Nejprodávanější audioknihy na CD v roce 2021
česká

Sekyra - 11%
(3x)
Úspěšný autobiografický román o hrdinově návratu do rodné vsi a rodinné minulosti čte Jan Kačer.
česká

Sekyra

179 Kč
159 Kč
The Vole - Hraboš hrdina - 6%
Nadšení čtenáři pohádek o hraboších a jejich osudech si brzy vyžádali i zvukovou podobu své oblíbené knihy. Pro vydání ve formátu audioknihy namluvil autorský výběr textu Jan Hartl v domácím studiu Vladimíra Merty.
česká

The Vole - Hraboš hrdina

213 Kč
200 Kč
Věc Makropulos - 11%
Slavná divadelní hra s tématem dlouhověkosti Věc Makropulos byla poprvé uvedena na jevišti vinohradského Městského divadla v roce 1922. Žánrovým určením je to komedie o třech dějstvích s přeměnou, byť v konečném vyznění komedií velmi hořkou.
česká

Věc Makropulos

269 Kč
239 Kč
Za barevným sklem - 6%
(1x)
Příběh dospívání výrazného umělce, zasazený do kouzelné atmosféry starých Dejvic a Hanspaulky. Čtou Ondřej Vetchý a Ivan Hlas.
S autorovou hudbou a písničkami (Pod oknem, Franceska, Všechno bude krásný, Miláčku, vrať se!) Režie Dimitrij Dudík.
česká

Za barevným sklem

198 Kč
186 Kč
Epištoly kutnohorské a vybrané články politické - 11%
Devítihodinová nahrávka obsahuje kompletní Epištoly, jak byly souborně vydány v roce 1851, a 21 novinových článků publikovaných v letech 1846 až 1851 v Pražských novinách, Národních novinách a ve Slovanu. Audiokniha vychází na CD ve formátu mp3.
česká

Epištoly kutnohorské a vybrané články politické

215 Kč
191 Kč
Tančím tak rychle, jak dokážu - 6%
(1x)
Autobiografická zpověď úspěšné emancipované ženy, scenáristky a režisérky newyorské televize, která mobilizovala všechny síly své osobnosti, aby dokázala žít bez návykových medikamentů.
česká

Tančím tak rychle, jak dokážu

382 Kč
359 Kč
Ubu se vrací - 11%
Pozoruhodnou dramatickou variaci na slavné hry Alfreda Jarryho s monstrózní postavou otce Ubu napsal i český básník Josef Kainar. Titulní roli v rozhlasové inscenaci hry Josefa Kainara ztvárnil Leoš Suchařípa
česká

Ubu se vrací

206 Kč
183 Kč
Nápady laskavého čtenáře - 5%
Slavný spisovatel paroduje slavné spisovatele.
česká

Nápady laskavého čtenáře

167 Kč
158 Kč
Sedm životů - 6%
(2x)
Tato kniha prakticky popisuje, jak probíhá lidské znovuzrození, chcete-li "reinkarnace". Sledujeme vývoj bytosti, která se již mnohokrát zrodila v člověka, a čtenář se může vnořit do jejích sedmi významných a zlomových životů.
česká

Sedm životů

213 Kč
200 Kč
Ostře sledované vlaky - 6%
Bohumil Hrabal patří k vrcholným zjevům české literatury druhé poloviny 20. století, jeho dílo je překládáno do všech světových jazyků. Pro edici audiokniha se jeví tedy jako autor nejvhodnější. Kniha Ostře sledované vlaky vyšla poprvé v roce 1965.
česká

Ostře sledované vlaky

198 Kč
186 Kč
Zavěste, prosím, volá Semafor - 6%
Sestřih záznamu dvou pořadů Divadla Semafor potěší nejen pamětníky, kteří si pod jmény účinkujících osobností vybaví okamžitě důvěrně známé tváře z televizní obrazovky a z jeviště. Pořad Zavěste prosím, volá Semafor sestavil Miloslav Šimek.
česká

Zavěste, prosím, volá Semafor

198 Kč
186 Kč
Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda - 6%
Hororový příběh o dvou protikladných tvářích lidského charakteru. V titulní dvojroli Ilja Racek, dále hrají Eduard Cupák, Otakar Brousek st., Petr Nárožný, Vladimír Brabec a další . Režie Ivan Chrz. Rozhlasová nahrávka z roku 1994
česká

Podivný případ doktora Jekylla a pana Hyda

212 Kč
199 Kč
Občanský průkaz - 6%
(1x)
Audiokniha na CD ve formátu MP3. Můžete se poslechnout plnou verzi bestselleru oblíbeného autora v podání J. A. Haidlera.
česká

Občanský průkaz

212 Kč
199 Kč
Za trochu lásky - 11%
Z profilů významných žen v životě J. Vrchlického je vytvořen zajímavý psychologický obraz této osobnosti české literatury. Dílo má rovněž dokumentační hodnotu a je v něm užito citací z Vrchlického básní. Interpretují Miloš Hlavica a Růžena Merunková.
česká

Za trochu lásky

89 Kč
79 Kč
Zobrazuji 681 - 700 z 694 položek
<< < 1 .. 33 34 35