Nejprodávanější tituly v roce 2021
sociologie

Evropský univerzalismus. Rétorika moci - 11%
Tři přednášky na téma „Perspektiva světa“, které autor pronesl v listopadu 2004 v St. John’s College Univerzity Britské Kolumbie.
sociologie

Evropský univerzalismus. Rétorika moci

143 Kč
127 Kč
Kapitoly systematické sociologie - 20%
Text je koncipován jako studijní materiál pro posluchače sociologie, andragogiky, personálního řízení a příbuzných oborů. Nabízí obecnou orientaci v základních sociologických otázkách.
sociologie
Ukázky

Kapitoly systematické sociologie

246 Kč
197 Kč
Motivační prvky při práci se seniory - 20%
Jedinečnost této publikace spočívá v uceleném pohledu na problémy, které přicházejí s přibývajícím věkem. Holistický pohled je průvodcem celé knihy.
sociologie
Ukázky

Motivační prvky při práci se seniory

212 Kč
170 Kč
Ne/náboženské naděje intelektuálů - 11%
Autor ukazuje, že sociologie náboženství se nikdy nevyvíjela jako "čistá" teoretická disciplína, ale vždy byla spojena s ideologickými a politickými zápasy toho kterého historického období.
sociologie

Ne/náboženské naděje intelektuálů

268 Kč
238 Kč
Sociologie organizace - 20%
Kniha nás vede do světa, jehož jsme tvůrci: do světa organizací. Jejich význam rostl spolu s civilizačním vývojem a dnes si neumíme svůj každodenní život bez nich představit.
sociologie
Ukázky

Sociologie organizace

144 Kč
115 Kč
Soudobá sociologie II - 20%
Série učebních textů je zaměřena na aktuální otázky soudobé sociologie; druhý díl se tematicky orientuje na problematiku sociálního jednání a sociální struktury.
sociologie
Ukázky

Soudobá sociologie II

190 Kč
152 Kč
Vůdcovství českých elit - 20%
Publikace autorského týmu Centra pro sociální a ekonomické strategie se zabývá často diskutovaným, ale v české společnosti málo probádaným tématem vztahu veřejnosti a elit.
sociologie
Ukázky

Vůdcovství českých elit

280 Kč
224 Kč
Křesťané v zemi indiánů - 11%
Autor je salezián - kněz a pedagog. Na cestě latinskou Amerikou se zajímá o prorůstání indiánských kultur a křesťanství, o současnou sociální situaci i o možnosti, jak se pro její zlepšení mohou dnes křesťané angažovat, zejména mezi mládeží.
sociologie

Křesťané v zemi indiánů

180 Kč
160 Kč
Kybersocialismus - 11%
Kniha se zabývá modelem společnosti založeném na společenském vlastnictví výrobních prostředků, jenž spojuje systém sofistikované koordinace ekonomických aktivit s přímou demokracií inspirovanou antickým Řeckem.
sociologie

Kybersocialismus

171 Kč
152 Kč
Sociologie pro ekonomy a manažery - 20%
Nové, přepracované a rozšířené vydání úspěšné publikace přináší nejnovější poznatky o tom, jak účinně využít sociologické přístupy ve firmách a jiných organizacích, v řízení a vedení lidí a pracovních skupin.
sociologie
Ukázky

Sociologie pro ekonomy a manažery

271 Kč
217 Kč
Zobrazuji 271 - 280 z 282 položek
<< < 1 .. 26 27 28 29 > >>