Nejprodávanější tituly v roce 2021
mystika, kabala

Magie v zrcadle vědy a pseudovědy - 11%
Tato publikace mapuje některé více či méně bludné cesty vědy ve vztahu k magii. Čtenář se nejprve seznámí se dvěma biofyzickými teoriemi, dále s filosofickou spekulací, psychofyzickými teoriemi, ...
mystika, kabala

Magie v zrcadle vědy a pseudovědy

225 Kč
200 Kč
Živá moudrost starověkého Egypta - 11%
Autor nám v knize představuje nejkrásnější egyptské texty, které nás pobízejí k tomu, abychom se ponořili do věčného mystéria starověkého Egypta.
mystika, kabala

Živá moudrost starověkého Egypta

180 Kč
160 Kč
Vita coaetanea / Současný život
(1x)
Kniha přináší latinsko-český překlad Llullova Vita coaetanea, který je doprovázen komentářem, soustřeďujícím se na historický kontext Vita. Přeložil, doprovodnou studií a poznámkami opatřil Petr Hromek.
mystika, kabala

Vita coaetanea / Současný život

62 Kč
Wicca: První zasvěcení - 20%
(1x)
Kniha je stručným průvodcem základů moderního čarodějnictví, které vychází z pohanských kořenů. Jádro knihy tvoří autentická výpověď o čarodějnickém výcviku a o zasvěcení do tradice Wicca.
mystika, kabala
Ukázky

Wicca: První zasvěcení

99 Kč
79 Kč
Numerologie - 11%
Odpradávna se lidé zajímali o svůj osud a snažili se nahlížet do budoucnosti prostřednictvím celé řady rozmanitých věšteckých metod. Některé z nich se dodnes těší velké oblibě, především astrologie, věštění pomocí tarotových karet a numerologie.
mystika, kabala

Numerologie

269 Kč
239 Kč
Alchymie a kabala - 11%

Základní kritická a typicky "scholemovsky" hutná studie věnující se vývoji vztahu židovské mystiky a alchymie.

mystika, kabala

Alchymie a kabala

216 Kč
192 Kč
Sedm archandělů - 11%
(1x)
Rytmy inspirace v dějinách kultury a přírody. Kniha přibližuje sedm archandělů, jejich jména jsou : Gabriel, Rafael, Anael, Michael, Samael, Zachariel a Orifiel.
mystika, kabala

Sedm archandělů

342 Kč
304 Kč
Kabala peněz - 11%
Jeden židovský aforismus nám říká, že člověk ukazuje svůj charakter třemi způsoby: svým talířem (tedy svou chutí k jídlu), svou kapsou (tedy svým vztahem k penězům) a svou zlostí.
mystika, kabala

Kabala peněz

179 Kč
159 Kč
Encyklopedie mystiky VI. - 11%
Poslední díl encyklopedie pojednává o mystice v náboženstvích Dálného Východu.
mystika, kabala

Encyklopedie mystiky VI.

448 Kč
398 Kč
Základy tajné vědy - 11%
Touto knihou předkládáme českým badatelům dílo skutečně základní a encyklopedické, které můžeme s plnou odpovědností doporučit jako východisko k dalšímu podrobnějšímu a speciálnímu studiu jednotlivých hermetických vědních oborů.
mystika, kabala

Základy tajné vědy

360 Kč
320 Kč
Numerologie vyšších čísel - 11%
Dnešní západní numerologie operuje nejčastěji s významy jednoduchých čísel 1 až 9, na která se všechna ostatní čísla redukují tzv. příčným sčítáním. Středověká židovská kabala, z níž se dnešní numerologie vyvinula, však pracovala i s vyššími čísly, .
mystika, kabala

Numerologie vyšších čísel

152 Kč
135 Kč
Ze skály med - 20%
(1x)

Kniha, jejíž název je inspirován závěrečným veršem 81. žalmu, seznamuje čtenáře srozumitelnou formou se židovským mysticismem a na konkrétních příkladech dokládá, jak jej lze aplikovat i v každodenním životě.

mystika, kabala
Ukázky

Ze skály med

139 Kč
111 Kč
Faustův deník - 11%
Autorův pokus o literární zpracování faustovského tématu.
mystika, kabala

Faustův deník

225 Kč
200 Kč
Mistr Eckhart. Slovo věčnosti - 11%
(1x)
Kniha se věnuje tématu oproštění u Mistra Eckharta, středověkého teologa, a kazatele, "otce německé mystiky", který ve svém díle jedinečným způsobem spojuje středověkou teologickou tradici s hlubokou spirituální zkušeností mystické jednoty.
mystika, kabala

Mistr Eckhart. Slovo věčnosti

243 Kč
216 Kč
Mystika pro samouky - 20%
Kniha vás zasvětí do praktických duchovních cvičení, přístupných opravdu každému. Vnímání vyšší skutečnosti, které často přisuzujeme jen vyvoleným, je otevřeno komukoli, kdo o ně usiluje. Všichni se můžeme stát pány svých osudů.
mystika, kabala
Ukázky

Mystika pro samouky

104 Kč
83 Kč
Egejská mysteria ideje krásy - 11%
(1x)
Do rukou českého čtenáře se dostává další kniha Františka Kabeláka. Autor v ní popisuje základní kameny esoterní praxe společné pro všechna odvětví hermetismu. Jasně a přesně rekapituluje jeho základní otázky: Jak se nazývá idea člověka?
mystika, kabala

Egejská mysteria ideje krásy

306 Kč
272 Kč
Fraternitas Saturni - 20%
Největší německá okultní tajná společnost - Saturnovo bratrstvo (Fraternitas Saturni) - je ještě dnes nejživější a nejvýznamnější divotvůrčí společností v Německu a stále zůstává předmětem dohadů, podezření i potlačování.
mystika, kabala
Ukázky

Fraternitas Saturni

199 Kč
159 Kč
Had Genese I - Chrám Satanův - 20%
První díl proslulé trilogie "Had Genese" významného francouzského hermetika a kabalisty.
mystika, kabala
Ukázky

Had Genese I - Chrám Satanův

249 Kč
199 Kč
Jak vypadá moje vlast po tomto životě - 11%
Kromě rad vysokých duchovních učitelů z nefyzické roviny bytí pro dobré zvládnutí pozemského života se seznámíte s jemnohmotnými životy v nadzemských sférách Země, Venuše, Marsu a podivuhodnými bytostmi obývající asteroid Sluneční soustavy.
mystika, kabala

Jak vypadá moje vlast po tomto životě

186 Kč
166 Kč
Mystika a vzdor - 11%
Dílo Mystika a vzdor představuje odvážný projekt „demokratizace mystiky“ pro náboženský život v sekulárním a pluralitním světě.
mystika, kabala

Mystika a vzdor

436 Kč
387 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 > >>