Nejprodávanější hudba v roce 2021

Poztrácené nitě
Jeden z nejosobitějšich českých písničkářů Jakub Noha a jeho album Poztrácené nitě. Stylově se album pohybuje někde na rozhraní folku, blues a rocku, většina písní je autorských.

Poztrácené nitě

224 Kč
Rubber Soul
Šesté studiové album The Beatles z roku 1966. Stereo Remaster. Reedice 2012.

Rubber Soul

800 Kč
Zeroth
Album Zeroth představuje Luno v nezvykle pestrém rejstříku melancholického elektrorocku.

Zeroth

269 Kč
Znovu
Znovu je název nejznámějšího Mikoláškova alba, které poprvé oficiálně vychází na CD a obsahuje 11 písní.

Znovu

180 Kč
Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)
Jiří Schelinger 1971 - 1981: nezapomenutelnou muzikou nabitá dekáda!

Čas 51:71:81 (Zlatá kolekce)

479 Kč
Godula
(1x)
Na Godule najdete široké žánrové rozpětí od folku přes world music až k folk-metalu, vše s akcentem na tradiční moravskou hudbu. Vybalancovat toto žánrové jiskření je specialitou Tomáše Kočka.

Godula

179 Kč
Live At The Paramount
Jedná se o koncert ze seattleského Paramount Theatre z roku 1991. Koncert vyšel jako součást Super deluxe edice i samostatně na DVD a Blue-ray k dvacetiletému výročí alba „Nevermind”. Natočené záběry jsou jedinými z archivu kapely.

Live At The Paramount

881 Kč
Marian Varga + Noneto
Marián Varga se v tomto projektu spojil s Moyzesovým kvartetem a Slovenským dechovým kvintetem. Varga navazuje na svoji předchádzející spolupráci s Moyzesovým kvartetem, z které také vzniklo album a hudebníci společne absolvovali i koncertní turné.

Marian Varga + Noneto

269 Kč
Meditace 1
Meditace uvolní vnitřní napětí nasbírané během života. Zaposlouchejte se do slov doprovázených hudbou, jež vás povedou do vlastního nitra, kde budete moci následně pracovat sami na sobě.

Meditace 1

213 Kč
New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/
General English for adults. A completely new Elementary edition from the world's best-selling adult English course, with new digital resources for 2011.

New Headway Fourth Edition Elementary Class Audio CDs /3/

901 Kč
Žalmy III. Pozvedám své oči k horám
Oboroh se vrátil ke svým kořenům a nahrál ve studiu Indies v Brně třetí album zhudebněných žalmů v doslovném znění podle Českého ekumenického překladu bible.

Žalmy III. Pozvedám své oči k horám

269 Kč
Before Dawn
Album Before Dawn je příjemně namíchanou směsí lidového, autorského a převzatého materiálu. Verše skotského básníka Roberta Tannahilla se střídají s asturskou ukolébavkou nebo s původními skladbami Luboše Maliny a Kateřiny García, majitelky jednoho z nejkrásnějších hlasů nejen na české scéně.

Before Dawn

269 Kč
Dirty
Anglicky zpívané melodické rockové písničky se opírají o výbornou sehranost kapely a uhrančivý projev a vokál jedné z nejlepších rockových zpěvaček v ČR. Talentovaná rocková čtveřice Nil s výbornou Hankou Kosnovskou.

Dirty

224 Kč
Disintegration
The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu.

Disintegration

1 196 Kč
Insanyya
Nahrávka Insanyya je počinem skvělé multietnické pražské formace Al-Yaman. Zvuk kapely je fúzí akustických nástrojů a elektroniky a spojuje tradiční postupy s novými prvky taneční hudby. Proud arabského vlivu skupiny přináší zpěvačka Ashwaq Abdulla Kulaib z Adenu (Jemen). Díky jejímu nezaměnitelnému vokálu a výtečnému propojení tanečních motivů, elektroniky a arabských písní je Al-Yaman považován za jednu nejlepších kapel svého žánru nejen u nás, ale i v celé Evropě.

Insanyya

269 Kč
Jablko jejího peří
Reedice legendárního alba kapely Květy. Nahrávka je kompletně remastrerovaná a navíc je rozšířená o tři doposud nevydané skladby. Svým nekonvenčním akustickým bigbeatem se skupina Květy řadí ke špičce brněnské alternativní scény.

Jablko jejího peří

269 Kč
Jananas
Skupina, kterou si nespletete. Jananas nabourává veškeré folkové stereotypy, do stojatých vod českého folku přináší nové prvky. Nabízí silné melodie, netuctové aranže a především osobité české texty.

Jananas

224 Kč
Počúvajte, co vám povím
(1x)
Skvělé folklórní album písní z Horňácka a přilehlých regionů, zpracované hudebním seskupením Musica Folklorica a jejím hostem, Horňáckou cimbálovou muzikou Martina Hrbáče.

Počúvajte, co vám povím

269 Kč
Prší nám do campari
Skupina Úterý, kterou založil písničkář Jiří Dědeček spolu s mladým baskytaristou Vojtěchem Heřmánkem, vydává po roce své existence první album nazvané "Prší nám do campari".

Prší nám do campari

224 Kč
Zobrazuji 821 - 840 z 881 položek
<< < 1 .. 40 41 42 43 44 45 > >>