Nejprodávanější tituly v roce 2021
povídky

Začátečníci
Původní verze Carverových povídek, které vyšly v roce 1981 pod názvem "O čem mluvíme, když mluvíme o lásce".
povídky

Začátečníci

314 Kč
Povídky
(4x)
Souborné vydání povídkové tvorby jednoho z nejvýznamnější českých autorů posledního dvacetiletí. Povídky nedávno zesnulého Jana Balabána patří ke klenotům české literatury a to nejen podle kritiky, ale především podle čtenářů.
povídky
Ukázky

Povídky

314 Kč
Zlatá jablka
(1x)
Hrst jižanských povídek spojených společnými postavami a tvořící modernistický román.
povídky
Ukázky

Zlatá jablka

253 Kč
Slon
Jedině tento čtvrtý z pěti Carverových českých svazků neodpovídá žádné z původních anglických sbírek a zároveň má největší časový i tématický rozptyl. Přináší nejstarší autorovy publikované texty – včetne úplné první povídky.
povídky

Slon

314 Kč
Anděl Esmeralda
Kniha nabízí průřez spisovatelovou tvorbou od konce sedmdesátých let do současnosti. V jistém smyslu přitom může sloužit jako úvod do DeLillova světa, najdeme v ní totiž většinu autorových erbovních témat: odcizení, paranoiu, obavu či děs ze světa.
povídky
Ukázky

Anděl Esmeralda

223 Kč
Prózy
(1x)
Kniha představuje vůbec poprvé Karla Kryla jako prozaika. Vedle stežejní rozsáhlé prózy Člověk, kterou napsal v mnichovském exilu v sedmdesátých letech, jsou v knize obsaženy i dosud knižně nepublikované povídky a pohádky.
povídky

Prózy

359 Kč
Říkají mi Aram
Malý Aram sleduje dětskýma očima okolní svět.
povídky
Ukázky

Říkají mi Aram

178 Kč
Lido di Dante
Dvanáct povídek souboru Lido di Dante nás přivádí do letoviska několik kilometrů od Ravenny, v němž se ulice jmenují podle postav Božské komedie.
povídky

Lido di Dante

161 Kč
Předběžné varování
Gaiman, kreativní spisovatel s nenapodobitelným tvůrčím géniem, nás pomocí své literární alchymie přenáší hluboko do neprobádané země, kde se fantastické stává skutečným a každodenní jasně žhne.
povídky

Předběžné varování

350 Kč
Směšné lásky
(2x)
Směšné lásky — sedm povídek, jejichž námětem je láska zasazená do komických souvislostí, anebo spíš to, co lidé v komických souvislostech pokládají za pokus o milostný vztah.
povídky

Směšné lásky

317 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 585 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 59 > >>