Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
cestování

Křivoklátsko - 11%
(3x)
Úspěšný autor Tomáš Makaj navazuje na knihu "Brdy - 77 romantických, dobrodružných a tajemných míst" a vydává se popisovat další turisticky velmi atraktivní území podél Berounky a v CHKO Křivoklátsko. Fotografický doprovod pořídil opět J. Vogeltanz.
cestování
Ukázky

Křivoklátsko

269 Kč
239 Kč
Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge. - 11%
(2x)
Soubor zahrnuje lokality od západního cípu Krkonoš počínaje Harrachovem a Novým Světem, až po Žacléř a Trutnov na východě, českou i slezskou stranu Krkonoš, včetně Broumovského výběžku s Adršpachem a Teplickými skalami až po kladskou Hejšovinu.
cestování

Krkonoše. Karkonosze. Riesengebirge.

448 Kč
398 Kč
Rufus zálesák - 11%
Vyrazit na víkend nebo na pár dnů do lesa, spát pod širákem, vařit si čaj ze smrkového chvojí, sbírat houby, zírat do ohně… kdo z nás to nemá rád? Les, a příroda vůbec, jsou nejlepší učitelé, jak ví každý zálesák, skaut, tramp i snílek.
cestování
Ukázky

Rufus zálesák

224 Kč
199 Kč
Skrytý Tibet - 11%
(5x)
Podrobné vylíčení cest po jižním Tibetu, které italský antropolog a fotograf Fosco Maraini podnikl v letech 1937 a 1948, patří dnes k nejvýznamnějším dokumentům o životě Tibetu a jeho obyvatel před čínskou invazí ze začátku padesátých let.
cestování

Skrytý Tibet

404 Kč
359 Kč
Brdy - 11%
(1x)
Nová kniha brdského historika Tomáše Makaje přináší čtenářům tipy na netradiční výlety brdským pohořím.
cestování
Ukázky

Brdy

269 Kč
239 Kč
Věk menhirů v Čechách - 11%
Menhiry jsou uměle vztyčené kameny a jeden z projevů tzv. megalitické kultury. Kniha zavede čtenáře na 115 lokalit v Čechách, kde se tyto záhadné kameny, kamenné řady a kruhy a kamenné stoly nacházejí, ...
cestování

Věk menhirů v Čechách

296 Kč
263 Kč
EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí - 11%
(3x)
Vydejte se s autorem na výstřední putování světem, během něhož poznáte, jaké to je ztroskotat s dřevěnou bárkou u somálských hranic, pašovat ploštice z Karibiku, chytit horečku dengue, stát se miliardářem v Německu, očkovat psy proti vzteklině v Keni, zažít žahnutí nejjedovatější medúzou světa čtyřhrankou smrtelnou, stopnout si vlak či bangladéšské komando před zásahem, zavítat na ostrovy afrických narkobaronů, ošálit alžírského velvyslance, skončit v karanténě s neznámým infekčním onemocněním, rozhodnout o nouzovém přistání transatlantického letu a mnoho dalšího.
cestování

EXOToulky světem : 30 let zážitků ze 100 zemí

314 Kč
279 Kč
Ottův atlas výletní trasy Šumava
(1x)
Unikátní vydání Ottova atlasu turistických tras se zaměřuje na nejkrásnější a nejzajímavější místa Šumavy, s přesahem do okolních zemí.
cestování

Ottův atlas výletní trasy Šumava

179 Kč
Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“ - 11%
Jürgen Todenhöfer cestoval jako první západní publicista, v doprovodu těžce ozbrojených džihádistů, po Islámském státě. Byla to dobrodružná akce s nejistým koncem. Jedině tak ale bylo možné poznat zblízka život nejnebezpečnějších teroristů na světě.
cestování

Inside IS – 10 dnů v „Islámském státě“

269 Kč
239 Kč
Estébáckou Prahou - 11%
(1x)
Druhé doplněné vydání obsahuje kromě stávajících i nové lokality, nově objevené dobové fotografie a plánky spojené s činností Státní bezpečnosti před rokem 1989. Kniha přináší i základní informace o úkolech, struktuře a funkcích různých složek StB.
cestování
Ukázky

Estébáckou Prahou

347 Kč
308 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 895 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 90 > >>