkaní na rámu

254 Kč
203 Kč
Batika - 20%

Kniha seznamuje čtenáře s výjimečnou technikou barvení textilií tye-die, kterou lze jednoduše dosáhnout výborných efektů. Tato technika patří mezi rezervní techniky barvení látek, nazývaná také tvarová vícebarevná batika.

hobby
Ukázky

Batika

209 Kč
167 Kč
Čínské uzly - 20%
Kniha Čínské uzly je zcela ojedinělou publikací, která se v ucelené formě věnuje tématu čínského uzlování. Čínské uzlování se pohybuje mezi krajkami, bižuterií a drháním.
hobby
Ukázky

Čínské uzly

254 Kč
203 Kč
Drátované šperky II. - 20%
Tato kniha je opravdu originální. Obsahuje totiž nejen konkrétní návody k výrobě krásných náhrdelníků, náušnic, prstenů i broží, ale najdete v ní velmi podrobné popisy výroby jednotlivých drobných částí šperku, bez nichž se při tomto tvoření neobejdete.
hobby
Ukázky

Drátované šperky II.

254 Kč
203 Kč
Malujeme nejen na trička - 20%
Zkuste si vlastnoručně vyrobit originální oděv či jeho doplněk nebo se pusťte do výroby textilní bytové dekorace.
hobby
Ukázky

Malujeme nejen na trička

118 Kč
94 Kč
Okrasné rostliny tropů a subtropů - 20%
Zaujala Vás při dovolené netradiční květina nebo strom? Tato publikace představuje přes 400 nejzajímavějších rostlin, které lze spatřit při návštěvě tropických a subtropických oblastí všech kontinentů, ale i nám bližšího Středozemí.
hobby
Ukázky

Okrasné rostliny tropů a subtropů

271 Kč
217 Kč
Objektivy 2007/2008 - 11%
Kniha je rozdělena do tématických celků a představí 12 značek světových výrobců skel (Canon, Nikon, Sigma, Tamron, Tokina, Olympus, Panasonic, Pentax, Sony, Carl Zeiss, Samsung a Lensbabies) se všemi jejich - v současnosti dostupnými objektivy.
hobby

Objektivy 2007/2008

134 Kč
119 Kč
Ruční papír - 20%
I když je papír dnes zcela běžným produktem průmyslové výroby, rádi se vracíme k jeho původním rukodělným podobám, starým tisíce let. Ruční papír, který si sami vyrobíme, bude mít zajímavou strukturu a originální vzhled.
hobby
Ukázky

Ruční papír

101 Kč
81 Kč
Tvoříme z ovčí vlny - 20%
Zpracování ovčí vlny bylo známo již v dávných dobách. Velmi zajímavá technika popsaná v nové knize edice Šikovné ruce obohacuje základní řemeslný způsob zpracování ovčí vlny a je velkým přínosem v tvůrčí oblasti.
hobby
Ukázky

Tvoříme z ovčí vlny

118 Kč
94 Kč
Batikujeme a malujeme na textil - 20%
Batikování a barvení látek od klasických technik, přes méně známé modernější způsoby barvení a batikování, až k možnostem malby na hedvábí. To všechno naleznete v novém titulu z edice Šikovné ruce.
hobby
Ukázky

Batikujeme a malujeme na textil

110 Kč
88 Kč
Keramika II - 20%
Nový díl edice Šikovné ruce volně navazuje na úspěšný titul Keramika I - bez hrnčířského kruhu. Keramická hlína je jeden z nejhezčích materiálů pro rukodělnou práci a dnes si ji můžeme bez problému opatřit již hotovou ve specializovaných obchodech.
hobby
Ukázky

Keramika II

110 Kč
88 Kč
Zobrazuji 401 - 420 z 424 položek
<< < 1 .. 19 20 21 22 > >>