Nejprodávanější hudba v roce 2021

Rock Classics - The Collection
Čtyři alba nejlepších rockových fláků všech dob.

Rock Classics - The Collection

224 Kč
Rodinná kronika
Kompilace Rodinná kronika obsahuje nahrávky jazzové skupiny SHQ z let 1962-1963. Soubor v té době nedostal příležitost natočit dlouhohrající desku, ale vytvořil 18 nahrávek, vycházejících roztroušeně na pěti jazzových kompilacích a jedné EP desce.

Rodinná kronika

224 Kč
Rosenrot
Rosenrot je páté album německé skupiny Neue Deutsche Härte Rammstein, vydané 28. října 2005. Od února 2006 bylo album dodáno 1 milion kopií po celém světě.

Rosenrot

1 457 Kč
Scary Monsters
David Bowie byl britský zpěvák, herec, hudební skladatel, multiinstrumentalista, producent a malíř.

Scary Monsters

854 Kč
Seance
Slavné 4. řadové album jesnického tandemu Švejdík - Kružík, kterým započalo novodobé písničkové období, vychází nyní na bílém vinylu!! Obsahuje hity jako je Ulice, Ave Maria nebo Království.

Seance

449 Kč
Struny nad Oslavou
V Náměšti nad Oslavou se v unikátním residenčním projektu v roce 2016 rozezněly a rozezvonily struny!

Struny nad Oslavou

269 Kč
Tango In The Night (Remastered)
Fleetwood Mac se věnují katalogové kampani a vracejí se k multiplatinovým albům vydaným v sedmdesátých a osmdesátých letech. Po obsáhlých reedicích desek Tusk a Mirage nabízejí rozšířené vydání alba Tango In The Night z roku 1987.

Tango In The Night (Remastered)

197 Kč
The Beast Of Vojtaano

Hudebníkův albový debut je především plný humoru, nadsázky a recese. Vojtaano na desce nabízí dvě různé hudební tváře, které spojuje jeho veselá hra se slovy a nezaměnitelný gangsta rapový projev.

The Beast Of Vojtaano

296 Kč
The Best Of The Waterboys '81-'90
Reedice kompilačního alba z dubna 1991. Jak podtitul napovídá, deska obsahuje nejznámější písně kapely z období 1981 –1990.

The Best Of The Waterboys '81-'90

323 Kč
The Book Of Souls: Last Chapter
Živá nahrávka ze světového turné The Book Of Souls 2016-2017. Jedná se o záznam sestříhaný zkoncertů v Japonsku, Brazílii, Argentině, Austrálii, Polsku, Kanadě, Irsku, Itálii nebo Salvadoru a zlegendárních festivalů v Donningtonu a Wackenu.

The Book Of Souls: Last Chapter

386 Kč
Týnom tánom
Album Týnom tánom tvoří parafráze českých, moravských a slovenských lidových písní v úpravách pro desetičlenný orchestr, vedený Karlem Velebným a Jaromírem Hniličkou.

Týnom tánom

224 Kč
V rozpitých barvách
Na autorském albu Jaroslava Hutky najde posluchač dvanáct písní – obrazů zachycujících zpěvákův pohled na svět v několika posledních letech.

V rozpitých barvách

261 Kč
Vlakem
Hyperaktivní leader kapely Květy Martin E. Kyšperský vydává sólo album, tři roky po vyprodané desce Svetr. Dvanáct melodických písní má jednotný koncept. Všechny texty byly napsány ve vlaku během jediné cesty.

Vlakem

269 Kč
Wonderful Wonderful
Páté album s názvem Wonderful Wonderful skupiny The Killers.

Wonderful Wonderful

359 Kč
You Should Know
Debutové studiové album natočila Emma Drobná ve spolupráci s produkčním týmem Creative Music House (např. Tina, Richard Müller, Debbi, Misha). Nechybějí na něm samozřejmě hity Smile a Words, které letos výrazně zasáhly do rozhlasových hitparád.

You Should Know

323 Kč
Album Of The Year
Album Of The Year album kapely Faith No More.

Album Of The Year

944 Kč
Atom Heart Mother
Reedice alba Atom Heart Mother z roku 1970 kapely Pink Floyd.

Atom Heart Mother

566 Kč
Blue Lines
Blue Lines je debutové album anglické triphopové kapely Massive Attack.

Blue Lines

800 Kč
Emotikon
Album EMOTIKON se oproti předchozímu albu, lehce odkloněnému k popu, vrací k rockové podstatě skupiny.  Všechny zvuky jsou nahrané na živo, na albu nejsou prakticky žádné samply. Zvláštní pozornost skupina věnovala svým typickým vícehlasným vokálům a prostor dostal i pro kapelu tradiční zvuk saxofonu. 

Emotikon

296 Kč
Faith
(1x)
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.

Faith

800 Kč
Zobrazuji 741 - 760 z 886 položek
<< < 1 .. 36 37 38 39 40 .. 45 > >>