Nejprodávanější tituly v roce 2021
ženy

Hornické vdovy
(3x)
Víte, jaký je to pocit, když vám ze dne na den nepřijde domů manžel? Představte si, že vám odejde do práce zdravý člověk, že už nikdy nepřijde, že vás nikdy nepohladí, že se nikdy nepomilujete, že vás nechytne za ruku…
ženy
Ukázky

Hornické vdovy

305 Kč
Paní Curieová
(5x)
Životopis, jehož autorkou je dcera Skłodowské Eve, není jen popisem její vědecké dráhy, ale také pohledem zevnitř, plastickým vylíčením celé osobnosti této výjimečné ženy, jejích nadějí i zklamání, radostí i bolesti.
ženy

Paní Curieová

358 Kč
Ach, ty Češky!

Významný polský novinář a znalec českého prostředí pojednává ve své nejnovější publikaci Ach, ty Češky o osmi ženách z české historie a současnosti. Na půdorysu osudů těchto slavných osobností nám ozřejmuje širší dobové souvislosti.

ženy
Ukázky

Ach, ty Češky!

269 Kč
Tajemství z Osvětimi
Stojím před esesmanem na vratkých, třesoucích se nohou. Nemám odvahu pohlédnout mu do tváře… Přikládá bič k mému krku. Předpokládám, že zanedlouho do tohoto pohybu vloží veškerou sílu a přidusí mě tak, že nebudu moci dýchat. Za m je vše jinak.
ženy

Tajemství z Osvětimi

359 Kč
Vyzvědačky bez závoje
Některé za cenu obrovského osobního rizika pomáhaly své vlasti v době ohrožení, jiné toužily po dobrodružství a snažily se zajistit si pohodlný život.
ženy

Vyzvědačky bez závoje

449 Kč
Frida nespoutaná
Frida Kahlo v roce 1938 ještě čeká na umělecký průlom.
ženy

Frida nespoutaná

314 Kč
Případ Pavlína
(5x)
Informace o dramatickém dětství a začátcích modelky a herečky Pavlíny Pořízkové můžeme nalézt v různých mediálních zdrojích zhruba od doby, kdy budoucí světové hvězdě bylo šest let. Dnes poprvé její příběh vychází v románovém zpracování.
ženy
Ukázky

Případ Pavlína

258 Kč
Hana Hegerová - Královna šansonu
(1x)
Druhé, rozšířené vydání knihy Miroslava Graclíka se snaží představit život a kariéru této významné zpěvačky a osobnosti československé kultury v biografii, která je prokládána množstvím fotografií, citátů a rozhovorů.
ženy

Hana Hegerová - Královna šansonu

449 Kč
Prolomený kód života
(2x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
ženy

Prolomený kód života

449 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 195 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 20 > >>