Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
rodina a dítě

Vývoj dítěte v 1.–3. roce - 20%
Simona Lazzari, kvalifikovaná a zkušená instruktorka pro pohybový, sociální a psychický rozvoj malých dětí, poskytuje ve své příručce praxí ověřené rady a postupy týkající se jak psychologie, tak motoriky kojenců a batolat.
rodina a dítě
Ukázky

Vývoj dítěte v 1.–3. roce

254 Kč
203 Kč
Jak přežít mateřskou - 20%
Blahopřejeme! Týden co týden se na pultech našich knihkupectví objevuje přinejmenším několik desítek nových publikací. Přesto se vám mezi tím množstvím knih podařilo nalézt opravdovou perlu.
rodina a dítě
Ukázky

Jak přežít mateřskou

135 Kč
108 Kč
Kreslené hlavolamy pro malé školáky - 20%
Barevná kniha pro děti od 6 let nabízí rozmanité kreslené a slovní hlavolamy různých obtížností, při nichž se mohou malí školáci zabavit, ukrátit si dlouhý čas, ale také strávit veselé chvilky společně s rodiči či kamarády.
rodina a dítě
Ukázky

Kreslené hlavolamy pro malé školáky

127 Kč
102 Kč
Psychologem svým dětem - 20%
Kniha zkušené psycholožky vás naučí, jak pomoci dětem ve věku od pěti do deseti let s řešením jejich problémů. Klíčové téma příručky je navázání důvěrného vztahu mezi rodičem a dítětem a práce s dětskou představivostí.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologem svým dětem

195 Kč
156 Kč
Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících - 20%
Publikace se primárně zabývá procesem socializace a rozvojem sociálních dovedností dospívajících v prostředí střední školy. V této souvislosti se věnuje také motivaci středoškolských studentů ke školní práci.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologické aspekty vzdělávání dospívajících

237 Kč
190 Kč
Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty - 20%
Publikace se zaměřuje zejména na oblast pojetí psychologie, na to, jakým způsobem reaguje na současné požadavky kurikulární reformy. Hlavní důraz je kladen na psychologické porozumění didaktickým otázkám.
rodina a dítě
Ukázky

Psychologie ve vzdělávání a její psychodidaktické aspekty

254 Kč
203 Kč
Cvičení dětí s rodiči - 20%
Knihu využijí nejen aktivní rodiče, hledající vyžití v rámci společně stráveného času s dětmi, ale i mateřská a rodinná centra, stejně jako vedoucí cvičení určených pro rodiče a děti a v neposlední řadě i centra volného času a domy dětí.
rodina a dítě
Ukázky

Cvičení dětí s rodiči

127 Kč
102 Kč
Říkadla a jednoduchá cvičení - 20%
Přinášíme neocenitelnou pomůcku pro všechny rodiče a lektory, cvičící ve sportovních nebo mateřských centrech s dětmi od kojeneckého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Říkadla a jednoduchá cvičení

186 Kč
149 Kč
Analýza vyučování - 20%
Vyučovací proces lze poměrně jednoduše a jednoznačně vymezit - žáci se učí a učitel řídí jejich učební činnosti. Ale vyučování je i přes všechna možná jednoduchá vymezení poměrně složitým procesem, do kterého vstupuje mnoho prvků.
rodina a dítě
Ukázky

Analýza vyučování

271 Kč
217 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 20%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
rodina a dítě
Ukázky

Pohyb s říkadly pro nejmenší

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 289 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>