Nejprodávanější Kniha v roce 2021
druhý stupeň

Příšerná teta - 6%
(4x)
V roztomile ztřeštěném, potrhle humorném a přitom dojemném příběhu napsaném dnes již veleslavným Davidem Walliamsem vystupují opět velmi svérázné postavy, počínaje tlustou tetou Albertou a jejím domácím mazlíčkem sovou a kominickým duchem.
druhý stupeň

Příšerná teta

330 Kč
310 Kč
Byl jednou jeden život - mozek - 11%
Komiksové zpracování kultovního animovaného seriálu!
druhý stupeň

Byl jednou jeden život - mozek

269 Kč
239 Kč
Dárce - 6%
(6x)
Vize ideální společnosti, pod jejímž povrchem se ale skrývá krutá pravda.
druhý stupeň
Ukázky

Dárce

211 Kč
198 Kč
Brzy - 11%
(1x)
Když mi nacisté vzali rodiče, byl jsem vyděšený. Když zabili mou kamarádku, byl jsem vzteky bez sebe. Když jsem se přidal k partyzánům, abych jim pomohl porazit nacisty, naplnila mě naděje. Brzy, říkal jsem, budeme v bezpečí. Mýlil jsem se. ...
druhý stupeň
Ukázky

Brzy

223 Kč
198 Kč
Ďábelská zubařka - 6%
(4x)

Na město padá noc a v temnotě se začínají dít podivné, hrůzné věci. Malé děti večer před spaním uloží nic zlého netušíce pod polštář mléčný zub pro zoubkovou vílu, a ráno – ó hrůzo! .....

druhý stupeň

Ďábelská zubařka

296 Kč
278 Kč
Gorilí táta v Africe - 11%
Ošetřovatel nejznámější české gorily Moji Marek Ždánský odešel ze zoo a jezdí za gorilami do Afriky, aby jim pomáhal. I prodejem téhle knihy.
druhý stupeň
Ukázky

Gorilí táta v Africe

268 Kč
238 Kč
Snílci - 11%
(1x)
Zázračný svět plný skřítku, mluvících stromů, rytířů a pannen v nouzi se zde stává dějištěm iniciačního příběhu o trnitém putování ke zralosti.
druhý stupeň

Snílci

359 Kč
319 Kč
Matematický čert - 11%
(1x)
Dvanáctiletý Robert nesnáší svého učitele matematiky, protože ten nechává své žáky řešit nudné úlohy a ještě ke všemu jim zakazuje používat kalkulačku. Ale potom Robert potká ve snu Číselného čerta, který jako zázrakem vzbudí jeho zájem o matematiku.
druhý stupeň

Matematický čert

359 Kč
319 Kč
Venku - 11%
Kolem nás je tolik věcí, které stojí za objevení. A taky tolik otázek. Kdo tu zanechal kůži a proč? Jak se pohybují žížaly? A mají nos? Proč ptáci zpívají? Žijí u nás želvy? K čemu jsou rostlinám květy? Proč spí netopýři hlavou dolů?
druhý stupeň
Ukázky

Venku

495 Kč
440 Kč
Alma. Vítr se zvedá - 11%
(1x)
V ukrytém údolí Isája, kde žije jen jediná rodina, se znenadání objeví bílý kůň. Malý Lan se nechá odnést na jeho hřbetě — a třináctiletá Alma se vzápětí vydá po bratrových stopách. Svět tam venku je ale úplně jiný než ten, v němž dosud byli doma.
druhý stupeň
Ukázky

Alma. Vítr se zvedá

324 Kč
288 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 616 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 62 > >>