Nejprodávanější tituly v roce 2021
předškoláci

Od zápisu do lavice - 1. díl - 11%
Máte doma budúceho prváčika? Potom je táto publikácia určená práve vám! Venujte svojmu dieťaťu pätnásť minút denne na rozvoj zručností, ktoré sú nevyhnutné na úspešné osvojenie čítania, písania a počítania.
předškoláci

Od zápisu do lavice - 1. díl

135 Kč
120 Kč
Povídánky s Oskarem
Tento logopedický sešit slouží k nenásilnému procvičování výslovnosti problematických hlásek. Aby byly děti s opožděným vývojem řeči nebo s chybnou výslovností k této činnosti dobře motivovány, provází je celým pracovním sešitem kocourek Oskar.
předškoláci

Povídánky s Oskarem

44 Kč
Písanka 2 – Tahy, čáry - 11%
Procvič si tahy. Procvič si čáry. V tomto pracovním sešite najdete spoustu cvičení od těch úplně nejjednodušších až po ty složitější na procvičování tahu, čar a psaní písma. Sešit je určen pro děti z prvních tříd.
předškoláci

Písanka 2 – Tahy, čáry

35 Kč
31 Kč
Rozvíjej se, děťátko... - 14%
Kniha rozvíjej se děťátko je určena pro všechny nastávající rodiče, rodiče s dětmi a odborníky, kteří sledují, ovlivňují nebo stimulují psychomotorický vývoj dítěte do 1 roku.
předškoláci

Rozvíjej se, děťátko...

464 Kč
399 Kč
Hraju si, učím se 6+ - 11%
Tato knížka je plná drobných aktivit, které podporují logické myšlení dítěte a umožňují mu učit se hravou formou. Jednotlivé stránky obsahují perforaci - dají se snadno vyjmout a pohodlně vymalovat nebo vyplnit.
předškoláci

Hraju si, učím se 6+

89 Kč
79 Kč
Hádanky pro předškoláky od 4-5 let - 11%
Sborník testovacích úloh pro předškoláky.
předškoláci

Hádanky pro předškoláky od 4-5 let

89 Kč
79 Kč
Karty kvarteto Frozen - 11%
Při hraní kvarteta roztají ledy i v ledovém království z pohádky Frozen. Nad obrázkovými kartami s princeznami Annou a Elsou a jejich přáteli se rozzáří očka minimálně 3 nebo až 6 dětem.
předškoláci

Karty kvarteto Frozen

53 Kč
47 Kč
Pohyb s říkadly pro nejmenší - 11%
Již v prenatálním období můžeme u dětí pozorovat pohybové aktivity, které se po narození dále rozvíjejí. Přinášíme vám proto knihu plnou námětů, říkanek a praktických ukázek, jak vést své ratolesti zajímavou formou k pohybu již od útlého věku.
předškoláci

Pohyb s říkadly pro nejmenší

224 Kč
199 Kč
Není hláska jako hláska - 11%
Pracovní sešit je určen předškolním dětem, které mají problémy se sluchovou diferenciací. Jejich řeč je hůře srozumitelná pro mnohočetnou dyslalii neboli patlavost. Tyto děti mluví často rychle, bez sluchové kontroly, nedokážou opravit svůj vlastní n
předškoláci

Není hláska jako hláska

149 Kč
132 Kč
Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima - 11%
Publikace představuje soubor rozmanitých námětů k činnostem s dětmi předškolního a mladšího školního věku. Aktivity jsou členěny do bloků, každý blok je uveden motivačním příběhem.
předškoláci
Ukázky

Jaro, léto, podzim, zima - ve školce je pořád prima

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 227 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 23 > >>