Nejprodávanější Kniha v roce 2021
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy
Mezi Lovecraftovy nejzajímavější práce patří povídky z období, kdy byl trýznivou finanční situací nucen psát pro jiné, ať už jako utajený, anonymní autor, přepisovatel nebo přiznaný spolutvůrce…
horory

Hemživý chaos a jiné příběhy

358 Kč
Krvavá zima - 63%
(2x)
Walking Dead v magických kulisách Islandu. Dospívající dívka Bergljót musí trávit zimní prázdniny s tatínkem a malým bráchou. Netuší, že se v jejím životě změní úplně všechno. Přičiněním nelidských bytostí totiž kolem ní začnou umírat lidé.
horory
Ukázky

Krvavá zima

359 Kč
134 Kč
Děs sídla Wake's End
Román odehrávající se v průběhu pěti staletí, je temný gotický thriller o vražedné posedlosti a touze jedné dívky roztáhnout křídla a být volná.
horory

Děs sídla Wake's End

359 Kč
Dům u hřbitova
(2x)
Na hřbitově Bachelor’s Grove stojí zvláštní dům. Mezi místními se povídá, že jej obchází přízrak, a není proto divu, že stavení se téměř každý už léta vyhýbal a k návštěvě lákal pouze uctívače ďábla…
horory

Dům u hřbitova

314 Kč
Ústav
(1x)
Psychicky děsivý stejně jako Žhářka a s úžasnou dětskou imaginací kultovního To je Ústav dramatickým příběhem o dobru a zlu ve světě, kde hodní kluci vždy nevyhrají.
horory

Ústav

441 Kč
Děsivé historky
Co kdyby v poštovní schránce žila příšera?
horory

Děsivé historky

233 Kč
Kill Creek
(1x)
Když úspěšného autora hororových románů Sama McGarvera pozvou, aby strávil Halloween v jednom z nejslavnějších strašidelných domů v zemi, zdráhavě souhlasí. Alespoň nebude sám: společnost mu budou dělat tři další mistři děsu, spisovatelé...
horory

Kill Creek

359 Kč
Barva z kosmu
Devět povídek z pera klasika hororu. Reprezentativní průřez dílem H. P. Lovecrafta (1890–1937) je určený všem, kdo se chtějí seznámit s tvorbou slavného autora, z jehož fantazie vzešlo město Arkham (poprvé zmíněné v povídce „Rytina v domě“).
horory

Barva z kosmu

269 Kč
Temná půle
Stvořit George Starka bylo snadné, zbavit se ho bude mnohem těžší… Spisovatel Ted Baumont je obviněn ze série brutálních vražd. Nejenže byly na místě zločinu nalezeny jeho otisky prstů, svědčí proti němu i další důkazy. Ted prohlašuje, že je nevinen.
horory

Temná půle

378 Kč
Beznaděj
(1x)
Stephen King v Beznaději maluje svým rozmáchlým štětcem apokalyptický souboj mezi Bohem a zlem, mezi šílenstvím a zjevením.
horory

Beznaděj

414 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 157 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 16 > >>