Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka v roce 2021
stres, deprese

Strach z nemocí - 11%
Žijeme v době wellness-, fitness- a biotrendů, kdy je zdraví snad nejdůležitější hodnotou. Navzdory všem pokrokům v medicíně se lidé obávají rakoviny, infarktu, AIDS či škodlivých vlivů znečištěného prostředí.
stres, deprese

Strach z nemocí

89 Kč
79 Kč
Bulimie a záchvatovité přejídání - 11%
Tato svépomocná kniha britského psychoterapeuta objasňuje, oč v bulimii jde, popisuje její rizika a nabízí účinné a osvědčené postupy k překonání této poruchy.
stres, deprese

Bulimie a záchvatovité přejídání

284 Kč
252 Kč
Stres, nespavost a deprese - 11%
Známá ukrajinská léčitelka se v této svojí knize věnuje nervové soustavě člověka, jeho vnitřní síle a podstatě.
stres, deprese

Stres, nespavost a deprese

151 Kč
134 Kč
Moon milk - 28%
Říká se, že hrnek teplého mléka před spaním pomáhá usnout. Food blogerka Gina Fontana tuto starou pravdu pozvedla na novou úroveň a vytvořila kolekci 55 receptů na zklidňující večerní nápoj, který vás připraví ke zdravému spánku.
stres, deprese
Ukázky

Moon milk

278 Kč
199 Kč
Jak si hýčkat zdravá střeva - 11%
(1x)
Díky této knize pochopíte podstatu trávicího procesu, co přesně se v našem žaludku a střevech odehrává a jak velký vliv to má na všechny další procesy v lidském těle.
stres, deprese

Jak si hýčkat zdravá střeva

224 Kč
199 Kč
Homo psychoticus - 11%
(1x)
Statečná, otevřená a nestylizovaná osobní výpověď o závažném duševním onemocnění je svědectvím každodenního zápasu o normalitu, tedy o něco, co zdraví lidé považují za samozřejmost, podléhajíce iluzorní představě, že na ni mají nárok.
stres, deprese
Ukázky

Homo psychoticus

197 Kč
175 Kč
Pomóc! Trpím depresí! - 11%
Věnováno těm, kteří trpí touto velmi rozšířenou duševní poruchou, jež často tím nejhorším způsobem ovlivňuje jejich osud.
stres, deprese

Pomóc! Trpím depresí!

89 Kč
79 Kč
Když se hubnout nedaří - 11%
Zhubnout totiž lze i navzdory „tlustým“ genům a mizerné vůli. Jak? To si přečtete v knize, která vás naučí nejen štíhle myslet, ale i štíhle žít.
stres, deprese

Když se hubnout nedaří

233 Kč
207 Kč
Jak se zbavit zimních depresí - 6%
Populárně-naučná publikace představuje jeden z nejobsáhlejších souborů informací o této nemoci, který v ČR dosud vyšel. Dozvíte se v ní, proč SAD vzniká, koho nejvíc ohrožuje, jak se projevuje, jak se léčí pomocí světelné terapie i dalších účinných metod.
stres, deprese

Jak se zbavit zimních depresí

145 Kč
136 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 29 položek
<< < 1 2 3