Nejprodávanější tituly v roce 2021
ekonomie

Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích - 20%
V knize naleznete popis finančních trhů, dozvíte se, proč (ne)jsou nebezpečné a jak se na nich chovat, abyste je dokázali využít ve svůj prospěch. Poznáte jak základní, tak pokročilejší techniky analýzy trhů a nejatraktivnější typy obchodovaných aktiv.
ekonomie
Ukázky

Začínáme investovat a obchodovat na kapitálových trzích

178 Kč
142 Kč
Efektivní komunikace pro manažery - 20%
(1x)
Praktická příručka pro manažery přináší řadu cenných zkušeností z oblasti komunikace. Získejte nejen praktický návod, ale i vysvětlení, na jakých základech komunikace stojí.
ekonomie
Ukázky

Efektivní komunikace pro manažery

186 Kč
149 Kč
Finanční řízení podniku - 20%
V publikaci vycházející z aktuální podnikové praxe se seznámíte s moderními přístupy, metodami a instrumenty finančního řízení primárně z pohledu základního finančního cíle - tvorby a zvyšování hodnoty podniku pro jeho vlastníky.
ekonomie
Ukázky

Finanční řízení podniku

271 Kč
217 Kč
Investiční rozhodování a řízení projektů - 20%
Publikace přináší v komplexní formě a s důrazem na praktické využití poznatky, jejichž uplatnění významně zvyšuje kvalitu přípravy, hodnocení, výběru a řízení rizika projektů včetně tvorby investičního programu.
ekonomie
Ukázky

Investiční rozhodování a řízení projektů

417 Kč
334 Kč
Komunikační a obchodní dovednosti manažera - 20%
V novém vydání úspěšné a čtivé příručky najdete osvědčené rady a tipy, jak zlepšit své komunikační a manažerské dovednosti, posílit vyjednávací schopnosti a umění přesvědčit. Tyto dovednosti jsou pro váš úspěch nepostradatelné.
ekonomie
Ukázky

Komunikační a obchodní dovednosti manažera

169 Kč
135 Kč
Management a organizační chování - 20%
Moderní publikace se komplexně zabývá chováním jednotlivců a týmů ve firmách a jiných organizacích a prakticky a srozumitelně vysvětluje, jak chování jednotlivců a skupin ovlivňuje výkonnost a úspěšnost firmy a jejích pracovníků.
ekonomie
Ukázky

Management a organizační chování

407 Kč
326 Kč
Žena a muž v marketingové komunikaci - 20%
Kniha ukazuje, jak rozdílně je možno pohlížet na dualitu vztahu žena a muž ve světě marketingové komunikace.
ekonomie
Ukázky

Žena a muž v marketingové komunikaci

69 Kč
55 Kč
Ekonomické a finanční řízení firmy - 20%
Nové vydání je zcela aktualizováno a výrazně rozšířeno zejména o moderní procesní, hodnotové, zákaznicky a tržně orientované firemní řízení včetně ABC/ABM, o problematiku oceňování a odvozování hodnoty firem a organizací.
ekonomie
Ukázky

Ekonomické a finanční řízení firmy

1 267 Kč
1 014 Kč
Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe - 20%
Druhé, rozšířené a aktualizované vydání knihy reaguje na společenské, ekonomické, politické a legislativní změny ve financování územních samospráv. První část je věnována struktuře veřejné správy a rozpočtu jako základnímu plánu každé samosprávy.
ekonomie
Ukázky

Financování měst, obcí a regionů - teorie a praxe

331 Kč
265 Kč
Financování vlastního bydlení - 20%
Již 5. vydání praktické publikace je nejen aktualizováno, ale i podstatně přepracováno. Autor ukazuje oblast financování bydlení z hlediska kontextu osobních financí a propojuje oblast úvěrů s pojišťováním a s investováním.
ekonomie
Ukázky

Financování vlastního bydlení

195 Kč
156 Kč
INTRASTAT a DPH v příkladech - 20%
Potřebujete vyplnit INTRASTAT? Ve druhém, aktualizovaném vydání praktické a jedinečné publikace naleznete nejen výklad, ale i konkrétní příklady z praxe. Příklady reagují na zavedení podrobnějšího členění kódů povahy transakce uvedením konkrétního kódu.
ekonomie
Ukázky

INTRASTAT a DPH v příkladech

169 Kč
135 Kč
Měření výkonnosti - 20%
Co vlastně znamená ono magické slovo "výkonnost"? Proč a pro koho měříme výkonnost firmy, divize, zakázky nebo manažerů či zaměstnanců, kteří jsou za výkonnost odpovědní? Jaký je vztah výkonnosti k času?
ekonomie
Ukázky

Měření výkonnosti

339 Kč
271 Kč
Podnik v časech krize - 20%
Kniha přináší ostrý a vyhraněný pohled na současnou hospodářkou krizi a její dopad na naše podniky, se kterým nemusí mnoho lidí souhlasit, ale který nikoho nenechá lhostejným. Uznávaná expertka do značné míry kritizuje mnoho metod používaných vedením.
ekonomie
Ukázky

Podnik v časech krize

271 Kč
217 Kč
Public relations - moderně a účinně - 20%
Úspěšná publikace je aktualizována a doplněna o nové poznatky z oblasti corporate designu a corporate governance, je rozšířena o nový fenomén on-line PR - blogování, více se věnuje veletržnímu PR.
ekonomie
Ukázky

Public relations - moderně a účinně

302 Kč
242 Kč
Rukověť začínajícího prodejce - 20%
Jste začínajícím obchodníkem, prodejcem či obchodním zástupcem? Chcete se vyvarovat zbytečných chyb a být co nejúspěšnější? Pak se pro vás tato knížka stane neocenitelným pomocníkem plným rad a zkušeností od těch nejúspěšnějších kolegů.
ekonomie
Ukázky

Rukověť začínajícího prodejce

157 Kč
126 Kč
Jak efektivně vést porady - 20%
Také máte dojem, že porady jsou "zbytečným mrháním času" či "nenasytným žroutem energie"? Přemýšlíte o tom, jak čas strávený na poradách nepromrhat, jak udělat z porad efektivní setkání pracovníků, namísto nudné hodinky podřimování?
ekonomie
Ukázky

Jak efektivně vést porady

186 Kč
149 Kč
Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera - 20%
Manažeři všech úrovní se v čtivé a přehledné knížce dozví, jak se úspěšně vypořádat s deseti situacemi, které lze považovat za jedny z nejobtížnějších v práci a kariéře každého manažera.
ekonomie
Ukázky

Jak zvládnout 10 nejobtížnějších situací manažera

271 Kč
217 Kč
Manažerské účetnictví - 20%
Autoři komplexně popisují manažerské účetnictví jako systém sestávající ze tří základních subsystémů — nákladového účetnictví, rozpočetnictví a kalkulací.
ekonomie
Ukázky

Manažerské účetnictví

297 Kč
238 Kč
Marketing kulturního dědictví a umění - 20%
Pracovníci kulturních organizací a studenti dostávají v podobě této knihy skutečně komplexní a praktickou příručku zabývající se tzv. art marketingem. Čtivá a výborně strukturovaná kniha, která nemá na českém trhu konkurenci.
ekonomie
Ukázky

Marketing kulturního dědictví a umění

319 Kč
255 Kč
Projektové řízení technologických staveb - 20%
Ojedinělý průvodce světem technologických staveb seznamuje se všemi hlavními činnosti projektového manažera při přípravě a realizaci staveb, kde hlavní slovo mají výrobní technologie.
ekonomie
Ukázky

Projektové řízení technologických staveb

450 Kč
360 Kč
Zobrazuji 521 - 540 z 555 položek
<< < 1 .. 25 26 27 28 > >>