Nejprodávanější tituly v roce 2021
sport

Václav Kadlec: Já to nevzdám! - 11%
Patřil k největším talentům českého fotbalu za posledních 30 let. Svoji kariéru spojil především s pražskou Spartou.
sport

Václav Kadlec: Já to nevzdám!

359 Kč
319 Kč
Bez frází 3 - 11%
Další porce inspirace od sportovních osobností. Třetí kniha Bez frází přináší jako exkluzivní titulní příběh vyprávění fotbalové legendy Petra Čecha.
sport
Ukázky

Bez frází 3

539 Kč
479 Kč
Martin Fourcade - 11%
(4x)
Autobiografie biatlonové legendy s předmluvou Gabriely Koukalové.
sport

Martin Fourcade

268 Kč
238 Kč
Nejúžasnější příběhy z olympijských her - 11%

Letní olympijské hry jsou opravdovým sportovním vrcholem, kterého se účastní sportovci a sportovkyně ze všech zemí naší planety. Kniha Nejúžasnější příběhy z olympijských her mapuje novodobou historii této akce, tedy od roku 1896. Netradičně se však zaměřuje na největší kuriozity a překvapivé historky, které jistě pobaví, avšak zároveň vyzdvihnou lidskou stránku svých hlavních protagonistů. Šampion ve střelbě ze sportovní pistole, který přišel o pravačku během války, se naučil střílet levačkou tak skvěle, že hned dvakrát získal zlato. Maratonský běžec na pokraji sil, jenž si svůj běh prodloužil o více než kilometr, protože ho pronásledoval rozzuřený pes. Portugalský vytrvalec, jehož srazil automobil, avšak i přesto deset dní nato v Los Angeles dokázal zvítězit v maratonu, a to dokonce ve světovém rekordu. Závodník v regatě, který vzdal závod, aby pomohl dvěma topícím se rivalům. To jsou jen některé z více než čtyř set příběhů, které jsou namíchány v tomto zlatavém koktejlu olympijských historek.

sport

Nejúžasnější příběhy z olympijských her

323 Kč
287 Kč
Bukač - 11%
Hráč. Trenér. Učitel. Vítěz. Filozof. Člověk, který věděl, kdy do toho šlápnout a kdy couvnout. Autobiografie české hokejové legendy, trenéra, který dovedl český reprezentační tým k titulu mistrů světa v roce 1985 a 1996.
sport

Bukač

358 Kč
318 Kč
Lukáš se ptá I - 11%
Lukáš Pollert vede rozhovory se svými bývalými kolegy – sportovci (Jágr, Železný, Šmicer, Neumannová, Janda, ad.).
sport

Lukáš se ptá I

133 Kč
118 Kč
Bez frází - 11%
Druhé doplněné vydání bestselleru s dějovými dovětky aktualizovanými až do začátku roku 2021 a oproti původnímu vydání i s jedním příběhem navíc.
sport

Bez frází

539 Kč
479 Kč
Deník ze dna - 11%
(1x)
Bývalý fotbalový reprezentant, kapitán Sparty, hráč italské Fiorentiny a anglického West Hamu, legendární obránce Tomáš Řepka vydává svou nejosobnější zpověď.
sport

Deník ze dna

359 Kč
319 Kč
Bez frází 2 - 11%
Když sportovci mluví bez frází, je co poslouchat… Tato kniha je pokračováním úspěšné první publikace z podzimu 2018.
sport
Ukázky

Bez frází 2

539 Kč
479 Kč
Lukáš se ptá II - 11%
Pokračování rozhovorů bývalého úspěšného olympionika s více než dvaceti významnými českými sportovci. I tyto rozhovory původně vycházely na stránkách Lidových novin.
sport

Lukáš se ptá II

133 Kč
118 Kč
Open - 20%
(1x)
Mimořádně otevřená výpověď vynikajícího tenisty nedávné minulosti o vlastním životě. Kniha nabízí jedinečný pohled do zákulisí vrcholového tenisu. Je určena pro čtenáře memoárové literatury, pro sportovní, a zvláště tenisové fanoušky.
sport
Ukázky

Open

248 Kč
198 Kč
Knock Out! - 11%

„Je to zvláštní… Zabil jsem muže, a většina lidí to chápala a odpustila mi. Miloval jsem muže, a mnozí to naopak považovali za neodpustitelný hřích, který ze mě udělal špatného člověka.

sport
Ukázky

Knock Out!

268 Kč
238 Kč
Vítězit - Nemilosrdná cesta na vrchol - 11%
Elitní trenér Tim Grover, mezi jehož svěřence se řadili takoví slavní basketbalisté jako Michael Jordan, Kobe Bryant či Dwyane Wade, ve své nové knize přináší brutálně upřímný návod na to, jak vítězit v podnikání, sportu i ve všech jiných oborech.
sport

Vítězit - Nemilosrdná cesta na vrchol

314 Kč
279 Kč
Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka - 11%
Tato kniha je první zahraniční biografií, která dokumentuje nevšední vzestup, pád a rehabilitaci muže, který byl prohlášen za „největšího běžce všech dob".
sport

Vytrvalost - Pozoruhodný život a doba Emila Zátopka

359 Kč
319 Kč
Neznámý Kimi Räikkönen - 11%
Neznámý Kimi Räikkönen je příběh člověka pocházejícího ze skromných poměrů, který prorazil až na vrchol exkluzivní profese pilota formule 1. Vedle Kimiho v této knize mluví jeho matka, bratr, manželka a důvěrní přátelé.
sport

Neznámý Kimi Räikkönen

359 Kč
319 Kč
Maradona – Boží ruka - 11%
Diego Maradona. Málokterý hráč předvedl na zeleném pažitu tolik geniálních kousků. Přes všechny nechutné excesy a skandály na hřišti i mimo něj se právem zařadil mezi největší fotbalisty všech dob.
sport

Maradona – Boží ruka

359 Kč
319 Kč
Čistič - Pozor, píská Milan Minář - 11%
Každý hokejový fanoušek zná jeho přísný výraz. Milan Minář patřil téměř 20 let k nejlepším českým rozhodčím. Pískal na 5 mistrovstvích světa, v hokejové extralize odřídil, převážně jako profesionál, 755 utkání.
sport

Čistič - Pozor, píská Milan Minář

224 Kč
199 Kč
Škoda Motorsport – 120 let na závodních tratích - 11%
Publikace Škoda Motorsport – 120 let na závodních tratích seznamuje čtenáře s historií sportovních aktivit mladoboleslavské automobilky. Autor při psaní knihy vycházel z obsáhlého archivního materiálu i svědectví pamětníků.
sport

Škoda Motorsport – 120 let na závodních tratích

621 Kč
552 Kč
Moje cesta na Dakar - 11%
Životní freestyle s vůní benzínu. Nejvýraznější osobnost českého motorsportu posledních let. Mistr světa. Vítěz americké olympiády extrémních sportů X Games.
sport

Moje cesta na Dakar

404 Kč
359 Kč
Odsouzená talentem - 11%
Lidé ze všech oblastí života často hledají způsob, jak změnit karty, co jim byly rozdány.
sport

Odsouzená talentem

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 138 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>