Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
všeobecné a ostatní

Cvičení na balanční plošině - 20%
Přínosem cvičení na balanční plošině je možnost pozitivně ovlivňovat rozvoj rovnováhy, správnou funkčnost kloubních struktur, cílenou centraci kloubů, především páteře a kyčlí, a vlastní nácvik optimálního držení těla.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení na balanční plošině

209 Kč
167 Kč
Zdravá výživa pro každý den - 20%
Snad každý z nás ocení zbrusu novou knihu, která vychází ze zkušeností a praxe těch nejlepších českých odborníků na výživu. Ti všichni se snaží vyvrátit nepodložené mýty o výživě, které se v české společnosti objevují.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdravá výživa pro každý den

166 Kč
133 Kč
Balneologie - 20%
Publikace přináší ucelenou formou základní znalosti o léčebném využití přírodních léčivých zdrojů. Stručné poznatky z biofyziky, fyziologie a neurofyziologie jsou uvedeny v rozsahu nutném pro pochopení mechanizmů účinků přírodních léčivých zdrojů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Balneologie

722 Kč
578 Kč
Jak ovlivnit nadváhu a obezitu - 20%
Nadváha a obezita... Dvě hrozby moderního světa. Kdo z nás alespoň jednou za život nevyzkoušel byť jedinou "zaručeně fungující" dietu a nečekal na zázračný výsledek, který se buď nedostavil, nebo zase velice rychle zmizel.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jak ovlivnit nadváhu a obezitu

144 Kč
115 Kč
Vyhněte se rakovině - 20%
Problém rakoviny je ve veřejnosti stále zahalen celou řadou mýtů, chybných interpretací, tápáním i nekritickým spoléháním jen na nové protinádorové léky. Nejúčinnějším přístupem v boji s rakovinou je ovšem prevence.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vyhněte se rakovině

204 Kč
163 Kč
Jóga - 20%
Současný člověk hledá nástroje k posílení tělesného i duševního zdraví, ke zlepšení partnerských vztahů, k prosperitě a šťastnému životu. Moudrost dávných mistrů vtělená do systému jógy nám přináší cenné podněty, poučky, techniky a směry k další cestě.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jóga

186 Kč
149 Kč
Poprvé ve fitness centru - 20%
Kniha o cvičení ve fitness centru je určena jak úplným začátečníkům, tak i pokročilejším cvičencům, kteří si chtějí rozšířit své znalosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Poprvé ve fitness centru

209 Kč
167 Kč
Fitness jóga - 20%
Fitness jóga je moderní dynamická forma jógy v současné době velmi populární pro svoji oblibu u široké sportovní veřejnosti.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Fitness jóga

139 Kč
111 Kč
Logopedie - 20%
Komunikace představuje jednu z nejdůležitějších lidských schopností. K tomu, aby člověk s ostatními lidmi mohl komunikovat, potřebuje dobře rozvinutou komunikační schopnost. Její narušení jsou mnohdy překážkou v edukaci a socializaci jedince.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Logopedie

280 Kč
224 Kč
Chronický únavový syndrom - 20%
Termínem chronický únavový syndrom bývá nazýván stav charakterizovaný únavou a ztrátou výdrže, snížením dřívější aktivity.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Chronický únavový syndrom

74 Kč
59 Kč
Zobrazuji 231 - 240 z 241 položek
<< < 1 .. 22 23 24 25 > >>