Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
neobyčejné osudy

Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Esterčini otcové - 20%
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
neobyčejné osudy
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
223 Kč
Spánek rozumu plodí příšery

Může virus zemřít? A jak se z virů chcípáčků stávají světoví šampióni? Máme se obávat silného státu? A jaký smysl má mýlit se? Pandemie nemoci covid-19 přináší záplavu otázek, ale málo jasných odpovědí. Komu věřit, když je všude plno „odborníků“?

neobyčejné osudy
Ukázky

Spánek rozumu plodí příšery

318 Kč
Jako v nebi, jenže jinak
(12x)
Samotáři nežijí jen na Šumavě. Aleš Palán, autor bestselleru Raději zešílet v divočině, přináší setkání s dalšími solitéry žijícími stranou civilizace. Rok a půl za nimi jezdil do oblastí od Chodska po Bílé Karpaty, od Jizerských hor po Beskydy.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako v nebi, jenže jinak

398 Kč
Divoké labutě - 20%
(2x)
Není divu, že nesmírně poutavá autobiografická kniha čínské autorky, žijící od roku 1978 ve Velké Británii, se po vydání v její nové vlasti a v USA okamžitě stala bestsellerem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Divoké labutě

349 Kč
279 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
neobyčejné osudy
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Jako bych žila dva životy - 20%
(1x)
Otevřený rozhovor básníka Milana Ohniska s výjimečnou moderátorkou Danielou Drtinovou – a také s jednadvaceti „nejbližšími a blízkými“.
neobyčejné osudy
Ukázky

Jako bych žila dva životy

299 Kč
239 Kč
Holubí tunel - 20%
Ani ne tak memoáry, jako spíše vzpomínání starého přítele, s kterým sedíte nad sklenkou sherry u krbu a on vám vypráví příběhy ze svého předlouhého života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Holubí tunel

248 Kč
198 Kč
Tři minuty do soudného dne - 20%
(4x)
Skutečný příběh dvou výjimečných mužů, připomínající hru kočky s myší, se odehrává na konci studené války.
neobyčejné osudy
Ukázky

Tři minuty do soudného dne

297 Kč
238 Kč
Philip Zimbardo - Paměti psychologa - 20%
Kniha přináší nejen unikátní, živě líčené, a přitom obsahově nabité paměti výrazné osobnosti světové psychologie, ale podává i široký vhled do dějin celého oboru ve 20. století.
neobyčejné osudy
Ukázky

Philip Zimbardo - Paměti psychologa

307 Kč
246 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 222 položek
<< < 1 2 3 4 .. 23 > >>