Nejprodávanější e-knihy v roce 2021
věda a technika

Železniční motorové vozy z Tatry Kopřivnice - 20%
Historie železničních motorových vozů trvá již více než 100 let a dodnes se s „motoráky“ běžně setkáváme na většině vedlejších tratí, v regionální dopravě a také na motorových rychlících.
věda a technika
Ukázky

Železniční motorové vozy z Tatry Kopřivnice

279 Kč
223 Kč
Automobil a spalovací motor - 20%
Jedinečná publikace přináší neotřelý pohled do dějin automobilismu - klade důraz na historické a technické mezníky vývoje spalovacího motoru i automobilu, který popisuje na pozadí a v kontextu politicko-ekonomického vývoje světa, především však Evropy.
věda a technika
Ukázky

Automobil a spalovací motor

254 Kč
203 Kč
Sklepy v zahradě - 20%
Chystáte se postavit na svém pozemku sklep pro rekreační nebo hospodářské účely? Nejste si jisti tím, co všechno taková stavba obnáší? Pak bude pro vás tato publikace užitečným pomocníkem.
věda a technika
Ukázky

Sklepy v zahradě

195 Kč
156 Kč
Spalovací motory - 20%
Odborná publikace jasně a srozumitelně podává ucelený přehled problematiky z oboru pístových spalovacích motorů. Je určena studentům technických automobilních škol všech typů (vyšší odborné, střední i vysoké školy) a samozřejmě i odborné veřejnosti.
věda a technika
Ukázky

Spalovací motory

305 Kč
244 Kč
Elektroinstalace doma a na chatě - 20%
(1x)
Třetí vydání úspěšného titulu bylo sestaveno i na základě dotazů a připomínek čtenářů k předchozímu vydání, respektuje platné vyhlášky a normy, ale necituje je.
věda a technika
Ukázky

Elektroinstalace doma a na chatě

135 Kč
108 Kč
Železniční nehody - 20%
(1x)

Seznamte se s historií železničních nehod a poznejte, jak ovlivnily vývoj řízení a zabezpečení železnice.  Tato jedinečná publikace mapuje železniční nehody u nás i ve světě a popisuje vývoj systémů řízení a zabezpečení železnice od roku 1825 až do současnosti.

věda a technika
Ukázky

Železniční nehody

279 Kč
223 Kč
Tanky pod lupou - 20%

Když tanky uspějí, vítězství následuje. Obrazová encyklopedie předního historika vojenství Michaela E. Haskewa obsahuje portréty padesáti klíčových tanků a obrněných bojových vozidel vyrobených od roku 1918 do současnosti. Každé heslo zahrnuje originální schematický řez stroje s popisky, detailní trojrozměrná vyobrazení, ilustrace a historické fotografie.

věda a technika
Ukázky

Tanky pod lupou

399 Kč
319 Kč
Zemědělské stavby - 20%
Přehledné základy návrhu zemědělských staveb jsou náplní knihy Jaroslava Sýkory. Je doplněna mnoha kresbami a tabulkami, které přehlednost knihy ještě vylepšují.
věda a technika
Ukázky

Zemědělské stavby

186 Kč
149 Kč
Odvlhčování staveb - 20%
Kniha určená pro projektanty, architekty, stavební techniky i studenty středních a vysokých škol navazuje na úspěšnou první publikaci a je doplněna a aktualizována o nové informace.
věda a technika
Ukázky

Odvlhčování staveb

339 Kč
271 Kč
Zvonařství - 20%
(1x)
Zvonařství patří mezi velmi stará řemesla. Lidé zvonům, které byly odpradávna spojeny s jejich životem, dávali a dávají jména, a tak je povyšují i na něco víc než jen na pouhý výrobek.
věda a technika
Ukázky

Zvonařství

169 Kč
135 Kč
Pilotkou Boeingu 737 - 20%

Obloha pro ni není limitující, je to začátek zábavy! Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší.

věda a technika
Ukázky

Pilotkou Boeingu 737

249 Kč
199 Kč
V soukolí okřídleného šípu - 20%
(1x)
Dramatické příběhy tří generací rodiny Hrdličků, kteří svůj život spojili s mladoboleslavskou automobilkou. 2., rozšířené vydání
věda a technika
Ukázky

V soukolí okřídleného šípu

288 Kč
230 Kč
Stavební příručka - 4%
V druhém aktualizovaném vydání najdete podklady pro projektování dle nových legislativních předpisů a další potřebné informace, které v prvním vydání chyběly.
věda a technika
Ukázky

Stavební příručka

212 Kč
203 Kč
Dřevěné fasády - 20%
Kniha se zabývá praktickými zásadami projekce, konstrukce a realizace dřevěných fasád a je určena praktikům, stavebníkům a zájemcům o výstavbu a rekonstrukci fasád rodinných domů i veřejných staveb.
věda a technika
Ukázky

Dřevěné fasády

229 Kč
183 Kč
Motoškola - 20%
Ilustrovaná učebnice pro žadatele o řidičské oprávnění skupin AM, A1 a A, která poskytne koncentrovaně informace důležité pro získání ŘP na motocykl i další informace o technice jízdy, zvládání krizových situací a jiných specifik motocyklů.
věda a technika
Ukázky

Motoškola

135 Kč
108 Kč
Pergoly a přístřešky - 20%
(1x)
Pergola je nejobvyklejší malou zahradní stavbou. Slouží jako opora pro růst popínavých rostlin nebo vymezuje zahradní zákoutí určené k příjemnému posezení s rodinou či přáteli, případně ji lze využít jako přístřešek pro auto.
věda a technika
Ukázky

Pergoly a přístřešky

135 Kč
108 Kč
Pracujeme se dřevem - 20%
V upraveném vydání úspěšné knihy se čtenáři dozví jaké jsou základní druhy dřeva, jak postupovat při jeho ručním opracování, jak dřevo reaguje na změnu prostředí, jaké povrchové úpravy se používaly dříve a nyní, jaké si zvolit pracovní nástroje.
věda a technika
Ukázky

Pracujeme se dřevem

135 Kč
108 Kč
Velkoplošné sálavé vytápění - 20%
Publikace je určena nejen odborníkům z řad projektantů a prováděcím firmám či stavbyvedoucím, ale i studentům zabývajícími se oblast technických zařízení budov, techniky prostředí staveb a inteligentních budov.
věda a technika
Ukázky

Velkoplošné sálavé vytápění

169 Kč
135 Kč
Opravy rodinného domu - 20%
Kniha přináší informace o závadách a poruchách, které se mohou v konstrukcích a v instalacích stavby objevit. Dává jasnou představu o tom, zda se dají odstranit svépomocí, nebo je nutné si přizvat odbornou firmu.
věda a technika
Ukázky

Opravy rodinného domu

127 Kč
102 Kč
Historické omítky - 20%
Výjimečnost této knihy spočívá v komplexním pohledu na problematiku historických omítek. Kniha se věnuje vývoji omítek od nejstarších dob, až po moderní hmoty a technologie, které pomáhají při rekonstrukcích a sanacích omítek.
věda a technika
Ukázky

Historické omítky

254 Kč
203 Kč
Zobrazuji 21 - 40 z 119 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>