Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
všeobecné a ostatní

Powerjóga - 20%
Powerjóga, relaxace, řízené dýchání, způsoby detoxikace organismu a vhodná strava jsou prostředky, které po začlenění do každodenního programu pomohou všem zájemcům ke zdraví a pohodě. Vydejte se na cestu sebepoznávání a odpovědnosti vůči sobě samým.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Powerjóga

246 Kč
197 Kč
Půstem ke zdraví a štíhlé linii - 20%
Kniha se skládá ze tří částí. První pojednává o kvalitě potravin, srovnává kvalitu před rokem 1989 se současností. Druhá pojednává o nemocech, které s kvalitou potravin souvisejí. Třetí Vás provede půstem a vším, co s tím souvisí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Půstem ke zdraví a štíhlé linii

125 Kč
100 Kč
Vademecum - 11%
Publikace navazuje na učebnici Kapitoly z didaktiky zdravotní tělesné výchovy a aplikuje pravidla vyrovnávacích prostředků.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vademecum

72 Kč
64 Kč
Jíme zdravě - 20%
(1x)
Po této kuchařce by měl sáhnout každý, kdo se chce stravovat zdravě a nechce přibývat na váze, má rád nápadité recepty a nemá zrovna moc času ani náladu na složitou přípravu. V žádném případě tedy není určena jen vyznavačům veganské stravy.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Jíme zdravě

339 Kč
271 Kč
Proč jsi stále tak neklidný?! - 20%
Kniha zkušeného poradenského psychologa Tomáše Nováka detailně, s empatií i s nadhledem popisuje dopad lehké mozkové dysfunkce na každodenní život dětí i dospělých.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Proč jsi stále tak neklidný?!

127 Kč
102 Kč
Vývoj dítěte do jednoho roku - 20%
Celobarevná publikace úspěšného pediatra seznamuje rodiče měsíc po měsíci s psychomotorickým vývojem dítěte od narození do prvních narozenin.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Vývoj dítěte do jednoho roku

254 Kč
203 Kč
264 cvičení na velkém míči - 20%
Po velkém úspěchu první knihy o cvičení na velkém míči autorka vybrala a uspořádala 264 cviků vhodných pro posilování problémových partií a protahování zkrácených svalů.
všeobecné a ostatní
Ukázky

264 cvičení na velkém míči

212 Kč
170 Kč
Kneippova léčebná  metoda - 20%
Cíl Sebastiana Kneippa byl jasný - dosažení tělesné a duševní rovnováhy člověka. Šlo tedy nejen o léčbu nemocí, ale také o jejich prevenci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kneippova léčebná metoda

127 Kč
102 Kč
Výživa pro maximální sportovní výkon - 20%
Každého člověka vyznávajícího aktivní životní styl často trápí otázka kdy a co jíst. A právě nutriční timing, tedy optimální načasování příjmu těch správných živin, podporující maximalizaci výkonu a energie, je velmi důležitý pro tvorbu svalové tkáně.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Výživa pro maximální sportovní výkon

271 Kč
217 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Zobrazuji 221 - 230 z 241 položek
<< < 1 .. 21 22 23 24 25 > >>