Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
věda a technika

Porsche - 20%
Porsche. Už při vyslovení tohoto slova se každému příznivci a fandovi automobilů či automobilového sportu rozbuší srdce o něco rychleji. Porsche to je legenda vonící spáleným benzínem, legenda s neuvěřitelnou historií, ať už v osobě automobilového génia Ferdinanda Porsche či jeho syna Ferryho, pokračovatele rodinné tradice a zakladatele slavné automobilky.
věda a technika
Ukázky

Porsche

849 Kč
679 Kč
222 tipů a triků pro drony - 20%
Lákají vás drony a přemýšlíte o nákupu? Jste již vlastníky dronu a chcete maximalizovat jeho potenciál? Hledáte praktické tipy, jak zlepšit svoje létání a kvalitu videí pořízených dronem? Přední český odborník na drony připravil soubor těch nejlepších rad, návodů a informací, které využijete při všech možných činnostech týkajících se provozování dronu.
věda a technika
Ukázky

222 tipů a triků pro drony

299 Kč
239 Kč
Co nevíte o železnici - 20%
Železnice je svět plný zajímavostí, jedinečných technických řešení, rekordů, kuriozit a někdy i nešťastných náhod a neštěstí.
věda a technika
Ukázky

Co nevíte o železnici

249 Kč
199 Kč
Hvězdné války - 20%
Když se řekne Hvězdné války, většina lidí si vybaví slavný stejnojmenný film George Lucase. Star Wars jsou výpravnou podívanou, klasickou pohádkou boje Dobra se Zlem. I tato filmová série ovšem ukazuje, že minimálně od počátků kosmonautiky žijeme v zajetí představ o nevyhnutelnosti bojového střetu ve vesmíru.
věda a technika
Ukázky

Hvězdné války

249 Kč
199 Kč
Moje cesta na Dakar - 20%
Nejvýraznější osobnost českého motorsportu posledních let. Mistr světa. Vítěz americké olympiády extrémních sportů X-Games. Existuje nějaká meta, kterou Libor Podmol zatím nepřekonal? Ano: Rallye Dakar. S energií sobě vlastní se pustil do přípravy, ale pak si při závodech v Mnichově zlomil obě nohy.
věda a technika
Ukázky

Moje cesta na Dakar

319 Kč
255 Kč
Tesařství - Tradice z pohledu dneška - 20%
Umění a postupy starých mistrů a stavitelů najdete v novém dotisku knihy Tesařství c. k. profesorů Ing. Jaroslava Kohouta a arch. Antonína Tobka.
věda a technika
Ukázky

Tesařství - Tradice z pohledu dneška

293 Kč
234 Kč
Drony - fotografování z ptačí perspektivy - 20%
Neotřelá perspektiva ptačího pohledu má sílu diváka doslova uhranout, usadit ho do křesla a donutit jej sledovat záběry světa, který je shora mnohdy hezčí, půvabnější a mystičtější než z naší lidské perspektivy.
věda a technika
Ukázky

Drony - fotografování z ptačí perspektivy

254 Kč
203 Kč
Krby, kamna a teplovodní vytápění - 20%
Pohled do plamenů a teplo z krbu či krbových kamen můžete mít i vy.
věda a technika
Ukázky

Krby, kamna a teplovodní vytápění

195 Kč
156 Kč
Základy rodinných domů - 20%
Rodinný dům musí mít kvalitní základy. Jaké jsou jejich druhy, možnosti a rizika se dočtete v přehledné knize manželů Kubečkových.
věda a technika
Ukázky

Základy rodinných domů

169 Kč
135 Kč
Československé zbraně ve světě - 20%
To, že Československo patřilo prakticky po celé 20. století mezi zbrojní velmoci, je všeobecně u nás známo. Avšak bližší informace o pohybu zbraní vyráběných v čs. továrnách, případně vyvinutých českými konstruktéry, byly celá léta přísně utajované.
věda a technika
Ukázky

Československé zbraně ve světě

314 Kč
251 Kč
Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR - 20%

Publikace vás seznámí s většinou typů letadel vzniklých v konstrukčních kancelářích v Rusku v období po 2. světové válce. Texty s obrázky jsou abecedně řazeny. Zajímavou informací je, že pouze menšímu množství z nich se podařilo přežít do současnosti.

věda a technika
Ukázky

Letecké konstrukční kanceláře na území bývalého SSSR

99 Kč
79 Kč
Autobus Karosa Š 11 - 20%
(1x)
Téma určitě zaujme mladé nadšence do autobusové a trolejbusové techniky, nové informace mohou ale načerpat i pokročilejší zájemci či odborníci z oboru veřejné hromadné dopravy.
věda a technika
Ukázky

Autobus Karosa Š 11

288 Kč
230 Kč
Šokující vítězství - 20%
Válečná střetnutí se zcela nečekaným koncem, kdy proti všemu očekávání vyhrál outsider. Docházelo k nim před naším letopočtem, známe takové případy i z doby moderní.
věda a technika
Ukázky

Šokující vítězství

237 Kč
190 Kč
100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě - 20%
Kniha přináší výběr 100 tradičních, léty prověřených detailů týkajících se problematiky dodatečného odvlhčování zdiva, uváděných v odborných publikacích zejména na konci 19. a v první polovině 20. století.
věda a technika
Ukázky

100 tradičních stavebních detailů - ochrana proti vodě

280 Kč
224 Kč
Autobus Škoda 706 RTO - 20%
Kniha se zabývá jak tuzemskými typy RTO, tak polskými modely, které jsou neméně zajímavé. I v této modelové řadě vznikly projekty, jež se realizovaly pouze ve formě prototypů, či jednotlivých kusů.
věda a technika
Ukázky

Autobus Škoda 706 RTO

280 Kč
224 Kč
Půdní vestavby - 20%
Se vzrůstajícím zájmem o přestavby půdních prostor pro účely bydlení jde ruku v ruce zájem o informace jak účelně realizovat půdní vestavbu tak, aby i architektonicky zhodnotila nemovitost.
věda a technika
Ukázky

Půdní vestavby

127 Kč
102 Kč
Tatra 613 - 20%
(1x)
Kniha představuje prototypy T 613 karosované italskou firmou Vignale.
věda a technika
Ukázky

Tatra 613

280 Kč
224 Kč
Velorex - 20%
(1x)
Na stránkách této knihy, napsané podle dobových pramenů a vzpomínek pamětníků, ožívají téměř hrabalovské životní osudy konstruktérů Velorexu i neuvěřitelné peripetie jeho výroby.
věda a technika
Ukázky

Velorex

280 Kč
224 Kč
100 osvědčených stavebních detailů - 20%
Kniha shromažďuje kvalitní výběr osvědčených a léty prověřených stavebních detailů z literatury (knihy, časopisy, musterbuchy) z 18., 19, i 20. století pro dodnes funkční a rozšířené konstrukční systémy zděného domu.
věda a technika
Ukázky

100 osvědčených stavebních detailů

297 Kč
238 Kč
Spartak, Octavia, Felicia - 20%
Publikace připomíná dnes už legendární řadu osobních automobilů Škoda klasické koncepce vyráběnou v letech 1955 až 1971. Jejím prvním členem byl vůz Škoda 440 dodnes známý pod jménem Spartak, které nesl jeden z prototypů.
věda a technika
Ukázky

Spartak, Octavia, Felicia

280 Kč
224 Kč
Zobrazuji 41 - 60 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>