Nejprodávanější Kniha nebo Mapa v roce 2021
pečení a moučníky

Creme brulée a panna cotta - 11%
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu.
pečení a moučníky

Creme brulée a panna cotta

233 Kč
207 Kč
Tajné recepty na muffiny - 11%
Muffiny se pro svou jednoduchost staly oblíbeným pečivem, vhodným na snídani nebo na svačinu. Recepty v knížce jsou posbírané, ale upravené tak, aby byla zvýrazněna chuť a jednotlivé recepty se od sebe lišily.
pečení a moučníky

Tajné recepty na muffiny

62 Kč
55 Kč
Kouzlo kvásku - 11%
Domácí pečení chleba – pro spoustu lidí zpočátku něco naprosto nepředstavitelného. V momentě, kdy si však upečete svůj první chleba s použitím vlastnoručně vedeného tradičního kvásku, tak jste zvítězili.
pečení a moučníky

Kouzlo kvásku

251 Kč
223 Kč
Pečeme chleba – voňavý poklad z trouby - 11%
Hmmm… Jak krásně to voní! Nůž prostupuje křupavou kůrkou a málokdo odolá tomu, aby první krajíc neochutnal ještě teplý. Čerstvě upečený chléb je zkrátka nenahraditelný. A nejlepší je pochopitelně vlastnoručně upečený.
pečení a moučníky

Pečeme chleba – voňavý poklad z trouby

161 Kč
143 Kč
Cukroví - Edice Apetit - 11%
Zkuste si představit jeden z adventních víkendů. V kuchyni voní vanilka a perníkové koření, v televizi dávají Lásku nebeskou a vy řešíte, jaké cukroví upéct… Tradiční a všemi milované? Efektní a sofistikované? Anebo něco zdravého či úplně nového?
pečení a moučníky

Cukroví - Edice Apetit

359 Kč
319 Kč
Cukrářská technologie - 11%
Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.
pečení a moučníky

Cukrářská technologie

356 Kč
316 Kč
Automatická domácí pekárna - 11%
Recepty pro automatickou domácí pekárnu.
pečení a moučníky

Automatická domácí pekárna

242 Kč
215 Kč
Naše moučníky - 11%
Největší český web o vaření přichází s druhou knihou edice Toprecepty.cz, tentokrát věnovanou pouze moučníkům a sladkým jídlům. Společně s miliony čtenářů našeho webu jsme pro Vás vybrali 150 nejoblíbenějších “sladkých” receptů.
pečení a moučníky

Naše moučníky

206 Kč
183 Kč
Tak sladce voní domov
Tato kuchařka je inspirovaná více než 50 rodinnými recepty, které se po mnoha letech vylepšování staly velice oblíbenými nejen v naší rodině.
pečení a moučníky

Tak sladce voní domov

179 Kč
Péct dokáže každý - 11%
Dominique Ansel je cukrář, tvůrce inovativních, lákavých a lahodných dezertů, jako je Frozen S´More nebo cronut, hybrid croissantu a donutu.
pečení a moučníky

Péct dokáže každý

449 Kč
399 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 7 > >>