Nejprodávanější tituly v roce 2021
stavba a úpravy

Řez a tvarování dřevin - 11%
Řez je nezbytný nejen tehdy, chcete-li vytvořit pěkně tvarované keře nebo mít pěstěný živý plot, ale je důležitý i pro zdravý růst dřevin.
stavba a úpravy

Řez a tvarování dřevin

269 Kč
239 Kč
Jak na permakulturní design - 11%
Brožurka z řady praktických permakulturních publikací seznamuje čtenáře jednoduchou a srozumitelnou formou s postupem permakulturního designu a s radami a tipy našich předních permakulturních designérů, kteří zde dávají nahlédnout do své „kuchyně“.
stavba a úpravy

Jak na permakulturní design

207 Kč
184 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
stavba a úpravy

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem - 20%
Autor, který má za sebou dlouholetou praxi se stavbami kamen, popisuje krok za krokem postup prací u běžného kachlového sporáku i zmíněného sporáku s teplovodním výměníkem.
stavba a úpravy
Ukázky

Kachlové sporáky nejen s teplovodním výměníkem

237 Kč
190 Kč
Rekonstrukce elektroinstalace - 20%
Publikace řeší jednotlivé postupy a prvky, které je při práci nutné použít zejména z hlediska stavby a rekonstrukce. Zahrnuje mimo jiné základní pokyny pro kladení vedení a montáž přístrojů.
stavba a úpravy
Ukázky

Rekonstrukce elektroinstalace

144 Kč
115 Kč
Divoké trvalky - 11%
Přetvoření vaší zahrady nestojí nic v cestě, už fungují zahradnictví, která mají v nabídce nejrůznější druhy divoce rostoucích domácích trvalek – neboť ty se samozřejmě nikde v přírodě nevykopávají! A autoři knihy předkládají vyzkoušené návrhy...
stavba a úpravy

Divoké trvalky

314 Kč
279 Kč
Stavba pece na pizzu a chleba - 11%
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci?
stavba a úpravy

Stavba pece na pizzu a chleba

251 Kč
223 Kč
Jakou rostlinu kam zasadit - 14%
(1x)
Zahradníci se často snaží zjistit, jaká rostilna je vhodná pro jejich účely nebo pro specifické místo na zahradě. Naše kniha vám snadno a spolehlivě pomůže vybrat to, co hledáte, přesně podle vašich představ.
stavba a úpravy

Jakou rostlinu kam zasadit

297 Kč
255 Kč
Udírny - 11%
Originální kniha, která vychází vstříc poptávce po jedinečnosti, po výrobku, který není prefabrikovaný, který nemá soused a který nelze koupit v stavebně kutilských obchodních řetězcích.
stavba a úpravy

Udírny

197 Kč
175 Kč
Zamilujte si svůj domov - 11%
(1x)
Vyprat, vyžehlit, pofoukat, pohladit, uklidit, uvařit, vyzvednout.
stavba a úpravy

Zamilujte si svůj domov

287 Kč
255 Kč
Koupací jezírka - 20%
Kniha tematicky doplňuje úspěšnou knihu Zahradní jezírka a vodní rostliny. Je určena všem milovníkům vody v zahradě, kteří si chtějí zbudovat vlastní přírodní rybníček.
stavba a úpravy
Ukázky

Koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Poruchy a rekonstrukce zděných staveb - 20%
Kniha pro odborníky zabývající se problematikou statických poruch a rekonstrukcí zděných konstrukcí, projektanty, dodavatele, investorské firmy, studenty vysokých škol stavebních.
stavba a úpravy
Ukázky

Poruchy a rekonstrukce zděných staveb

288 Kč
230 Kč
Udírny a uzení - 14%
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení.
stavba a úpravy

Udírny a uzení

166 Kč
143 Kč
Sklepy - 11%
Návody na stavbu přirozeně chladných, samostatně stojících zahradních sklepů, sklípků nebo krechtů.
stavba a úpravy

Sklepy

224 Kč
199 Kč
ETA v životě našich domácností - 11%
Jak se proměnila česká domácnost za 80 let? Místo klepání koberců na dvorku vysávání v panelovém bytě, místo těžkého rozžhaveného závaží lehká žehlička, místo posilování s měchačkou šlehání mixérem či v kuchyňském robotu, místo otevřeného ohně moderní gril a elektrický vařič. V našich končinách patří ke slovu domácnost tři písmena: ETA. Každý si vybaví s určitou obměnou ten vysavač, ten mixér, tu žehličku…
stavba a úpravy

ETA v životě našich domácností

449 Kč
399 Kč
Průvodce bytového designéra - 20%
Kniha Průvodce bytového designéra je určena nejen budoucím interiérovým návrhářům, ale všem, kteří mají chuť podívat se pod pokličku profesionálům a využít získané informace při zařizování svého bytu či domu.
stavba a úpravy
Ukázky

Průvodce bytového designéra

369 Kč
295 Kč
Domečky pro včely a užitečný hmyz - 11%
Když se vám podaří přivábit samotářské včely, osy a jiný užitečný hmyz, vaše zahrada ožije ¦ opylené plodiny přinesou bohatou úrodu, ekologicky a šetrně se zbavíte mnohých škůdců.
stavba a úpravy

Domečky pro včely a užitečný hmyz

206 Kč
183 Kč
Lykke - 20%
Zapojte se do revolučního tažení za štěstím! Autor světového bestselleru Hygge – Prostě šťastný způsob života přichází s dalšími inspirativními nápady a návrhy, jak dosáhnout většího štěstí.
stavba a úpravy
Ukázky

Lykke

189 Kč
151 Kč
Teplo domova - 11%
87 stran čtení o izolacích přírodními materiály (sláma, ovčí vlna, konopí), o vytápění staveb obnovitelnými zdroji a o vlastních zkušenostech s budováním osmi různých projektů, v široké škále od panelových domů po památkově chráněnou chalupu.
stavba a úpravy

Teplo domova

207 Kč
184 Kč
Sádrokarton - 20%
Publikace shrnuje současnou úroveň znalostí o sádrokartonových konstrukcích a materiálech. Seznámíte se zde s mnohostranným použitím výrobků na bázi sádry ve stavebnictví, často v aplikacích, které nás při běžném pohledu ani nenapadnou.
stavba a úpravy
Ukázky

Sádrokarton

289 Kč
231 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>