Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
humor

Povídky ke kávě V.
Autorka oslovuje čtenáře uceleným souborem humorných textů doslova „ze života“. Podtitul aktuální povídkové knihy „Jak přežít první lásky“ přivádí čtenáře do retro-prostředí chmelových brigád, prvních tanečních zábav,...
humor
Ukázky

Povídky ke kávě V.

99 Kč
Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít

Přežít pubertu dá zabrat, mnohem víc ale rodičům... Jednou ráno se probudíte a je tam. Podivný tvor, kterého nastrčili za vaše děťátko. Má stejné pyžamo a dává si vlasy za ucho stejně jako váš původní potomek.

humor
Ukázky

Puberťák. Jak se nezbláznit a přežít

149 Kč
Radosti zimy

Třinácté dobrodružství malého poseroutky. Sněží a nelítostné koulovačky začínají! Když Gregovu školu zasypou hromady sněhu, promění se čtvrť Heffleyových v jedno velké zimní bojiště. Nepřátelské skupiny soupeří o území, staví obrovské sněhové pevnosti a válčí v mnoha nezapomenutelných koulovačkách.

humor
Ukázky

Radosti zimy

179 Kč
Slečna pokladní
(3x)

Příběhy z mé pultovní kariéry, které byly pro Twitter příliš dlouhé Krátce před mými osmnáctými narozeninami se mí rodiče rozhodli, že bych si měla najít brigádu, abych poznala hodnotu peněz, naučila se zodpovědnosti a všechny tyhle dospělácké řeči.

humor
Ukázky

Slečna pokladní

199 Kč
Sváteční dny galeristy Hnátka
(1x)
Obveselující román Sváteční dny galeristy Hnátka přináší dobrou náladu a lehké úsměvy. S nádechem laskavého sarkasmu a jemné ironie líčí spojité příběhy soudobých buditelů.
humor
Ukázky

Sváteční dny galeristy Hnátka

175 Kč
Svět podle Boba
Pokračování úspěšného titulu Kocour Bob. Autor doplňuje další příhody a zážitky a vypráví, jak mu nečekaná popularita proměnila život – a to nejen pozitivně. V závěru líčí, jak probíhalo vydání jeho první knihy, která měla v Anglii nesmírný úspěch – dlouhé fronty na autogramiádách, zájem médií.
humor
Ukázky

Svět podle Boba

199 Kč
Tři muži v automobilu

Pokračování legendárního britského románu od autora bestselleru Saturnin se vrací. Nerozluční přátelé Jiří, Harris, Jerome a jejich psí společník Montmorency vyrážejí na další společnou dovolenou. Po zážitcích na lodi a bicyklu se vydávají do Hamburku, Berlína, Prahy, Chocně a Kopřivnice.

humor
Ukázky

Tři muži v automobilu

199 Kč
Úsměvy života
Volné pokračování cyklu humorných povídek z autorova života Vás zavede na houby s bývalým premiérem Čalfou, na výlet do bohatého Západního Německa, na vodu v časech normalizace či do jižních Čech na závody s kolem Ukrajina.
humor
Ukázky

Úsměvy života

59 Kč
Žádný sex a žádný spánek

Pár dobrých důvodů, proč se útrapám rodičovství od srdce zasmát  Populární irský sloupkař Pat Fitzpatrick přichází ve své knize s pár dobrými tipy, jak přežít v roli novopečeného otce. Popisuje v ní úplně všechno – od shánění kočárku, záludností porodního oddělení, vybírání jmen a chození na nočník až po výběr správné školy, formy trestů a snahu vycházet s příbuznými z manželčiny strany. Kniha si omotá kolem prstu nejen tatínky, ale i maminky, které chtějí vědět, co se jejich muži doopravdy honí hlavou.

humor
Ukázky

Žádný sex a žádný spánek

189 Kč
Život a jiné nesrovnalosti
(1x)

Kniha o údivu nad nevšedností všedního života… Krátké texty mapují autorčin běžný život od půvabných projevů ženské marnivosti přes prožitky z cestování, sportování, čtení, zaujetí vlastní prací redaktorky a překladatelky až po výchovu dětí a hlubší zamyšlení o paradoxech života. Její tichý a nenápadný humor zůstane dlouho v podvědomí čtenáře. Svět Michaely Škultéty je světem, ve kterém čtenář rád pobude, a do své reality se pak vrátí osvěžen a pln úsměvně zdrženlivého optimismu. M. Třeštík

humor
Ukázky

Život a jiné nesrovnalosti

189 Kč
Zobrazuji 351 - 360 z 397 položek
<< < 1 .. 34 35 36 37 38 .. 40 > >>