Nejprodávanější tituly v roce 2021
letadla

Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 11%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
letadla

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

269 Kč
239 Kč
Ocelový hřebec Mig-19 - 11%
Nové vydání populární knihy, doplněné o tři stovky nových fotografií a textově rozšířené.
letadla

Ocelový hřebec Mig-19

585 Kč
520 Kč
Železniční doprava - 11%
Komplexní a vyčerpávající publikace, která nemá na trhu obdoby, se odborně a zároveň poutavě věnuje všem aspektům železničního provozu.
letadla

Železniční doprava

449 Kč
399 Kč
Stříbrný tryskáč MiG-15 - 11%
V knize autor seznamuje čtenáře se začátky proudového létání v Československu, věcně a s profesionální znalostí věci odkrývá stále zahalené skutečnosti poválečného výcviku čs. vojenského letectva.
letadla

Stříbrný tryskáč MiG-15

558 Kč
496 Kč
Jak létají dopravní letadla - 11%
Aktualizované vydání úspěšné knihy, která reaguje na pokrok v rozvoji osobní letecké přepravy a konstrukci letadel. Zachycuje takové novinky, jako je například používání lehčích materiálů v konstrukci letadla, které redukují jeho váhu, změny zjednodu
letadla

Jak létají dopravní letadla

242 Kč
215 Kč
Mechanika letu I. Letové výkony - 11%
(1x)
Učebnice je určena posluchačům technických univerzit, studujícím jakýkoliv obor zaměřený na letecké inženýrství, budoucím pilotům dopravních letadel i odborníkům z letecké praxe, kteří si chtějí oživit problematiku letových výkonů.
letadla

Mechanika letu I. Letové výkony

396 Kč
352 Kč
Obrazová historie letectví - 11%
Od montgolfiéry po SpaceShipTwo - skutečná kronika letectví, zachycená v celkovém pohledu i v působivých detailech.
letadla

Obrazová historie letectví

891 Kč
792 Kč
Parníky vyplouvají
Vedle kapitol o organizaci labské paroplavby a technickém vývoji jejích plavidel je do knihy pojato několik kapitol méně technických: O životě a plavbách českých soukromých loďařů, o třech parnících stejného jména apod.
letadla

Parníky vyplouvají

269 Kč
Predátor - 11%
MQ-1 Predator je dálkově pilotovaný letoun používaný pro pozorování a průzkum nad nepřátelským územím a také k cíleným útokům dvěma raketami Hellfire.
letadla

Predátor

89 Kč
79 Kč
MiGy nad severním Vietnamem
Kniha MiGy nad Severním Vietnamem zobrazuje leteckou válku ve Vietnamu v letech 1965 až 1975 na základě informací získaných z dokumentů ve vietnamských archivech a z výpovědí severovietnamských letců.
letadla

MiGy nad severním Vietnamem

179 Kč
Letecké nehody - 11%
Publikace by měla být vodítkem pro práci na místě letecké nehody, zejména při ohledání místa události (činu). Navazuje na předchozí příručku z roku 1995 vydanou pro potřeby policejních orgánů.
letadla

Letecké nehody

205 Kč
182 Kč
Pilot odpovídá - 11%

Běžný cestující se v letadle většinou zamáčkne do sedadla a věcem, které se kolem něj odehrávají, moc nerozumí. Co je to za divnou mlhu, která vychází z klimatizace, proč letadlo po startu často poklesne a proč se křídla tak prohýbají?

letadla

Pilot odpovídá

269 Kč
239 Kč
Naše letadla - 11%

Vybarvěte si letadla naší historie. Vybarvovací album 31 významných typů letadel, vytvořených v českých a československých továrnách od poválečných let až do současnosti.

letadla

Naše letadla

269 Kč
239 Kč
Válka gigantů - 11%
Populárně-naučná publikace o historii vzniku a bojového nasazení německých vzducholodí, o jejich nejslavnějších akcích, největších esech a nedoceněných možnostech.
letadla

Válka gigantů

368 Kč
327 Kč
Válečná odysea - 11%
Jan Šerhant, zkušený dopravní letec a šéfpilot leteckého oddělení firmy Baťa, odletěl několik dnů před německou okupací z Československa na palubě Baťova letounu Lockheed Electra. V Kanadě se přihlásil jako dobrovolník do RAF...
letadla

Válečná odysea

359 Kč
319 Kč
Základy elektronických zabezpečovacích systémů - 11%
Čtenář se v této knize seznámí s technickými a fyzikálními principy běžně používaných elektronických zabezpečovacích systémů.
letadla

Základy elektronických zabezpečovacích systémů

162 Kč
144 Kč
Suchoj Su-7 - 11%
Publikace přibližuje jeden z nosných typů našeho vojenského letectva období let 1964-1999 ve fotografii. Kniha je určená nejen lidem, kteří letoun létali a obsluhovali, ale i leteckým fandům a modelářům, kteří zde naleznou spoustu detailů.
letadla

Suchoj Su-7

279 Kč
248 Kč
Válečná technika - Od oštěpu po stíhačku
Fascinující skutečnosti o válečných strojích od středověkých bitev po nadzvukovou a "neviditelnou" techniku. Sleduj, jak se vyvíjely schopnosti čelit měnícím se požadavkům válečnictví.
letadla

Válečná technika - Od oštěpu po stíhačku

80 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
letadla
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Budiž světlo žárové / Es werde glühend Licht
Autor na základě předchozí obšírné badatelské práce dokazuje, že brněnské divadlo je skutečně prvním na světě, které bylo vybaveno výhradně elektrickým osvětlovacím systémem.
letadla

Budiž světlo žárové / Es werde glühend Licht

49 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 95 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>