Nejprodávanější hudba v roce 2021

Poločas
Deska Poločas je výběrová kompilace největších hitů skupiny Kryštof. Původně vyšla v roce 2007, nyní se objevuje v rozšířené podobě a obsahuje i několik raritních nahrávek a skladeb, které si na webu kapely vybrali sami fanoušci kapely.

Poločas

323 Kč
Průlet Vesmírem
Všichni jsme přišli z hvězd. Každý má na nebi svoji hvězdu, a proto, když je nám smutno, díváme se na oblohu, a říkáme si: „Já chci už jít domů,” nebo „tam je můj domov.”

Průlet Vesmírem

351 Kč
Sabotage
Reedice šestého alba kapely Black Sabbath z roku 1975.

Sabotage

647 Kč
Space Oddity
(1x)
Reedice druhého alba Davida Bowieho Space Oddity.

Space Oddity

710 Kč
The Best of Tara Fuki
Tara Fuki předkládají po pěti řadových albech (Piosenki do snu, Kapka, Auris, Sens, Winna) výběr těch nejlepších skladeb. Na albu jsou zastoupena všechna alba téměř rovným dílem a zachycují postupný vývoj tohoto ojedinělého hudebního úkazu.

The Best of Tara Fuki

539 Kč
Tři křížky
Album Tři křížky obsahuje výběr nejlepších skladeb za třicetiletou existenci kapely. Hitovky vybrali částečně sami fanoušci, a dočkali se nových, značně radikálních aranží – kapela se rozhodla své písně natočit znovu a ve zcela nových nebo alespoň zčásti nových kabátech.

Tři křížky

269 Kč
Turniketem do ráje
Na první společné album Osamělých písničkářů Turniketem do ráje vybral Jan Jeřábek patnáct písní, které se letmo či silněji dotýkají témat duchovních nebo vesmírných.

Turniketem do ráje

225 Kč
Walls of Jericho
Walls of Jericho je první studiové album německé speedmetalové hudební skupiny Helloween. Vydáno bylo roku 1985 a sehrálo zásadní vliv ve vývoji speed metalu.

Walls of Jericho

647 Kč
Bird
Deset písní, inspirovaných jazzovou a soulovou hudbou, tvoří hluboce lidský a povznášející hudební celek právě díky mimořádnému pojetí celého projektu.

Bird

314 Kč
Entwine / Proplétám
Jedna ze světově nejznámějších českých umělkyň, zpěvačka, houslistka a skladatelka Iva Bittová, natočila nové album Entwine/Proplétám. Nahrávalo se v akusticky mimořádném a duchovně inspirativním prostoru poutního kostela Sv. Jana Nepomuckého.

Entwine / Proplétám

314 Kč
Hold On
Irena Budweiserová připravila pro své fanoušky další monotematickou kolekci spirituálů. Nová kolekce se drží schématu vyzkoušeného na Nobody’s Fault – černošské spirituály s původními anglickými texty a výjimečně (tentokrát ve dvou případech) s texty českými.

Hold On

224 Kč
Houses Of The Holy
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 5.album (1973)

Houses Of The Holy

791 Kč
I vši
Čtrnáct zhudebněných básní Ivana Martina „Magora“ Jirouse, které na své album I vši zařadil Tomáš Šenkyřík, dlouholetý kapelník skupiny Cymbelín.

I vši

224 Kč
Kočky z Letný
Jiří Dědeček zahraje a zazpívá sám, pouze s doprovodem akustické či elektrické kytary, ve dvou případech pak s doprovodem ukulele své notoricky známé písně, ale i ty neznámé.

Kočky z Letný

269 Kč
La Fabrika / Praha
Živé dvojalbum z roku 2012 v pražském divadle La Fabrika přináší záznam koncertu Zuzany Michnové a jejích hostů.

La Fabrika / Praha

315 Kč
Led Zeppelin II
(1x)
180-gram vinyl /LP REEDICE 2014/ 2.album (1969)

Led Zeppelin II

575 Kč
Let Love In
Let Love In je osmé studiové album rockové skupiny Nick Cave and the Bad Seeds, vydané v dubnu 1994 prostřednictvím vydavatelství Mute Records. Jeho nahrávání probíhalo od září do října předcházejícího roku a producentem byl Tony Cohen.

Let Love In

647 Kč
Muna
Album Muna (islandsky rozvzpomínat) přináší jedenáct autorských písní v bohatším aranžmá a širším nástrojovém obsazení než u debutového alba Anar. Dokládá nejen autorský potenciál Markéty Irglové, ale také její schopnost tvůrčího vývoje.

Muna

359 Kč
New Headway Fourth Edition Upper Intermediate Class Audio CDs /4/
General English for adults. A completely new Upper Intermediate level of the world's most trusted English course, with brand new digital resources bringing you a completely up-to-date blended Headway course.

New Headway Fourth Edition Upper Intermediate Class Audio CDs /4/

1 013 Kč
Opýtaj sa Malana
Na CD Opýtaj sa Malana se představí horňácký zpěvák Martin Prachař, jeden z nejvýraznějších interpretů lidové písně na Moravě, jehož domovskou kapelou se stala Musica Folklorica.

Opýtaj sa Malana

224 Kč
Zobrazuji 781 - 800 z 881 položek
<< < 1 .. 38 39 40 41 42 .. 45 > >>